Dagens

Godmorgon bloggen!
Idag har jag sovmorgon, börjar inte fören vid 9.40, nicenice. Jag sitter nu och käkar frulle, tänkte bjuda på en dagens outfit! ;)


Grä kofta utan knappar - Zara
Vitt linne - ingen aning
Mörka jeans - puss&kram


Vi hörs senare, pussar! ♥


GODNATT BLOGGEN!

Jag går och lägger mig nu, är hur trött som helst efter matchen! Vi förlorade matchen, men vi hade inte fullt lag idag heller, så vi fick låna in spelare från breddlaget. Aja, moving on.
Imorgon åker jag till Sosso, och käkar och så fixar vi oss och sen drar vi till insparksfesten! Tänk om det är fett tråkigt? Då blir jag faktiskt lite besviken, haha.
PS, jag hade besöksrekord idag! Tack sötnosar.

Vi hörs imorgon, puss och godnatt! ♥

VILL DU HA MER BESÖKARE?

Såklart du vill! Och det kan du få, men hjälp av bloggtrafik.nu får du garanterat 100 fler besökare! Samla poäng, och få ännu mer. Det är skitlätt verkligen, allt står vad man ska göra!
http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=klarajw, klicka bara på länken och bli medlem!

It's a addiction


Tröjan jag köpte igår - H&M 99 kr!

SNART SKOLA IGEN

Godmorgon bloggers! HUr mår ni idag?
Sosso åkte precis, hon har sovit här. Hon skulle åka och shoppa, och jag orkade inte riktigt följa med. Idag har jag inte så mycket på schemat, förutom match senare ikväll. JUSTE, jag har klippt mig! Kort! Det kom som en blixt till mig igår, "Jag vill klippa kort!" Så jag och lisa åkte till forum, med jonna och alicia, för att klippa oss. Men det var bara jag som gjorde det, lisa ska göra det senare nån gång. Jag blev rätt nöjd, det känns bara lite ovant liksom.
Jag köpte också en tröja på H&M, en från killavdelningen, haha. Men den va snyggt, så whatever.

And the weekend is over...Kan inte fatta hur snabbt det går. Imorgon är det insparksfest med skolan, för alla sjuor! Ska bli rätt kul, jag ska ha min nya topp från Gina. Ni får se bild imorgon.


Jag i kort hår! Vad tycker ni? vad är snyggast, förra frillan eller den här?


LÖÖÖÖRDAG!

Godmorgon! 
Nu har jag, Sara och lisa precis vaknat... Våra planer för idag är väl hittills att äta frukost, typ. Haha, nej men vi har inte riktigt bestämt vad vi ska göra idag. Kanske bio? Aja, vi får se. 
Igår tog vi massa bilder, här kommer några! 

Lisa, moi och Rangidalidish!
Vi käkade bajs, asså seriöst, det var fett gott. 
Haha, MJAAOU!
HAHAHAHA! Jag i första bilden, sara och lisa i dom andra :) 
Haha, sara fetto i första bilderna, jag och lisa i dom andra. jag började garva i sista bilden!
Sara pooosar, hahah! 

That's all, vi hörs senare, pussar!



SKA UT!

Snart ska jag ut och träffa Lisa, Sara och kanske jonte. Sen drar vi hem till lisa och myser. Hinner inte skriva så mycket mer tyvärr, måste åka och köpa godis också! Ingen fredag utan godis. Hahah.

Just nu, haha gud ser sjuk ut...

PUSSAAAAAR!

I'm up

God morgon bloggen!
Nu sitter jag i sängen, jag har precis fixat håret. Snart måste jag förstätta med resten av mina morgonrutiner, så det blir inget långt inlägg tyvärr.
Idag är det Freeedag! Wiioo, vi slutar rätt tidigt idag, 13.20 tror jag, så det är nice. Jag har faktiskt inte så stora problem med att gå upp på morgonen. Och det är nog för att det är rätt kul i skolan, tack vare min klass & mina klasskompisar. Och det är ju bara första veckan än, min vanliga morgontrötthet kommer nog...


Vi hörs senare idag, Sara följer med moi hem efter skolan, för vi har träning klockan 4.

Pussar!


FÖR EN GÅNGS SKULL, HAR HON RÄTT


Jag håller med Katrin Zytomierska, vad fan håller på att hända med bloggvärlden? God bless Kenza, säger jag bara! Och Paow börjar faktiskt också bli lite vettig, tycker jag. Gillar henne mer och mer.

NACKA FORUM & MAX

Nu har jag hemma igen! Vi här hemma orkade bara inte att laga mat idag, så vi åkte till Max och käkade middag. Jag vet, fett lata vi är, men som tur är händer det inte ofta. På hemvägen stannade vi i forum en sväng, och där hittade jag en vinterjacka. En brunbeige, rätt lång jacka, med luva som passar bra till vintern. Den är från Race Marine/Stadium och gick på 899 kr. Jag hittade också en superfin skinnjacka på Zara, men jag väntade med den. Jag är så himla sugen på en skinnjacka! Hoppas jag får den av mami ;)
Jag hittar ingen bild på jackan nu, men jag får knäppa ett kort senare. Snart ska jag hoppa in i duschen, och sen kolla på tv. Vad äre på tv ikväll, tro?

Vi hörs imorgon, people! ♥

CHOCOLATE CHIP COOKIES

Hejsan bloggen! Nu har jag och emelie precis baaakat, och väntar på att kakorna ska bli klara. Som tidsfördriv kollar vi på My super sweet 16, haha sjukt program :D
Idag vare skola som vanligt, och efter skolan åkte jag och Emelie hem till mig. Vi var vrålhungriga, som vanligt. Det blir man lätt när man äter lunch på myrsjöskolan, hehe. Jag äter knappt i skolan, jag skulle lika gärna kunna äta bajs till lunch. Hahahahah!

Alla kakor smälte ut till en enda big kaka, haha.

Försökte ta en seriös bild, men det gick inte! :D

Nu är våra kakor färdiga, finally!

DAGENS


Tröja - Boomerang
Svarta jeanstights - MQ
Armband - Lindex och Esprit

Vi hörs senare! Hoppas ni får en bra dag,  ♥

God morgon

Just nu ligger jag i sängen och halvsover, borde gå upp. Tippen sitter och jamar vid sängkanten, han är nog hungrig, haha. Åhh, jag orkar inte gå upp!
Bit ihop, bit ihop...


GODNATT!

Nu går jag och lägger mig, behöver min skönhetssömn, haha. Vi hörs imorgon, kanske hinner med ett morgoninlägg.
Pussar!♥

Min bebiiiiiiiiis, ligge här varm som en kabin intill mig och myser.


Lite nytt för huden

Nu sitter jag i min soffa, och har precis ätit middag. Idag gick vi länge, vi slutade inte fören vid halv 4. Efter skolan sprang jag till bussen, i spöregn, och åkte hem. Sen vare träning som vanligt. Jag trivs verkligen i min nya klass! Alla är så sjukt roliga människor, jag hade värsta turen som hamnade i den här klassen.

Och nu till nåt helt annat, nämligen min hud.Jag fick lite tips om att Neutrogenas hudvårds serie Visibly Clear var bra, så jag tänkte att jag skulle testa den. Jag köpte en moisturiser, en make up remover och nåt som tar bort synliga blemmor snabbt! Passar mig perfa. Hoppas bara att det funkar bra ;)


Nu måste jag hoppa in i duschen, vi hörs senare! ♥


FETT DÅLIGT UPPDATERING...

Hejsan bloggers!
Idag har jag verkligen haft det körigt! Jag hann inte blogga imorse, eftersom jag försov mig tio minuter. Det kanske inte låter som mycket, men det var ungefär den tiden som jag kan lägga på att blogga, så det blev inget inlägg imorse.
Vi har ju fortfarande inte fått våra Macbooks, så jag kan inte blogga medans jag är i skolan heller... Och efter skolan åkte jag och Rangdal hem till mig, och åt. Vi var så himla hungriga, vi åt tacos, hamburgare och pasta. Lunchen idag var minst sagt oätlig.
Men jag ska verkligen försöka att blogga på morgonen, slänga in en outfit för dagen också. Så uppdateringen blir bättre, håll ut bara :)

Efter träningen idag gick jag och Sosso hem till mig och började på NO läxan till imorgon. Det var åtta frågor om biologi som man skulle svara på, med hjälp av lite böcker. Efter ungefär fem minuter kollade jag och sophia på varnadra och sa: Kanske dags för matbreak? :D
Haha, så pluggandet tog sin lilla tid.

Imorgon är första lektionen Hemkunskap, och vi börjar inte fören halv nio tror jag! Jag och Sophia hoppas på att få baka muffins eller typ kladdkaka, men det blir väl genomgång eller nåt, eftersom det är första lektionen. -.-


Imorgon kommer det en dagens outfit, det lovar jag.

Ha det så bra, och vi hörs imorgon!
pussar♥


FÖRSTA SKOLDAGEN IS OVER!

Hejsan bloggen! Hur mår ni idag?
Idag har det varit första skoldagen, som gick sådär. Jag fick en jättebra klass och en jättebra föreståndare, men det var lite annat skit som strulade. Aja, jag hoppas bara att det är bra nu...
Efter skolan åkte jag, Sosso och Rangdal hem till moi, käkade lite och drog ner till träningen. Vi hade fys med våran superkändis till tränare, Mattias Sunneborn! Haha, han är sträng med bra. Om du läser det här, mattias, förlåt för jag skämtade lite om dig, hehe.


Nu ska jag hoppa in i duschen, och sen ta mig lite varm oboy, tror jag. Ringa jonna måste jag också. Vi hörs imorgon med lite roligare blogginlägg, pussar!♥


SÅ...

Nu är jag nästan klar för skolan! Jag kom precis hem från Forum. Jag har köpt en väska (yeey finaly hittar jag nån), och en jättemysig halsduk till hösten! Nu får hösten gärna komma, haha jag är så sugen på att ha höstkläder igen.
Jag sitter och chattar med Emelie right now, och hon säger att hon har panik för hon inte vet vad hon ska ha på sig! Det hade jag nästan glömt, kläder till imorgon. Får gå på jakt i garderoben senare...




Halsduk - 199 kr från Accent (ny)
Skjorta - 199 kr från H&M (ny)

 

(klicka på bilderna)

Väskan som jag också köpte idag, 699 kr - Björn Borg/accent


Puss!♥






Last day of freedom

Nämen tja bloggen!
Igårkväll åkte jag till emelie vid halv åtta typ, och träffade Sosso & Rangdal också. Vi gick ut en stund, och pratade en hel del på studsmattan. Hade hur kul som helst, men inget varar förevigt, så vid elva, halv tolv åkte jag hem igen. Imorse gick jag upp tidigt (!), både för att vänja mig vid att gå upp tidigt, och för att jag skulle döma en match som började nio. Jag dömde flickor födda 01, asså jag tror jag aldrig har sett något gulligare! Dom sprang runt och hjulade och sjöng, ingen fokuserade så värst mycket på fotbollen...

Snart har jag en till match nere på boovallen, som jag ska döma. Behöver lite stålar nu, eftersom jag var i forum igår och gjorde av med pengar, hehe. Bilder på det jag köpte kommer senare. Sen ska jag och papi åka och köpa en väska som jag hittade igår i forum. Sen är det bara att ladda inför skolstarten! Imorgon smäller det, fan det ska faktiskt bli kul. Men guud, vad ska jag ha på mig? :o

Här kommer lite bilder från veckan!

När marrä & jag åkte rolerblades ;)

Marrä "sarre" <3

Yeees, jag var riktigt duktig på det dära.

Marrä utanför Orminge pizzerian, fast hon åt kina, haha.

Haha, turbo armar!

Resten kommer sen! ♥

SKA TILL EMELIE!

Och jag måste rusa, bussen går om fem min!
love♥


MIN BÄSTAVÄN

Jag älskar dig så jäkla mycket, marrä. Du ställer alltid upp för mig, och det betyder väldigt mycket för mig. You're amazing, bitch! ♥

BUSY, BUSY, BUSY...

...Har jag varit idag! Jag och Marrä gick upp uber tidigt imorse, för att jag skulle hinna ner till boovallen vid nio, för att döma massa små söta barn i fotboll. Jag har dömt, dömt och dömt, från klockan nio till fyra! Men det har varit helt okej, Emelie var ju där också. Jag sitter nu och funderar över vad jag ska köpa för min lön jag fick idag. Kanske en skinnjacka till hösten? Jag gillar verkligen skinnjackan Kenza har designat, Jofama by Kenza grejjen, haha. We'll see...

Jag tror Emelie och Rangdal kommer hit ikväll, för det är FF ikväll, woho! Haha, nej det kommer inte alls bli sent, vi har nämligen match imorgonbitti, samling 9:45...


Jag är helt slut nu, efter att ha dömt hela dan, och sen träna på det! Det jag försöker säga är att jag inte orkar blogga mer just nu...I'm sorry :'( ♥

Hoppas ni får en trevlig fredagskväll, guys!


BILDER FRÅN NU ;)



Hahahah, Marrä ritade en snopp då mitt ben. Bra humor?

MARRÄ IS HERE!

Nämen tja!
Nu sitter jag och marrä och käkar kladdkaka och snackar gossip...Haha, det är skitkul! Ikväll ska vi träffa Emelie, tror vi iallafall. Hon svarar nämligen inte på sin mobil... :D
Blablablaa, marrä snackar på här, got to go! ♥

Vad är skillnaden mellan Japp och Mars?

Det är nåt jag väldigt länge har undrat. Är det ens någon skillnad, förutom namnet? Jag Tycker dom smakar exakt likadant. Nån som vet?
Haha, vilka I-lands problem jag har...

Nu har jag duschat och ligger och myser med älsklingen. Pappi hade köpt godis, gissa om jag blev lycklig? :D Så nu ska jag bunkra upp mig i soffan och sätta på en bra film. Trevligt värre!
Alldeles nyss upptäckte jag att min katt stod utanför balkongdörren med båda tassarna på rutan och jamade! Han brukar göra det, det är hur gulligt som helst. På det sättet visar han att han vill in, och när jag ser han stå där brukar jag sätta mig på golvet, med mitt ansikte mittemot hans, fast på andra sidan dörren ofc, och reta honom! Hahah, idag lyckades jag ta en bild också!


Hahahah, gubben då!

Cya, <3

CLUTCH

Hittade denna superfina clutch på Accent.se. Jag hittade också en skitfin svart väska på bubbleroom.se, från friits & company, men den bilden funkar inte att ladda upp, så jag länkar den istället! I <3 bags.


Onsdag

Hello! ;)

SItter i min soffa och läser skvallerbloggarna, www.falsksanning.blogg.se och www.nbitchie.blogg.se , haha asså att dom orkar! Visst, det är väldigt underhållande att läsa, men jag skulle verkligen inte orka att lägga så mycket energi på sånt skit... Aja, not my business really.

Idag äre träning som vanligt. Jag ska kolla mitt lår hos en killa som kan sånt tsm med Marrä också, hoppas han kan ge mig nåt tips.
Imorgon ska jag träffa emelie, om det regnar ska bvi nog köpa massa gotta och kolla film, moahah det är nog det mysigaste som finns när det är dåligt väder ute. Och dessutom har jag inte ätit godis på, typ en vecka, så det kan jag unna mig :)

Ohmygosh, jag börjar skolan på måndag! Sommarlovet har gått så jäkla snabbt! Jag kan inte fatta. Men jag ser fram emot det, grymt mkt! Ny skola, nya människor. Ska försöka att hålla mig i skinnet, och ge ett bra första intryck. Haha, undra hur det ska gå?
Jag behöver en ny väska till på måndag, som jag kan få plats med datorn i. Jag vill inte ha en stor dataväska direkt, en vanlig väska, bara en lite större. Måste hitta det!

Nu ska jag slänga i mig nåt att äta, och sen dra ner till träningen!
pussar



REGN...

Jäkla regn, hindrar mig från att ha kul! Skulle igentligen ut och möta David, Måns, Jonna och Alicia vid bagarsjön, men jag orkar inte det när det spöregnar och är typ minusgrader ute... Blir filmkväll istället, by my self. Är sugen på att se hajar som hajar, och på spaning med Bridget Jones! Tror det blir hajar som hajar, haha :D 

Hade träning tidigare idag, gick rätt bra, förutom att jag sträckte mig. Nu kan Marrä och jag starta klubb, båda har ont i låret. Shall we, darling? ;)


Imorgon bara måste jag hitta på nåt, inte bara gå hemma hela dan som jag gjorde idag... Vi hörs imorgon, puss!


skitgott!

Nu sitter jag i soffan och kollar på friidrotts VM, är inte så intresserad så ska nog byta kanal, haha. Är det nåt bra program ikväll? Kanske ska kolla på en film istället. 
 Jag ska lägga mig tidigt ikväll så att mitt magonda förhoppningsvis försvinner... Gud vad jag är trött på att ha ont i magen, har det typ hela tiden. Det förstör mitt liv.

Till middag blev det pannkakor, med hjotronsylt och färska hallon! Yum-mie.


Puss och godnatt på er!


OMG, DEN MÅSTE BLI MIN!

Klicka för att se nästa bild


Det här hittade jag på blocket, och den kan bli min för 700 spänn! Tro fan att jag ska köpa den, den innehåller hur mkt material som helst! Jag är alldeles lyrisk!


GOD MORGON!

Vilken underbar dag! Not... Det är monligt och regnigt ute, jag har värsta ont i magen och jag har fysträning senare idag! Jag gillar verkligen inte måndagar.

Nu sitter jag i soffan och käkar frulle och kollar på mtv. Jag väntar på att dom ska spela She Wolf, Shakiras nya låt. Den är så jäkla grym! Idag ska jag inte göra så mkt, försöka vila bort mitt magont och ladda inför fysen. Ikväll har jag lust att träffa Marrä, ska ringa henne och höra om hon vill hitta på nåt :) Slänger in en dagens outfit kanske, om dagens outfit blir intressant, de vill säga.

Vi hörs om en stund, pussar!

WEEKEND IS OVER

Hejsan bloggen!
Nu har jag precis ätit middag, efter städat och rensat ut halva min garderob. Jag hann inte med hela idag, får förtsätta imorgon! Jäklar, det är riktigt jobbigt att rensa ut kläder, tro det eller ej. Jag känner mig helt klubbad. 


Jag och och min familia avslutade veckan med en tur ut till bromma för att leta utemöbler! Haha, inte det roligaste, menmen.  När vi blev hungriga åkte vi donken och käkade. Jag tog en Little Mexican, min nya favorit burgare, helt klart :D Efter lunchen lämnade vi av min brorsa hemma, för han skulle på kalas, haha.
Då hade inte vi andra så mkt att göra, så vi tänkte att när vi ändå var i farten kunde vi åka till Ikea lika gärna. Haha, jag tycker faktiskt att det är kul att gå runt på Ikea och kolla. Det låter ju skittråkigt, en hel dag på en möbel affär, haha. Jag köpte lite grejjer till mitt rum, ett vitt överkast och ett ljusrosa doft ljus. Efter Ikea var vi hungriga igen, så vi köpte en korv och mjukglass att äta i blien. Fett nyttigt jag har ätit idag, hehe.


Överkastet som jag köpte.

och ljuset, luktar skitgott!

Nu går jag runt och myser i mina toffelstrumpor, haha.

Puss älsklingar


Soffpotatisar

Nämen tja!
Just nu ligger jag och Tippen i soffan och käkar godis. Fast det är bar jag som äter godis, haha. Det blev ingen The voice för min del idag... Jag åkte hem vid 6, med Marrä. Vid sju åkte jag hemhem, alltså hem till mig och käkade maat. Mamma och pappa äter surströmming ikväll, så jäkla äckligt! Jag kan inte fatta att dom stoppar nåt som luktar så äckligt i munnen, och ännu värre, sväljer det! Om det är nåt jag aldrig kommer gilla så är det surströmming... Nasty.
Imorse hade jag som sagt match, och det blev 2-2! Sist vi mötte dom förlorade vi stoort, men nu hade vi hela matchen. Synd bara att vi inte lyckades göra ett sista mål.

Efter matchen drog jag och Marrä in till Ung 08, och på bussen in träffade vi Linus, våran tränare. VI satt och snackade lite, om matchen och Ung 08, haha. Han är bara 19, så han fattade vad det var för något.
När vi kom fram mötte vi Jonna och Alicia, like usual :) Vi åt lunch på donken idag, och jag smetade glass i rubens ansikte! Hahah, han försökte ta min glass, och tjatade hela tiden: Snälla kan jag få smakaaaaaa? Då sa jag, visst ruben! Jag tog en rejäl skedglass och förde den mot ruben, och när skeden var precis utanför hans mun splashade jag den i hans ansikte! Det var helt klart dagens höjdpunkt.

Imorgon ska det bli rätt dåligt väder, så jag och Marrä tänkte hyra film och bara chilla. Haha, precis som vi brukar göra!


Jag och Tippie (min katt) för typ 2 minuter sedan, rätt slöa...

Vi hörs imorgon, puss!

MATCH & UNG 08

Godmorgon bloggen!
Idag är jag uppe riktigt tidigt, har nämligen match snart. Vi möter ett rätt bra lag, som är ett år äldre än oss, så det kommer bli en tuff match...Men vi ska nog ta dom, om vi verkligen försöker.
Efter matchen drar jag in till Ung 08 igen, den här gången med Jonna och Alicia. Jag tar lite bilder om jag kommer ihåg, hehe.

Nu måste jag slänga i mig lite frukost och dra ner till boovallen, pussar!


Hittade en fett cool bild på mitt lag, i en innomhus cup, vi vann såklart! :D

KOLLA VÄSKOR

Nu har jag bråttom! Jag ska åka in till stan idag och kolla på väskor med papi. Jag behöver en stor väska som min llaptop får plats i, till skolan. Hinner inte blogga, men vi hörs när jag kommer hem, förhoppningsvis lite fattigare! :D

UNG 08 OCH SPÖREGN

Hejsan bloggen!
Jag har precis kommit hem, jag har varit på Ung 08 hela dagen. Jag, Marrä och Emelie tog bussen in vid 1. När vi kom fram träffade vi Jonna och Alicia, och massa mer folk. Vi gick runt och kollade lite, blev lite äcklad av alla fjortisar, men annars var det okej.
Efter ett tag blev vi hungriga så vi gick till Max och käkade. Haha, ruben spillde hamburgare över elias tröja, och då började Marrä asgarva. Konstig humor? Jag vet.
Det var typ ett tält med hög musik som vi dansade i, fullt med folk. Det var typ massa turkar som tafsade hela tiden, o trodde att vi ville dansa med dom... Lite trött man blir. Jonna och Alicia stog mitt på dansgolvet när två killar ställde sig på varsin sida om dom. Jag mötte alicias panikslagna blick, och läste hennes läpper: HJÄLP MIG!! Hahah, jag trodde jag skulle dö av skratt!
När det började regna ordentligt vid halv 5 åkte vi hem. Nu hade jag tänkt att smälla i mig en pizza, och sen kolla på film, hehe.
Här kommer lite seriösa bilder jag tog idag, enjoy!

Jonna inne på Max, hahah!

Alicia diggar hamburgare :)

Mina vänner, Marrä och Emelie ;)

Och sthekiga ruben.

Puss älsklingar.

HOS GRANNARNA

Ciao bloggers!
Nu sitter ja hos grannarna och har snott datan en stund, hehe. Vi har käkat middag här, jag kom hit precis efter matchen idag. Vi mötte Stuvsta, och vann med 4-0. Score! :D Fast jag kunde dock inte spela så värst mycket, eftersom jag fortfarande har en sån jäkla träningsvärk! Omg, jag har aldrig haft en sån här träningsvärk någon gång förut! Jag kan knappt springa :o

Aja, nog om mina kremper, haha. Imorgon ska jaqg vara med Marrä och Emelie, vi ska nog åka in till kungsträdgården och se hur ung 08 är i år. Usch vad mycket fjortisar vi kommer se, kommer spy.

Oj, måste dra, nu loggade Lisa in på msn, måste prata med henne. Hon är i Turkiet och jag har inte träffat henne på jättelänge, så jag dissar dig nu bloggen, hahah.
Lite bilder från idag, haha ledsen att jag tog dom från dig Marrä.


Moi när jag sitter och bloggar, ville inte vara med på bild, hehe.

Vi gjorde supergoda smoothies idag till frukost hos Marrä!

puss älsklingar

MICHAEL JACKSONS REPETITIONER BLIR FILM!!!

Jag läste nyss att den 30 oktober ska en film om Michael Jackson ha premiär! Filmen består mest av snuttar från hans repetioner för This is it, men även av intervjuer och annat material. Jag måste se den!

Läs mer här, http://svenska.yle.fi/nyheter/artikel.php?id=164638

MJs sista repetitioner, bara några dagar innan han avled.

TATTOO YOUR NAME ACROSS MY HEART


Favoritlåt just nu, Sweet dreams - Beyoncé
Haha, videon blir lite konstig på slutet...

RUBRIKER ÄR SVÅRT

God morgon bloggen!
Igår sov Marrä här, vi kollade på 27 dresses och CSI, och hade det mys. Snart kommer Emelie hit, wooow då blir dunder trion fullbodad! Hahah. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra idag, inte åka och bada iallafall, sånt skitväder det är idag... Det blir säker så att vi bara är hemma och chillar hela dagen, haha.

Idag kan jag knappt gå, och det är på grund av fysen igår. Damn vilken träningsverk jag har! Och Marrä me, gudars!
Ska försöka ta lite bilder idag, om jag lyckas kommer dom ikväll, puss!

SKA TRÄFFA MARRÄ!

Godmorgon bloggen!
När som helst kommer Marrä hit, gud vad kul det ska bli att träffa henne, jag har inte träffat henne sen gothia. Vi ska åka till Gustavsvik badet idag igen, det är så mysigt där. Sen ere dagt för fys lite senare idag, buhu jag vill inte... Aja, det är bara att bita ihop klara!

Vi hörs sen, puss!

Gustavsvikbadet

Jag har badat i havet idag! I det svenska, oexotiska, iskalla havet. Jag och emelie cyklade till Gustavsvik badet efter lunch, och låg där en stund. Haha, emelie har fortfarande inte riktigt kommit över sin fiskfobi som hon har, och det fick jag se idag, hahah ohmygod vad jag skrattade.
Vi skulle simma från bryggan till hopptornet, men det gick inte så bra. Varje gång vi simmade ut en bit fick vi skrattanfall och var tvugna att simma in igen, dit vi stog i bott. Till slut sa vi att vi skulle skärpa oss, för vi ville verkligen komma ut till hopptornet. När vi hade kommit ut en bit får emelie sin fiskfobi...

Emelie: Ahhh!! Shiieeeet, jag kände nåt vid min foooooot!! AAAAAAAAAAAAAAHH!!
Klara: HAHAHAHAHAH, skärp dig, komigen, hahahahah, lugna ner dig! Hahahha!
Emelie: Men vi är precis vid vassen juee! Här finns det gäddor säkert! FAAAN, AAAH!

Asså jag skrattade så mkt att jag fick flera kallsupar. Inte najs asså, haha men vi hade sjukt kul! Emelie gumman, vi måste fixa din fiskfobi på nåt sätt...

Puss älsklingar

GÅRDAGEN

Godmorgon!
Jag och emelie har precis ätit frukost nu, vi sov rätt länge idag, hehe som vanligt. Igår bakade jag och emelie, vi var på middag hos mina kusiner och vi var med Jonte, Hanna, Hanna, Robert, Johan, Helene och några nadra vid bagarsjön. Efter ett tag åkte jag, emelie, hanna, hanna, jonte, robert och johan hem till Hanna, som är min kusin bytheway. Vi var sju pers på tre cyklar, haha såg sjukt ut. Vi kom iallafall hem i bra tid, vi hade en jättetrevlig kväll också! Jag var så duktig så att jag tog lite bilder, bara för eran skull :D


Emelie kan inte vänta till kakorna är färdiga...

Min outfit igår, nya jeansshortsen, grå lång kofta, converse

Jag och Emelie väntar på bussen.

Släktmiddag!

Vi fick kräftor till förrätt, gissa om jag blev glad?

Mer bilder från italien kommer senare idag.
Imorgon börjar jag träna igen... Måndag fys, tisdag vanlig fbollsträning, onsdag match, torsdag vanlig träning, och lördag match! Jäklar vilken rivstart efter ledigheten, jag kommer inte orka dethär.

Vi hörs senare, idag tror jag att jag och emelie ska åka o bada:)
puss!

GOODNIGHT

Nu är jag och emelie hemma för kvällen, trötta som bara den. Vi har haft en jättetrevlig kväll med massa folk, och jag ska berätta allt imorgon. Jag har tagit lite bilder också, dom kommer imorgon!
Nu ska vi äta lite kvällsmat, popcorn, oboy och chocolate chip cookies, gottigott! :D
Godnatt och puss :)

EMELIE ÄR HÄR!

Hejsan bloggen! Jag och emelie har precis ätit frukost, smoothie, oboy och rostade mackor! Idag ska vi baka, har vi bestämt oss för. Chocolate chip cookies blire, mumma. Båda jag och Emelie är faktiskt rätt trötta på att sola och bada, så vi ska inte göra det idag, haha.
Igår kväll kom min bästavän hit vid typ åtta, då fick hon lite mat i sig sen såg vi Benjamin Buttons otroliga liv och Bring it on. Det var skitmysigt, bästa filmen var helt klart bring it on, hahah.

Dagens bästa: Sweet dreams - Beyoncé

Vi hörs sen, puss!

godmorgon folks!

Hur mår ni idag? Jag mår prima.
Imorse efter jag vaknde vid 11, åkte jag och papi till forum för att fixa ett bankomat kort till mig. Medans vi var där så köpte jag en fin kofta från Zara också. Hmm, konstigt att jag shoppar?

Idag ska jag städa rummet, sola och sola! Jag börjar redan tappa min fina italien bränna! Helt otroligt, på fyra dagar börjar jag likna en blekis. Aja, då ere bara pressa som gäller.
Ikväll kommer emelie baby hit! Hon har varit ute med båten hur länge som helst, men idag kommer hon äntligen hem. Kanske ska laga nåt gott tills hon kommer? Vi får se :)


Här kommer lite bilder från mina senaste shopping fynd.

  
Bild nr1 - grågrön t-shirt från Mango, köpt i italien
Bild nr2 - Koftan jag köpte idag, från Zara
Bild nr3 - Grå, fladdrig kofta utan knappar, från Zara. Också köpt i italien


Haha, lite dystra färger kanske... Tänkte använda dom mest i höst, så det gör väl inget.

Vi hörs ikväll, puss!


HEMMA (23.00)

Hejsan bloggen!
Nu ligger jag i min säng och dricker saft och tänkte blogga lite. Ursäkta för att jag inte har bloggat på hela dan, vi har haft väldigt fult upp. Lisa åker nämligen till Turkiet i morgonbitti, så idag har vi, eller mest hon och hennes mamma, fixat allt för resan.
Vi vaknade vid 12, utvilade och pigga! Då började vi med att läsa Michael Jackson minnesmagasin och sen åt vi frukost. Efter frukosten gick vi ner till stenbryggan och badade med hundarna, Lisa har tre små hundar, bytheway. Helt plötsligt blev klockan fyra och vi var ashungriga. Då gick vi hem och Lisas mamma lagde pyttipanna till oss, haha så jäkla gott. Sen vare nacka forum som gällde, lisa behövde handla present till hennes papi som fyller år på måndag, och lite så... Den var klockan åtta, och då drog lisa och jag hem till mig, käkade och mötte upp Jonte på boovallen. Sen var vi med han hela kvällen, jag och lisa ägde honom på fotboll, bland annat. Och nu sitter jag här, hur trött som helst :D


Imorgon ska jag packa upp min väska, och städa mitt rum. Måste seriöst röja upp här hemma, ser inte bra ut i mitt rum just nu, haha.


God natt och puss på er!


JAG HITTADE JEANSSHORTS!!

Och lite annat....



från Bik Bok

Vit shortsdress från Bik Bok

Mascara, Volume Collagene

Det var allt för den här gången, ikväll blire Hanna och Lisa tror jag, trevligt.
Vi hörs imorgon,
puss och ha en bra kväll!

SKA TILL FORUM

Hejsan!
Nu sitter jag och pratar med Lisa och stämmer av för kvällen. Igår var jag bara hemma och tog det lungt, så ikväll blire nåt annat! Jag ska till forum nu och möta mamma, ska fixa bakomatkort och jeansshorts! Jag vet, jättebra att shoppa shorts nu när sommaren snart är slut...
Eller stänger forum 16 idag? Hoppas inte, shit då är jag rökt.. Hahah, men jag behöver det där kortet!


Jag just nu, i mittbena faktiskt. Haha, syns kanske inte så mkt...

Puss älsklingar

GODMORGON!

Nu har jag precis ätit massa hallon från våran trädgård till frukost, och en macka. Hehe. Jag är uppe tidigt idag, min buss går om 45 min. Jag ska in till min ortoped, som sagt, jag har tid där klockan 11. Vi hörs när jag kommer hem igen, puss!

MIDDAG HOS GRANNARNA

Japp, nu ska vi över till våra kära grannar och käka middag! Imorgon ska jag till min ortoped (nån lite läskig läkare som hjälper mig med fötterna) och få mina nya fotinlägg och sen luncha med mami. Vi höres imorgon,

Stickad, lång väst, Bondelid, linne från Carlings och jeansshorts från Cavalli





puss&kram

Lite bilder från Italien


Stranden vid första stället vi var på, Baia Domizia

Haha, jag och brorsan, inte beredda på bild :D

Kalle och jag på poolkanten i Sperloooonga :D

En dagens outfit från Italien, hehe. Linne från Paris, kate & I, shorts från Cavalli och armband från Thomas sabo.

Mer kommer, lovar :)

HEMMAAA BITCHES

Halla Sverige! Är hemmaaaaaaa in sveco igen. Yääääääääähhss, nu kan jag äta knäckebröd och använda å,ä och ö igen! haha
Planet gick halv sju imorse, trevligt värre, så vi gick väl upp vid halv fem. Haha, har nog aldrig varit så trött förut! Flygningen gick prima, förutom att jag sov under frukosten, så jag missade den... Aja, lite flygplansmat kan jag lika gärna slippa. Sen tog vi arlanda express, tunnelbana och buss, och plötsligt var vi hemma.

Så nu sitter jag här, hemma i Sverige, i mitt fina hus och inser hur mycket jag har saknat det. Visst, Italien var ju underbart, men inget slår mitt underbara hem :D

Nu ska jag gå och lägga mig, efter att ha sovit fyra timmar inatt så känner jag mig faktiskt en aning trött...
Jag får nog upp några bilder från Italien, om allt funkar som det ska.

puss älsklingar


RSS 2.0