KVÄLL

Nu ska jag snart äta, det blir thaimat, yeei! Tänkte bara tipsa om www.monkigirl.se och www.weekday.se, dom har jättefina nya vår plagg!

BEBBE FYLLER ÅR

Hejsan bloggen!
Idag är jag hemma från skolan, vaknade med värsta magsmärtorna. Usch,det här är inte bra, jag som ska på fest på fredag, och fira valborg imorgon. Men jag tror dret går över, det brukar göra det efter ett tag.
Nog om mig, hur är det med er? Vad ska alla göra på valborg? Jag ska vara vid myrsjön med mina trevliga vänner, Emelie, sara & sara! Hör av er om ni ska dit.

Min älskling emelie fyller år på ssöööndaaaag! GRATTIS I FÖRSKOTT, GUMMAN! Imorgon eller på fredag måste jag åka och köpa nåt till henne, something speciellt!

Nu kollar jag på vakna med the voice, puss!


Lite bilder från fredan

I fredags var det  Ladies night hemma hos moi, så jag tänkte bjuda på lite bilder från kvällen.

Vi såg så sjuukt stora paddor påväg till hemköp, här två på varandra, hmmm...Haha

Martina och Emelie, med våran favoritsmak!!!

MÅNDAGEN ÖVER

Hey! Hur mår ni idag? Jag mår prima!
Idag har jag haft spanska, matte och geografi, och sen träning. Vi hade ett prov på träningen, man skulle klara kullebytta baklänges och vanlig, stå på händer, stå på huvet och hjula. Och gissa vad? Jag klarade allt, det trodde jag inte att jag skulle. Nu känner jag mig nöjd med mig själv, haha.

Igårkväll ringde Louisa och sa att hon skulle ha fest på fredag! Askuul, tänkte jag, som älskar att partaa! Jag och Emelie ska åka in till stan eller nåt och fixa nåt som vi kan ha på oss, jag behöver verkligen lite förfriskningar i min festgarderob.

och förutom det, så är det ju valborg på torsdag, trevligt trevligt. Jag ska nog vara med Emelie och Martina, vi får se vad vi ska hitta på. Och som pricken över i, så är det ju ingen skola på fredan, så jag har heeela dan för att fest fixa, hihi.


Nu ska jag titta på Färjan, puss!


SÖNDAG

Hejsan!
Igår var hur kul som helst! Konserten ägde, det var världens stämning, och med mina vänner blev det ju bara bättre! Innan vi ställde oss i en ganska så lång kö åt vi på donken. Det var två förband, ett var skitbra, men jag minns inte namnet på det, haha. Jag blev så sjukt svettig, det blev typ alla, jag svettades nästan igenom mina jeans, usch. Det var i allafall en toppenkväll, och jag önskade att den aldrig skulle ta slut.

Idag hade jag match, och sedan var jag med E & M, vi var på boovallen och sen hemma hos mig. Vi hade det askul, som alltid :)
Nu ska jag äta, grillat, mummaa!
Ha en bra kväll alla, puss!


Mando diao , annexet.

FAQS

Har du någon gång försökt ta ditt liv? 
neej, I love my life!
Vilken är din favoritglass?
Ben & Jerry's baked alaska, mumma!
Vilka är dina favoritskor?
Mina vita sneakers, eller ballerinaskor
Har du någonsin spytt bland folk?
nej, gudars vad  pinsamt :S
Säg något du alltid tänker på?
fbollen och kärlek
Vilken musik tycker du bäst om?
indie och rnb soul tyyp :)
Vilket stjärntecken är du?
tvilling jaao
Vilken tid föddes du?
no idea
Sommar eller vinter?
SOMMAR, utan tvekan!
Vilken färg gillar du att ha på dig?
det mesta passar på mig (a)
Pepsi eller Sprite?
coca cola , hihi
Vilken/vilka färger är din mobil?
svart, silver och blå
Var är ditt andra hem?
Hos marrä eller emelie
Har du någonsin örfilat någon?
ja, det kan gå hett till i mina vredesutbrott.
Spelar utseendet någon roll?
ja, lika mycket som insidan.
Tar du första steget?
Helst inte
Favoriträtt?
Allt på T.G.I älskar jag!
Är du för förlåtande?
neaj, eller fattar inte riktigt frågan :D
Hur många barn vill du ha?
ett, tror jag.
Vilken är din favoritfrukost?
Pizza och gårdagens cola, hahah.
Äger du ett vapen?
räknas slangbella, så ja.
Har du någonsin trott att du varit kär? 
nej, bara vetat.
När grät du senast?
I onsdags, var trött på mitt onda huvud.
Vad gjorde du igårkväll?
Var i nacka forum med E.
Var reste du senast?
Portugal
Har du kallat din lärare för mamma?
haha, nej?
Har du någonsin varit i ett slott?
eh, vetinte.
Vad är ditt smeknamn?
KB, berglind,
Känner du någon som heter Berta?
Jaaa,
Har du varit kär?
Ja, och håller på att bli.
Finast hos motsatta könet?
Ögonen och självförtroende
Har du någonsin ätit limm?
Haha, ja faktiskt.
Har du någonsin strippat?
öhh.
Vad skulle du göra om du fick vara det motsatta könet för en dag?
utforska! :D
Vad har du på dig just nu?
Träningskläder, kom precis hem från träning.


WEEKEND

hello :) Thank god it's friiddaaaaayyy! Gud så härligt med helg! Och min helg är ganska så fullspäckad, haha.

Ikväll fredag: Massa brudar kommer hit och myser.
Lördag: Förs grillning med laget, och på kvällen Mando Diao med Lisa och Amanda!
Söndag: Match och förmodligen Emelie and martina.

Haha, ingen tid för att vila upp sig här inte. Nu måste jag hoppa in i duschen innan jag för besök, hihih.
Jag saknar min sötnos E.
Ha en bra helg, och puss!

CHIC MAKES ME HAPPY

Heej alla glada. Nu har jag precis ätit, ostnatchos (?) med kycklig, mummaa!
Idag var jag på bio med skolan, vi såg en dålig film som handlade om en kille som ville bli balettdansör typ, och efter det åkte jag till forum med Emelie och köpte en grå kofta från Zara och marinblåa chinos från Gina tricot. Jag la också undan ett par ubersnygga jeans, ljusa och slitna, på gina som jag kanske ska köpa imorgon. Bilder kommer senare, såklart!

Imorgon slutar jag supertidigt, eftersom vi slutade senare idag, yeeei! Efter träningen imorgon ska förmodligen emelie sova hos mig, eller jag hos henne, we'll see :)

Nu ska jag läsa nyaste numret av Chic som precis kom, och äta lite av min homemade kladdkaka, trevlans!

Puss!

ONSDAG

Helloo alla! Hur mås det idag? Jag mår bara bra, lite trött som vanligt (a)
Idag hade jag geografi, spanska och slöjd och slutade 14.05. Fast man kan säga att jag slutade efter lunch, för slöjdlektionen är lika med slapplektion. Efter skolan gick jag till boovallen med hanna och tobbe, och köpte en chailatte. Det var supergott, det värmde verkligen i det här kalla aprilvädret. 

När jag kom hem bakade jag en kladdkaka, fast den blev inte så god. Haha, jag har verkligen inte ärvt mammas känsla för matlagning.  Jag kan göra pannkakor, that's it! :D  
Ska snart iväg på träning, och efter det ska jag plugga! Vi hörs förmodligen ikväll, annars i morgon.
Puss!

BILJETTEN IS HERE

Hejsan alla!
Nu sitter jag, ny duschad och fräsch, och äter glass direkt ut paketet. Jag älskar det, det känns mycket coolare, haha nej jag skämtar.
Idag kom biljetten till konserten hem!!! Jag blir mer och mer spänd för varje dag, det ska bli så grymt kul!
Tidigare idag var jag med my bebbe Emelie en stund, vi va på boovallen och körde fotboll med T, H och L, hahha ni äger. Sedan drog vi hem till mig för att byta om, och sen gå ner till träningen.

Imorgon har jag inget bestämt, så jag får se vad det blir. Träning, blir det ju såklart, men annars så vet jag inte. Måste gå, tvn kallar. Det är ju DHW !! Yeeees, nu ska jag njuta framför tvn, puss och godnatt!


4 dagar kvar!

YEEES!

Hello folks! Hur mår ni en dag som denna? Jag har migrän, men det håller på att gå över, så det är skönt. Idag har jag inte gjort så mkt, förutom att jag har jagat nyckel till mitt hus typ hela eftermiddagen. Haha, jag nu kan jag skratta åt det, men det var inte så kul då. Jag glömde min nyckel i morse, så jag skulle åka till mina kusiner som bor i Björknäs och hämta en extranyckel, men jag var tvungen att vänta på min brorsa först, som jag fick vänta 45 minuter på och blablabla....

Jag tränade inte idag, fick så himla ont i huvet mitt i den där nyckelsoppan, så jag sket i det. Det suger att jag jämt har ont någonstans, att jag inte kan hålla igång med träningen. Mitt mål är att träna alla 4 gångerna i veckan, men just nu är jag bara på 3 träningar i veckan. Får försöka bättra mig!
Men jag känner mig andå kanske glad. Snart öppnar grönan, och det är ju grymt! Jag längtar ihjäl mig, kommer nog att vara väldigt mycket på grönan i sommar, för jag kommer ju få guldkort! Hihih.
Dessutom håller jag på att bli kär, tror jag. Haha, jag är helt bubbligt glad i kroppen, och det är ju aldrig fel. Jag är inte megasuperas kär, men börjar gilla en person.
Och dessutom(jag säger det igen) så ska jag på Mando diao på löööördaaag! Yesyesyesyess, fan vad kul det ska bli. Efter konserten ska vi hem till L, och sova där. Jag är fett spänd, hihih.

Nu ska jag kolla på Joey, det är så jäkla klockrent! Haha, pussar!

FAVORITER

Jag kollade lite på www.nelly.com och www.bubbleroom.com och hittade massa fint!
                                         

Jag letar efter en vit t-shirt med detta trycket, någon som vet vart det finns?

SATURDAY

Hejsan alla glada!
Nu sitter jag vid datan, och har precis ätit lunch. Eller inte precis, för typ 1 timme sen. Efter lunchen låg jag i soffan och kollade på tv, för att läka min mage lite, har haft så himla ont nu på sista tiden, och helt plötsligt somnade jag! Gud vad skönt det var att sova en stund, och nu känner jag mig lite piggare.

Imorse hade jag match, vi mötte Tyresö och vann med 7-0. Jag kunde inte spela hela matchen, pga av min cpmage. Idag ska jag bara vara hemma och ta det lungt, för jag vill inte ha ont i magen varje dag.
Emelie kanske kommer hit ikväll, om hon kunde. Hoppas verkligen det, jag vill ju inte vara själv på en lördag, då blir jag nästan deprimerad. Haha, nej, men nästan.

Jag lovade ju en dagens outfit, men eftersom min outfit idag har varit fotbollskläder och mjukisbyxor, så lägger jag upp gårdagens istället!


Såhär såg jag ut i skolan i fredags, tröja från Gina tricot, jeansjackan är gammal


Efter träningen bytte jag kläder, eftersom jag hade spillt lite sås på lunchen, haha. Såhär såg jag ut når jag drog till Martina,
Blus från Zara, ny, och vitt linne från gina tricot. Jackan är supergammal ,men jag tror den är från jc. Till det hade jag mina vita favorit sneakers från Superga.

Ha en trevlig helg alla, puss!

KLARA LOVES WEEKENDS

Hey alla! Hur mår ni idag? Jag har precis kommit hem från träningen och ska snart äta. Det blir pizza, mumma! Ikväll ska jag till marrä my homie, emelie ska också dit. Det blir bara typ film & godis, vi ska upp så tidigt imorgon. Men det blir mysigt ändå :)

Det kommer en dagens senare eller imorgon, promise! Ni får ha det så bra ikväll, puss!

.

Idag är jag på dåligt humör. Inget har gått bra, allt känns jobbigt och jag är förbannad utan anledning. Jag vet inte vad det beror på, kanske att jag bråkar med en person som är väldigt viktig för mig, eller att jag har ont i magen varje dag. Jag orkar inte leva såhär. Jag blir mer och mer ledsen och arg för varje dag, och jag orkar nästan inget. Jag är så himla trött på min skola, jag hoppas det blir bättre nästa termin.

Nu har jag precis ätit glass med hemgjort chokladsås, muuummmaaa! Det blev jag lite gladare av. Jag tänkte att jag skulle belönas, eftersom jag har stortstädat idag. Damma, putsa, dammsuga, torka, you name it! Gud, jag är helt slut!

Idag skulle jag vara med L, men hon fick förhinder, och jag orkade inte vänta på henne. Så vi bestämde att vi skulle göra nåt i helgen istället.
E ringde mig stax efter, och ville att jag skulle komma till henne en stund. Och då drog jag till henne, jag lämnade också hennes julklapp, haha jag veeet men vi har glömt att byta julklappar!


Åh, vad jag är shoppingsugen! Jag som shoppade lite förra helgen, men jag får aldrig noooog. Jag är helt pank nu, det ekar i min plånbok! Det finns så himla mycket fint som jag vill köpa, men jag kan inte.

Fast nya jeans måste jag ha, så det ska jag och pappa fixa i helgen. En ny väska skulle också sitta fint, med tanke på att min som jag har nu har gått sönder :S Vi får se vad det blir.

Imorgonkväll ska jag, Emelie och Carro hitta på nåt. Hahah, carro vet inte ens än, men jag ska ringa henne snart.

Nu ska jag slänga mig i soffan, och vila. Ha en bra kväll, så hörs vi imorgon!
Puss&kram!



NO FAN OF RUBRIKER

Hejsan alla glada! Hur mår ni idag?
Själv mår jag bra, jag har precis kommit hem från Domar café. Det var nåt möte för alla domare, och jag är ju, nu efter domarkursen, domare! Jag har redan dömt en match, det var flickor födda 2001 som spelade, det var hur sött som helst.
Tidigare idag spelade vi match mot killar, dom var ett år yngre än oss, men dom var bra. Vi vann med 8-2, hihih.

Imorgon kommer Lisa hit, vi ska pressa i solen, och det är väder för det. Vi ska kolla vad vi ska ha på oss på lördag, när hugo har fest. Och sånt tar tiiiiiid, det kan jag lova. Iallafall för mig, haha.

Nu måste jag plugga, puss!

YES!

Nu har jag precis pratat med Lisa i telefon, och nu är det bestämt. Jag, lisa och amanda ska på Mando Diao de 25 april! Ursäkta svärdomen, men fyfan vad kul! Gud vad jag ser fram emot det, dom är så himla bra.

Idag har jag inte gjort så mycket, tränat, pluggat och bokat biljetter! Hahah. Imorgon finns jag på nacka ip, ska nämligen spela match mot ett hemligt lag. Min tränare ville inte säga vilka vi skulle möta, han sa bara att det skulle bli en hård match. Vi kanske ska möta medelålders män eller nåt?

Nu ska jag kurera min häl med tigerbalsam, och sen sova.
God natt och puss!



TILLBAKS TILL SKOLAN

Godmorgon!
Nu sitter jag och kollar på dc, alltså Disney Channel och ska snart gå till skolan. Idag är det matte, musik och engelska som gäller. Jag trodde det var måndag, så jag hade packat spanskaböcker och allt, haha dumma mig.

Vi hörs sernare , ha en bra dag!
Puss!

NÅGRA HUNDRALAPPAR SENARE

Och jag kom hem med det här:


rosa trosor  - Lindex, hårsprej - Toni&Guy 

Gina Tricot

Zara

Puss!

SHOPPING, JÄÄS

Hey! Idag ska jag till forum med Lisa, känner att jag måste shoppa lite nu, behöver lite förfriskningar i garderoben.
Idag vaknade jag fett tidigt, inte alls likt mig! Och jag tror inte heller att det var så bra, för nu är jag jättetrött, jääääsp* Senare idag har jag fys, usch dt ser jag inte fram emot :S Jag är inte så akrobatisk, och det ogillar min fystränare. Tur att emelie är där, och räddar mig, haha.

Nu ska jag fixa mig, dagens outfit kommer sen. Ha en bra dag, puss!

JUST NU

Shena! Snart kommer emelie hit, tror jag. Jag har precis fixat mig & hoppat studsmatta. Det är så sjukt kul, jag älskar det! 

 
Hihi, jag just nu.

Jag lyckades ganska bra med min fläta, tycker jag.

puss!

PLUGGG

Hejsan alla sthekare.
hur mås det? Jag mår priiimma, förutom att jag har massa skolarbeten att göra... Jag vill verkligen inte sitta inne och plugga, nu när det är så fint väder ute. Aja, sånt e livet!

Ikväll äre emelie som gäller, mysigt! Vi har inte bestämt vad vi ska göra än, men nåt kul blire iallafall. Det blir det alltid (:


Igår var jag med Carro hela dagen, vi hade det trevligt. Vi låtsades som det var sommar, solade, hoppade studsmatta och åt glass! Det ända som saknades var att bada, vi funderade på det också, men struntade i det, med tanke på att det är is på bagarsjön, haha.

Nu måste jag plugga vidare, puss!


I malmö, efter en stund inne på Buttericks. Emelie, marrä, min tränare & jag. Vi hade så jävla kul!


KLARA LOVES SPRING

Godkväll alla!
Nu kom jag precis hem från Emelie, efter ha ätit Ben & Jerry glass, stekt i solen med sololja och kollat på film. Vi hade, som alltid, skitkul!
Ikväll ska jag bara vara hemma, för jag är så sjukt trött, jag kom ju hem vid 2 igårkväll. Desutom tycker jag det är härligt att slappa hemma ibland. Vi ska ju också leta påskägg, och det vill jag ju inte missa! Hiihih.

Jag längtar så himla mycket efter sommarlovet. Att vara ledig varje dag, gå i solen med mina gladiator sandaler, lyssna på lars winnerbäck och att det är ljust hela natten. Gud, så härligt!

Jag har faktiskt blivit lite brun, och fått fler fräknar nu när vi var i skåne. Vi var tvugna att ha solkräm i ansiktet när vi spelade, för solen gassade rejält Malmö. Varför kan det inte vara lika varm här? Nej, jag ska inte klaga. Även om det inte är lika varmt som i Skåne, så är det ju helt fantastiskt väder här också!

Ikväll ska vi grilla, my favorite! Puss!

HEMMA IGEN

Sha alla glada !

Igår natt kom jag hem från skåne, där jag har haft typ träningsläger, fast vi har bara spelat matcher. Jag ska berätta allt om det sen, måste bara berätta om igår först, för det hände lite mycket.

Vårat tåg gick typ 19 ifrån malmö. Innan det gick hela laget och linus (min tränare som är supercool) på stan, vi shoppade hattar på buttericks. Bilder kommer sen.
på tåget fick vi reda på att det var banarbete, så vi var tvunga att ta ersättnings bussar ifrån Lindköping till stockholm. Härligt! Men det här med bussarna var nog inte så genomtänkt, för alla fick inte plats. Som tur var, så kom alla boo ff lag med utan problem.

Men sen när vi var vid slussen, så körde våran buss in i ett för lågt tak, så det lät som hela bussen skulle gå sönder. Alla hoppade typ 1 meter upp i luften och skrek! Det var sjukt läskigt, jag trodde vi skulle dö. Haha, okej kanske inte, men nästan.

Nu ska jag till emelie snart, vi hörs senare!
Puss!


NU FAR VI!

Nu är klockan 06.47 och jag håller på att klä på mig. Jag ska snart äta, sen åka in till stationen. Vårat tåg till malmö går typ 8.21, så jag har gååååått om tid. Jag kommer hem igen på torsdag, förhoppningsvis efter att har vunnit alla matcher, och haft kul. Det kommer massa bilder senare, ofc. Ska fota gärnet!
Alla får ha det så bra, och glad påsk!

See you later, aligator!

TRÄNING & LISA

Shena!
Nu ska jag och emelie snart gå ner till boovallen, för att träna. I kväll äre Lisa som gäller, woohho, jag har inte träffat henne på jättelänge! Vi ska bada i hennes pool & hyra film. Myys.


Vi hörs senare, puss!


GLASS & FORUM

Heej alla!
Idag mötte jag emelie efter skolan, vi tog en glass på Pg's och satt oss och solade en stund. Jag åt den nya magnum, den hette temptation eller nått, och den var ljuvlig. Råder alla att prova den!
Sen drog vi till Nacka forum en stund, och jag kunde såklart inte motstå att shoppa lite.



Baddräkt med öppen rygg, från H&M 199 kr

Stickad kofta/kavaj från Boomerang, 900 kr

Nu ringer emelie, puss!

GOD MORGON

Hur mår ni idag då? Jag mår prima, bara lite trött som vanligt (a)
Nu sitter jag och äter frukost, ska snart börja fixa mig till skolan. Idag blir det Emelie, vi ska köpa glass och sola på boovallen om vädret tillåter. Mysigt värre!

Igår sa Emelie att hennes pappa hade fått gratis biljetter till grönan, och att vi skulle få följa med. Men sen när hon kom hem, ringe hon mig och sa att hennes pappa hade lurat henne, för det var 1 april. Haha, gissa om hon blev sur.

vi hörs senare, puss!

KVÄLL

Nu har jag precis gjort te och ska snart plugga in det sista inför provet imorgon. Det ska nog gå bra på provet, det är ganska så lätt, som tur är.

Idag var det helt underbart ute, solen sken typ hela dan. Det var varmt ute, tyckte jag, men inte tobias. Haha, nej han satt och frös när vi var ute och solade oss.
Jag längtar så in i helvete till sommaren, att få ha sommarkläder på sig, som mna nya gladator sandaler som jag köpte i Portugal. Att få sova hur länge som helst varje dag, ååh!

Får tänka på annat, innan jag blr deprimerad.

Nämde jag att jag åker till Malmö med fbollslaget mitt, för att spela massa matchen och ha kul? Jag åker på söndag, det är ingen ide att packa upp väskan, haha.

Nu ska jag plugga det sista som sagt, sedan sova!
Godnatt & Puss!

HEMMA IGEN

Hey alla glada!
Jag ber om ursäkt för dålig update, men det fanns nästan inga internet caféer i Portugal, och när jag väl hittade en så hade jag inte tid att blogga.
Men nu är jag ju hemma, så nu blir det vanlig updatering igen.

Jag hade det jättebra i Portugal, det var sol hela tiden. Det ända var att det blåste lite ibland, men det var inte så farligt.
Vi har gått längs Lissabons största gågator, shoppat i ett enormt varuhus, fikat utomhus i solen och såklart kollat fotboll. Vi hann med rätt mycket, på tre dagar, tycker jag. Jag har nog aldrig gått så mycket som jag har gått under resan, vi gick nästan överallt.

Och matchen var skitkul! Jag var asnära ronaldo!! Shit, jag kunde nästan nudda honom...Eller tjaa, nästan. Han är så himla snygg, det kan ingen neka. Eller vad tycker ni?


Snart måste jag börja plugga, jag fick reda på Idag att jag har prov Imorgon. Det tycker jag var lite orättvist, faktiskt.

Jag blev bjuden på fest hemma hos Hugo, i han nya sthekiga hus. Det ska bli skitkul, ännu en anledning till att shoppa nåt nytt, hihi.



Japp, så hette shopping centret vi var i. Det var fäätt stort, där brändes det många hundra lappar.

Jag lyckas alltid skaffa nya vänner, här är några från matchen.


Moi & Mormor vid Santa Justa, en 100 år gammal hiss.


Jag innan vi gick ut och åt.
Jeansjacka - gammal
Linne - Monki
Väska - bianco

Nu är det plugg som gäller, ha en fortsatt trevlig dag!
Puss!


RSS 2.0