GÅRDAGENS OUTFIT



Igår var min data cepe, så jag kunde inte ladda upp bilder. Men dagens outfit kommer idag istället, haha hoppas det går bra.

Igår hade jag på mig min nya tröja från Boomerang, slitna jeansshorts från Cavalli och mitt Thomas Sabo armband. På fötterna hade jag gladiator sandaler.

Idag ska jag och Lisa åka och bada någonstans, jag tror bagarsjön. Muusigt, :)
Jag kan inte sluta tänka på att MJ är död...Jag lyssnar på hans låtar 24/7 känns det som, asså gud det är så himla sorgligt! Varför hände det? Han var ju bara 50 bast fan :'(

Dirty Diana - Michael Jackson, du måste höra.
pussss


BLOGGTORKA

Ja, tyvärr så börjar jag få bloggtorka...Jag vet verkligen inte varför, och jag sk försöka att undvika det, men jag vet inte om det kommer att gå.

Jag sitter iallafall hos mina kusiner nu, jag sov här efter Hannas konfagrej. Idag har vi ätit lunch nere vid vattnet på restaurang J, med morfar och hans sambo, kusin Hanna, moster Malin och hennes man Mitte och mami. Haha, nästan hela släckten!
Sen åkte jag och Hanna till Forum en stund, köpte inget, och det var nog bara bra med tanke på hur mkt pengar jag har spenderat på sista tiden, hih.
Och nu har vi precis ätit middag, och ska åka iväg till Nacka eller Värmdö golfklubb och slå lite på ranchen (stavas det så?), trevligt värre.
Idag drack jag min sista cola på väldigt länge. Jag måste nämligen sluta äta onyttigt nu innan gothia, för annars kommer jag rulla fram på planen. Vi kör hårdträning nu fra mtill den 12 tror jag, och då åker vi ner till Göteborg! Gud vad kul det ska bli, men iår är det dead serius med allt dethära, nu fan ska vi tare.

Vi hörs ikväll, eller imorgon. Puss

SOLBRÄND & OSMINKAD

Nu sitter jag i min soffa aldeles *rubrik*, smäxigt värre,  och lyssnar på gamla michael jackson låtar. När man har varit i solen för länge är Niveas after sun min bästavän, seriöst. Jag har snart använt upp hela flaskan, haha.


NOOOO

Jag har precis kollat på semifinalen i U21 em, Sverige mot England, och vi förlorade på straffar... Gud det var så himla spännande, Sverige tog igen i andra halvlek från att ligga under med 0-3 till 3-3! Men sen sket det sig...

Imorgon äre kusinens konfirmation som gäller! Jag ska ha min rosa klänning som jag hade på skolavslutningen, bild kommer sen. Jag tror det blir lite shopping också, hihih trevligt! Borde igentligen inte, men det är så svårt att motstå :D


Mys med älsklingen framför tvn (:


VI KÖR DET IGEN

Godmorgon alla! Hur mår ni idag?
Jag och Martina år prima, vi ha precis ätit frukost och ska lägga oss ute på balkongen och sola! Ovanligt, eller hur? Haha. Våran buss går halv 1, till Trollan, vi tänkte åka dit idag igen, haha tredje dan vi är där, menmen. Imorgon kanske vi åker dit igen, eller till St Eriksbadet, vi får se.
Jag börjar bli riktigt brun och fin nu, med allt solande, wiioo!

Vet ni, jag tänkte på en sak. Jag har inte ätit glass på flera dagar! Det är liksom sommarlov, och i vanliga fall brukar det bli en glass om dagen, men nu har det inte blivit nån på skitlänge! Måste köpa en idag, kanske Magnum Temptation? Oh yes.

Puss älsklingar.

Rest in peace, King of pop

Jag läste nyss på dn.se om att Michael Jackson dog idag vid lunch pga hjärtstillestånd. Jag fattar inte att det händer, tidernas popartist är död? Och precis innan hans 50 konserter...
Jag tror ingen någonsin kommer glömma Michael Jackson.

SUMMER FEELINGS

Hejsan bloggen, saknat mig? Haha, skämta baraaa.
Nu sitter jag hemma, och ska snart till Martina, ska sova där. Idag var vi som sagt vid Trollan, haha skumt namn?, och det var najs, härligt att bättra på brännan lite. Typ det ända dåliga med Trollan är att det är sjukt mkt myror överallt! Uschibuscha, jag gillar inte myror...

Idag tror jag att vi har simmat typ 200 m! Eller det är kanske inte så mkt? Men vi har simmat mkt idag, iallafall. Vi simmade över till andra sidan på sjön, och där var det ett skithögt berg som vi hoppade från, det var skitlkul (:

Nu har jag precis färgat ögonfransarna, och jag är inte så inponerad. Antingen är jag skitdålig på att färga, eller så sög det. För jag ser inte så stor skillnad...Aja, tror jag ska försöka med ett annat märka eller nåt, för jag vill verkligen färga mina så att dom blir mörkare.


Detta är vad jag använde, men jag misslyckades helt.

Idag påväg hem,
Gladiatorsandaler - Köpta i Portugal
Jeansshorts - Cavalli
Tröja - H&M


Nu ska jag draaaaa, pussar

ORMINGEEEEE

Shashashaaaa alla,
Nu ska jag, sara och emelie snart ta bussen till Orminge, jag ska köpa ögonfransfärg och sara ska hämta badkläder. Sen drar vi ut till Trollan idag igen, det är så sjukt härligt där. Det är som i loka reklamen, ni vet den här sjön som killen simmar i? Det ser liksom magiskt ut, haha.

Igår fick jag värsta brännan, jag oc hemelie låg ju och solade hela dan vid Trollan, bilder kommer såklart senare. Och Emelie har nästan kommit över hennes fiskfobi, haha hon är ju rädd för fiskar när hon badar...Gumman.

Nu måste jag dra, annars missar jag bussen, pusss

SO YOU THINK U CAN DANCE?

Godkväll bloggers,
vad gör ni en kväll som denna ?
Jag sitter nu och kollar på tv, på So you think you can dance och det är skitbra. Ikväll var jag och badade i bagarn med Jonna och Lisa, det var skitmysigt. Jag älskar att bada på kvällen, då känns vattnet så varmt, hahah.

Idag har jag varit inne i stan med kusse och moster och ätit lunch, och shoppat lite. Nu när alla sommar-reor har börjat är det jäkligt svårt att låta bli. Synd bara att jag ine har nån fast inkomst...
Men jag har faktiskt en bra anledning att shoppa, jag måste ha något att ha på mig på min kusins konfermations lunch på lördag, vad passar på en konfalunch? Hjälp mig folk!


Jag just nu i min snobben pjamas, :D

Godnatt & Puss!

SOLA

Hejsan bloggen,
NU har jag och Lisa precis vaknat, och ska äta frukost. Idag ska lisa städa sitt rum typ, och sen ska vi bara sola, kanske åka och bada oxå, vem vet.
Jag är hungrig, så jag hinner inte skriva nåt mer, puss

GRÖNALUND BABY

Shashashaaaa :)
idag har jag varit med Alexandra hela dagen, hon kom hit vid 3 och då gick vi till bagarsjön, för att bada. Men när vi kom dit hade solen försvunnit, fett typiskt, och då ville jag inte bada längre. Men inget stoppade Alexandra, hon kastade sig i det iskalla vattnet utan problem, gud det skulle jag aldrig kunna göra. Men jag är ju iförsig en riktig jävla badkruka, haha.

Sedan gick vi vidare till Hemköp och köpte Ben & Jerry's glass, och cider, mumma säger jag bara.


Imorgon ska jag till gröönan, yeeees! Jag älskar grönan, gud jag måste åka Insane imorgon,jag har faktiskt lovat lisa det... Herregud, det skulle jag inte ha gjort. Aja, får muta henne med sockervadd eller nåt, och hoppas hon glömmer det. Eller så rycker jag upp mig och åker den jävla hemska karusellen bara, så har jag det gjort?    
Moi & Alexandra idag framför tvn men glass i högsta hugg.

Myself at the moment,

Vi hörs senare, älsklingar.


midsommar

sitter nu i solen hos vänner, vi ska snart spela kubb. Det blev ändå ganska fint väder, det trodde jag inte. Glad midsommar alla, så hörs vi imorgon! pusss

WIIO, JAG ÄR UTTRÅKAD

Duschcreme: Kings & Queens Mango shower gel
Shampoo: Herbal Essentes typ, lukar ljuuuvligt!
Balsam: Herbal Essentes, samma serie.
Torrschampo: -
Hårprodukt: Hårlotion från Got2b
Hårspray: Proffs och Toni&guy
Lock-/plattång: Vet inte vad den heter
Bodypeeling: Rosa skrubbhanskar
Bodylotion: Nån från nivea.

Kroppsprodukt: Bodybutter från The body shop, Brazil Nut och Coconut
Solskydd: ööhm, inget för tillfället, ska inhandlas :)
Parfym: Be Delicious by DKNY är en favorit, men jag fick en ny för nån vecka sen, Ocean Lounge by Escada och den slår nog allt jag har provat.
Deodorant: Nivea pearl nånting
Ansiktsrengöring: Kommer inte ihåg vad den heter.
Ansiktsvatten: Från Nivea
Ansiktscreme: Shine control från Nivea brukar jag använda.

Nattkräm: ?
Ögoncreme: Har nån bra från Lumene, men jag använder inte det så ofta.
Ansiktspeeling: -
Ansiktsmask: -
Primer: -
Concealer: -
Foundation: Använder bara på vintern.
Rouge: Isa dora
Bronzingpowder: Max factor

Mascara: Lash stiletto från Maybelline
Ögonskugga: Olika bruntoner från Lancome
Ögonbrynspenna: använder inte.
Ögondroppar: haha, va?
Läpprodukt: Lypsyl använder jag under läppglanset.
Läppstift: använder inte.
Läppglans: ljust från Oriflame
Nagellack: Korallfärgat från Mavala

OM EN MÅNAD

åker jag till Italien med min familj, jag tror vi åker till samma ställe som vi var på sist vi var i Italien. Gud vad det ska bli härligt, kan fan inte vänta! Jag har massor jag måste köpa till resan, bland annat:
- Nya solbrillor
- Klänning eller kjol
- Flipflops
- Sololja


Och en massa mer! Måste fixa det snart.
Idag har jag varit med Lisa, vi skulle åka in till sthlms stad, men eftersom det började regna så pallade vi inte, så vi gick av vid forum istället. Där träffade vi Alicia, Jonna, Elias och Simon. Efter ett tag åkte vi he mtill Tobbe, och där var Micke, Oscar och Hugo. Vi kollade på nån läskig film, uschibuscha det var inte kul.

Igårkväll mötte jag alla typ på boovallen, vi var där ett tag sen gick jag, Alicia, Jonna och Lisa hem till Lisa. Vi skulle igentligen gått på grönan idag, men imorse precis när vi hade pallrat oss upp kom alicia på att vi bara kunde va där till 6, och då ville typ ingen längre. Vi ska dit på Söndag istället.


Wiiho, vi ses snaaart Italy!

Ha en bra kväll, vi hörs imorgon!
pussssaaaar

BRUDAR

Jag älskar er, ni betyder så jävla mycket!



btw, fystestet gick prima!

FYSTEST -.-

Hejsan bloggen,
Nu sitter jag i soffan och kollar på Våra bästa år, hahah det suger. Snart kommer jonna hit, vi ska bara vara hemma och ta det lungt idag, jag måste spara krafterna till i eftermiddag, då jag har fystest...Vi hade det i vintras också, men nu ska vi göra det igen och se om vi har förbättrats nåt. Haha, tänk om jag inte har det? Fett pinsamt...

Jag hade velat åka och shoppa idag, men jag måste spara lite pengar till Italien, jag ska ju snart dit! Japp, direkt efter gothia flyger vi till Rom och är där ett par dagar, sen åker vi vidare ut till kusten, fyfan vad härligt!



Vi hörs senare,
Puss!


.

fantasi är vad du vill ha, verklighet är det du får. Ska jag nöja mig med det?
Fan heller.

NÄMEN SHAAAAAAAAA

Vad görs? Jag sitter bara framför datan och leker, som vanligt. Haha, nej.
Usch, nu kommer jag aldrig att våga gå till tandläkaren längre. Haha, nej, men nästan. Idag var vi ju som sakt hos tandläkarn, jag och Emelie, för hon skulle dra ut en tand. Och det såg ut att göra skitont! Det såg fett läskigt ut, och jag själv ska snart göra samma sak, hur ska det gå?

Annars då, efter tandläkarn åkte vi hem till emelie och kollade på White Chicks, haha bästa filmen någonsin. Vi åt lite glass också, haha. Imorgon blire Jonny Bratwurst som gäller, vet inte riktigt vad vi ska göra, vi hittar väl på nåt.
Det här hade jag på mig idag:



Svart kofta - vila (ny)
Blommigt linne - vila (nytt)
svarta jeanstights - MQ


Nu ska jag ta en bit morotskaka, mummaaaa :D
puss

MÅNDAG

Hey !
Jag har inte all tid i världen just nu, så det blir bara ett kort inlägg.
Nu har jag och Emelie precis ätit. och ska snart ta bussen till orminge, Emelie stackarn ska dra ut två tänder! Hon är skitnervös. Innan ska vi käka lunch, och efter ingreppet, haha, ska vi hyra film, tror jag. Vi hade tänkt bio eller nåt, men Emelie måste ligga still efter hon har dragit ut tänderna, hon får typ inte anstränga sig nåt...
Vi hörs senare, puss

090614

Yo!
Nu sitter jag i min soffa med Emelie och vi kollar på Jims värld. Vi ska snart åka till sickla och fika, mysigt. Det blir säkert lite shopping också, om jag känner mig själv rätt, hihi.
Ikväll har vi match, mot Stuvsta, och jag hoppas och tror att vi vinner. Förlusten igår var fan pinsam, det var liksom mot bajen...


Nu ska jag sminka mig och sen åka,

pusssaaarrr


LÖRDAG

Hej bloggen,
Vad har ni för er? Jag har precis kommit hem från forum, och sitter nu och väntar på Emelie. Jag hoppas verkligen hon har med sig godis, annars släpper jag inte in henne. Hahah, nej jag skämta.
Imorse hade jag match, mot bajen på världens sämsta plan. Det gick sådär, vi förlorade, men vi gjorde typ så gott vi kunde, hehe. Nej men seriöst, det var inte lätt att spela fotboll på den planen, björknäs ip, och det regnade! Nej, jag ska inte bortförklara mig, vi var inte bra idag.

Efter matchen åkte jag och mami till forum för att lämna tillbaka en jacka och en kofta. Vi gjorde det vi skulle, och sen åkte vi hem igen. Jag köpte ett par svarta jeansleggings också.
Igår sov jag hos Jonny, men Lisa och Alicia, vi hade det skitkul, som vanligt.  Jonna som bara ääääääääälskar att bada, badade i regnet. Haha, hon älskar verkligen att bada! Innan vi åkte hem till Jonna så var vi med Elias och Simon en stund. Btw, jag har lärt mig att köra lisas elcykel, moahahah.

 
(klickbara bilder)
Första bilden, Hanna på lunchen efter avslutningen. Andra, dagens outfit:
Stickad kofta utan armar - Bondelid
Vitt linne - Gina Tricot
Svarta jeansleggings - MQ

Puuusss sötnosar.

ONE DAY TO GO

Yo bloggers. Vad har ni för er?
Jag sitter i soffan och myser med tippen framför teven. Idag har det varit rätt slappt i skolan, vi har bara övat på Mamma Mia musikalen som vi ska ha på avslutningen, städat bänken och ätit lunch. Idag hade vi våran berömda avslutningslunch, det var trevligt :D
Idag ska jag plugga det sista, träna och köpa skor till avslutningen. Jag har sett ett par jättefina *, svarta med en rosett vid tån från dinsko som jag typ ska köpa. Åååh, jag vill verkligen ha dom!

I måndags var vi ute och åt, som sagt, och det var jättekul. Vid 7 åkte vi in till stan och mötte upp kusinerna, sen drog vi på restaurang. Vi åt trerätters middag på Thank God It's Friday, och det var så jäkla gott! Till alla er som inte ätit där, pallra er dit och ät!
Eftersom jag fyllde år så fick jag lite presenter också. Jag fick nya Escada parfymen och presentkort i Nacka forum av mina kusiner, shopping av morfar och lite blandat av mamma och pappa, tack så mkttttttt!! :D


Nu måste jag plugga....-.-

puss älsklingar.



At the moment.
Linne med spets - HM
Svart kofta - Stockholm LM


FÖDELSEDAAAAAAAAAAAG

shashashaaaaaa!
Vad händish? Nej, gud jag skämta, haha.
Idag gick jag hem tidigare från skolan för jag hade fett ont i huvet, och jag vill må helt bra ikväll. För ikväll ska nämligen nästa nhela släkten Berglind ut och äta, och fira min födelsedag. Jag fick välja ställe, eftersom jag fyller år idag :D, och det blev såklart T.G.I :D
Imorse var dt frukost på sängen och massa presenter, trevligt värre. Jag vill fylla år varje dag! Igentligen skulle Jonna, Alicia och Lisa komma hit efter skolan, men jag fick ont i huvet, så det får bli på torsdag istället.

Helgen har jag spenderat hos min baby Lisa, vi har solat och badat i hennes jacuzzi, eller hur det stavas. Ilördags sex pers hos henne, alla i en liten stuga, hehe. Det var mysigt men trångt.
I söndags så solade vi nästan hela dan, sen drogg jag hem. Efter ett tag mötte jag Emelie och Marre på boovallen, vi spelade fboll med Leif och Viktor, haha. På kvällen träffade vi Sara, Veronica, Oscar, Elias och Ruben, vi körde stress och jag blev rövad två gånger :'(
Nu ska jag vila bort min huvudvärk,
pusss

RSS 2.0