NEEDS

Sho alla,
Hur mår ni? Jag mår bra, sitter hos mina kusiner & har precis ätit en jättegod middag.
Idag har jag varit i stan med fboll brudarna, vi har kollat teater & fikat. trevligt trevligt! Teatern hette våga va dig själv, den var sådär, men efter en vanlij latte efteråt så var allt på topp igen (:
Imorgon ska jag kanske till stan igen, för att shoppa. Jag behöver en jacka, tänker nog köpa en svart skinnjacka till våren. Eller någon sorts kavaj kanske? Vad tycker ni ?
Sedan ska jag också kolla på festkläder, inte för att dt är det mest använd bara som finns, men dt är kul att köpa.
Nu ska jag krascha i soffan, tror jag, kisses


JAG ÄLSKAR ER

Hejsan alla,
Nu har jag precis ätit, det blev kebab ikväll. Haha, flott fredagsmiddag. Idag har jag hyrt film med Jonna, sofia & alicia, vi såg Sweeney Todd, tror jag att dt stavas. Den var sådär tyckte jag, lite för mkt sång, hehe.
Imorgon ska jag på teater med laget, inne i stan. Det ska bli skojj, efter ska jag & emeli hitta på nåt.
Jag kollade in www.jopalu.blogg.se , och såg en finfin bild på oss,

Sofia, Jonna & jag till höger. Jag saknar tiderna, <3

Nu ska jag tjocka mig med allt onyttitigt som är ätbart, ceya (:


BAKA KANSKE?

Hejsan alla, dt blev ingen träning för mig idag, jag fick migrän efter lunch... Nu ligger jag i sängen, och är enormt sugen på kladdkaka! jag vill baka, men orkar inte, haha. Får me nån att gör dt åt mig, gud så lat jag är. Jag håller på att förvandlas till ett fetto som inte orkar nåt & bara vill ha kladdkaka, snart kommer jag väll rulla fram! Nej, för att göra dt krävs dt mkt,  så äckligt smal som jag är nu (: Vi höres, ha en fortsatt trevlig tisdag, gottfolk!



Jag & tippen har haft dt mys hela dan, (:


SHA

Nu sitter jag i skolan, i väntan på rast. Har typ ont i hela kroppen efter fysen igår, usch dt var jobbigt.
Efter skolan har jag träning, sedan är det läxor. Ingen tid för chill här inte!
Nu ska jag läsa lite bloggar, kanske spela lite (:
kisses

IDAG

Hejsan alla glada,
Tänkte berätta lite kort om idag, jag är så fasligt trött, där har ni ursäkten. Jag & www.mhylife.blogg.se har varit i sickla köpkvarter idag, vi har fikat & shoppat. Jag köpte som sagt lösnaglar, (nasty word) & ett par björnborg trosor. Det var halva priset, skulle annars aldrig lägga 200 kr på ett par trosor. Vi hade the time of our live inne på inter sport, haha. Vi åkte rulltofflor, det är som fyra hjul som sitter fast på en bricka som man fäster på sina skor. Det var otroligt kul, men väldigt svårt. Precis när det började gå bra, halkade ja till & druttade på rumpan, och jag & emeli trodde vi skulle dö av skratt. Mahha, hoppas ingen såg oss.

Nu ska jag snart sova, skola imorgon. Usch, helgerna går snabbt, men dt gör ju veckorna också.
Ha det så bra, puss

LÖSNAGLAR

Nu har jag precis kollat på mia & klara på ettan, haha så jävla klockrent.

Idag i sickla, köpte jag lösnaglar. Emeli hade dt, och jag tyckte dt var så fint, jag köpte den några med fransk manikyr, emeli hade helvita. 
 
Mina lösnaglar kostade 80 kr, det är 24 naglar, fil & lim i förpackningen, köpta på Åhlens.

pussar

KOLLA HIT!

ps. idag ska jag shoppa nåt till en tävling som jag ska ha i bloggen! Den kommer soon (:

EMELI IS HERE

Hejsan alla!
Hur mår ni idag? Jag mår bara bra.
Jag & emeli har precis vaknat, ska väll snart äta frukost. Idag ska vi åka till sickla, tror jag. Antigen gå på bio, eller bara strosa runt lite, haha.
Igår var jag med Louisa & carro hela dan, vi kollade film & bakade kladdkaka. Det var trevligt!
Vid åtta kom emeli, då åt vi middag & sen kollade vi på Björn Gustavsson dvdn, ett livsvärk.  Haha, jäklar vad vi garvade!
VI kollade också på The love guru, den var jätterolig den me.

Jag bloggar ikväll, kisses !

HUVUDVÄRK OSAKAR HEMMAKVÄLLAR

Nämen sha!
Ledsen för dålig uppdatering, har haft en tuff vecka.
Jag kom precis hem från sofson, fick en sån jäkla huvudvärk... usch vad jag hatar det! Aja, dt är inte så mkt jag kan göra, ska tjocka mig & spara krafterna till imorgon kväll istället, då blir dt förmodligen emelie & marrä, trevlans! Speciellt för jag inte har träffat dom på typ 3 dagar! hahah
Igår var jag i romme med skolan, det var jättekul! Förutom bussresan då, dt var bara obehagligt. En fullproppad buss med högljudda (jag lät faktist inte mest) barn & en äckligt toa. Nejfybubblan!
Men annars var dt ett minne för livet (:

Nu luktar dt maaat, kisses

AND THEN THE WEEKEND WAS GONE

Hejsan alla,
Idag är det måndag, som jag tror alla vet, början på en ny vecka. Jag önskar att dt var torsdag...
Nu har jag precis ätit, var jättehungrig efter fysen. Idag gick jag hem tidigare från skolan, jag hade jätteont i huvet "/ Men dt gick över efter en tablett & sova.

Nu har jag läxor att göra, ceya (:

SHLAPP

Ikväll ska jag bara ta dt lungt, kanske dricka te & titta på OC och uggly betty. Lite läxor kanske jag hinner med också,



pussar

I LOVE TO BUY

Hejsan alla,
Hur mår ni idag?Igår sov carro hos mig, vi tittade på What happends in vegas & PS I love you. Mys (:
Jag kom precis hem från forum, gud vad jag älskar att shoppa. Jag hade inte all tid i världen, men det här han jag med.


Randig tröja från H&M, beige kofta från zara


Ansiktskräm från nivea,

kisses

CAROLINE BATMAN

sha alla ,
Nu sitter jag & carro på min säng och pratar och tar dt chill. Snart är dt mat, tror jag, sen ska vi kolla på film ochfortsätta att chilla, såklart. Tar kanske lite bilder underkvällen, om vi orkar.
ceyya,


HATAR ATT VAKNA TIDIGT

Tjooo!
Vad gör ni ? asså, förutom att sova som dom flesta normala skulle göra vid kvart i nio en lördag! Jag blev väckt för ungefär en halvtimme sen av min bror...

Idag tror jag jag ska vara med carro, vi ska väll kolla filmer & äta onyttigt eller shoppa, mahah.
Igår efter school, åkte jag med jonna tll forum, vi skulle kolla på ett par skor som hon ville köpa. Men dom var inte så fina, så hon köpte dom inte. Jag provade ett par skyhöga spets klackar med öppen tå, den var jättefina! Men också ganska dyra & inte så användbara.

Festen jag jag paratade om tidigare, hos Oscar, blev uppskjuten till nån gång i framtiden. Det var synd, hade verkligen velat gått på den ikväll. Jaja, det blir en annan gång. 
 nu kallar kylen, kisses


TORSDAG

Hellu allihopa,
Idag har jag varit i skolan (såklart) & spenderat eftermiddagen med carro. Vi chillade, åt jättegoda, glutenfria kakor och kollade på alla tv-program som gick. Självklart pratade vi en massa också. Bland annat om vad vi skulle köpa till Oscar i födelsedagspresent, den gullungen sa bara att han inte ville ha något, förutom våran närvaro på festen, hihi.

Imorgon ska jag förmodligen vara med emelie & marrä, vet inte riktigt vad vi ska göra. We will use our emagenation! (:
 pussar till alla,



Bild tagen på båten påväg till vässarö, (:


CAROLINEH

hejsan alla,
Vad gör ni? Jag är med carro just nu, så dt blir mer bloggande ikväll, jag vill ju inte vara otrevlig och sitta vid datan hela tiden.
Imorgon är dt äntligen fredag! Trevlans, och på lördag ska jag på födelsedags fest hos oscar, som fyller tretton. Väldigt roligt! Jag & carro ska nog köpa en tårta till honom, mahah.

Vi hörs senare, kisses

KANAL 5 UNDERHÅLLER

Hejsan alla, hur mår ni idag?
Jag mår fint, inte ens trött. Eller jo, vad säger jag? Jag är lite trött... Efter två dagar i skolan, känns det ändå rätt okej. Haha, trodde aldrig att jag skulle säga så, men skolan är ju jätteviktigt & det är ju ganska lätt.

Idag hände inget special, jag spelade en annan version av neger&president (dt är ett kortspel) som heter hugo & president! haha, det var jättekul!

Nu är det träning snart, ska börja byta om. pyssaar

OUUF

Hejsan alla,
Hur mås det idag ? Dt blir ett superkort inlägg, jag är jättetrött. Idag kom mina kusiner hem från usa, dom har varit borta jättelänge. Jag fick jättefina presenter, bilder kommer kanske senare.
Här kommer en bild, från i söndags. Precis efter vinsten, (:


Ni är mitt liv,

pussar till alla tufffa


BACK TO SKOLAN

Hejsan alla ,
Hur mår ni ? Jag mår bra, idag har jag som sagt spelat turnering, vi vann hela skiten (:
Imorgon är dt skola, nejnejnej! Lovet har gått så himla snabbt, jag vill inte! Det finns bara en positiv sak med måndag imorgon, dt är att dt är en dag närmare helg.

vi hörs imorgon, kisses

UTMATTAD SOM *AN

hejsan alla söta! Hur mår ni ? Jag mår bra, är bara väldigt trött...Idag har jag nämligen spelat två fboll matcher, det kanske inte verkar så mycket, men med tanke på att jag inte har tränat på tre veckor, jag brukar annars träna 4 ggr i veckan, så är det väldigt mycket!

Och imorgon blire ännu mer fotboll, jag ska spela innomhus cup hela dagen. Haha, jag kan inte få nog av denna underbara sport.
På måndag börjar skolan igen. Ja, vad har jag att säga om det? Jag skulle mer än gärna ha några dagar ledigt till, som carro får, för hon ska ju till sälen. Kommer att sakna henne (:

Jag tänkte bjussa på en finfin bild från igår kväll,



kisses


FBOLL IS A LIFESTYLE

Sho alla,
nu ligger jag i sängen & ska snart sova, men tänkte blogga lite först.
Jag har varit hos carrobarro hela kvällen, vi kollade alla shit-mtv-såpor som next, x-effect & my super sweet 16, och tjockade oss. Innan så gick vi till hemköp & köpte lite proviant, som ostpopcorn, glass, lösgodis & läsk. Sedan var kvällen fixad.

Imorgon ska jag spela två fbollmatcher, en med mitt lag & en med 95orna. Jag är lite nrvös eftersom jag inte har rört en boll på hela jullovet :S aja, dt ska väll gå bra.

nu somnar jag, kisses

VILL HA

          
(bilderna är från H&M.se)

Jag älskar dt här linnet, från h&m och kostar 149 kr. Finfint sommarlinne (;

NY DESIGN & NY HEADER

Hejsan alla,
hur mås dt ?
Jag & sofson har precis ätit frukost, eller inte precis men för ungefär en halvtimme sen :) Vad tycker ni om min design? Asfin tycker jag, tack till www.wust.blogg.se!
Idag blir dt väll bara chill för hela slanten, haha. Ikväll är dt första träningen sen innan jullovet! Skönt.
Nu ska jag platta svallet mitt, kisses

@ SOFSONS HOUSE

Heeeeeej alla,
Idag har jag varit i sthlmstad med Alexandra, trevlans! Vi kollade kläder & fikade, vi hade dt jättemysigt. Snart bär dt av till sofson, dt var jättelänge sen jag träffade henne. Jonna & Alicia ska vi nog också hinna med :D Mahah, nu ska jag pysa, puss till alla *

LÄTTROAD

[  ] Du har en pojkvän.
[ x ] Du har ett eget rum.
[ x ] Du har en mobil.
[ x] Du har en iPod/MP3 spelare.
[ x ] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[ x] Du har fler än 2 bästa vänner.
[ ] Det finns en pool i din gård.
[ x ] Du klär dig som du vill.
[ x] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
[ x ] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[ x ] Du har aldrig blivit nedslagen.
[  ] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden
[ x ] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[ x] Ditt rum är stort nog för dig.
[ ? ] Människor använder dig inte för den du är.
[ X ] Du har varit på konserter.
[  ] Du samlar på något normalt.
[  ] Du längtar till skolan.
[ x]  Du önskar inte att du var någon annan.
[ x ] Du spelar någon sport.
[ x] Du brukar göra något efter skolan.
[   ] Du äger en bil.
[  ] Du brukar inte bråka med dina föräldrar.
[ inte så värst ] Du är nöjd med ditt utseende.
[  ] Du har inget självförtroende alls.
[ x ] Du vet vad som händer i världen.
[ x ] Du bryr dig om folk.
[ x ] Du är nöjd med ditt liv.
[x ] Du kan mer än ett språk.
[  ] Du har ett smeknamn.
[ x ] Du har ett husdjur.
[ x ] Du kan hela orden från 10 låtar.
[  ] Du har inga "fiender".
[x ] Du är en ganska snäll person
[ kanske dt ] Du brukar/kommer hänga en del på grönan när dt är sommar
[ x ] Du är kär just nu
[ x ] Du har fått ditt hjärta krossat

RUBRIKER ÄR JAG DÅLIG PÅ

nämen shaa alla,
Vad gör ni ? Jag har precis spelat buzz, dt är ett tevespel, med familia. Nu är jag på datan & kollar i en H&M katalog, dom har fett mkt fina sommarkläder på gång.
Imorgon blire alexandra, treevligt. Det var väll allt för nu, puss & kram

BILDER FRÅN SÄLEN KOMMER SEN

rubriken says it all,

HEMMA

sho alla,
nu är jag, efter fem timmars bilfärd, äntligen hemma. Ledsen för dålig update, jag har haft lite annat för mej i sälen.
Imorse när vi fortfarande var i sälen, var dt -25 grader! sjuukt kallt, asså. "det här går väll inte att åka skidor i" tänkte jag. Men när jag kom till backarna var dt fullt med folk där. hahah.
Igår åt vi på en restaurang som heter lammet & grisen. Det var så himla gott där, seriöst det vár dt godaste jag har ätit. Jag & emelie tjockade oss, thaha.

Imorgon blir dt några kompisar från sandviken. Sen äre alexandra flummbästis som gäller, hunny.

Nu ligger jag i min underbart sköna soffa, and almost falling to sleep.

pussar till alla koolaa <3

RSS 2.0