IN DA SCHOOL

Shaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Nu sitter jag i skolan, suck -.-, och gör inget typ. Nu måste vi ner till gympasalen, ska öva på nåt, venne vad :D Vad det än är så kmr jag & Jonna äga.
puuussss

ONSDAG

HEY!
Nu sitter jag och äter, och dricker världens godaste juice, haha. Idag slutade jag ganska tidigt, vid 2, efter skolan gick jag och hanna hem. När vi var hemma kom vi på att vi hade glömt religonboken i skolan, så dt var bara att åka tillbaka. Sen gick jag hem, och nu sitter jag här.
Jag ska snart gå ner till boovallen, jag ska spela match. Jag är lite nervös, för jag är ganska otränad och jag ska spela med ett år äldre, men dt ska nog gå bra.

Nu måste jag börja byta om, puss :)



Brämhults jordgubb och lime juice slår allt.


ÅRETS FÖRSTA ÄCKELBAD

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeej (:
vad har ni för er? Jag sitter nu och pluggar, emelie åkte precis hem. Idag gick jag han hanna till bagarsjön efter skolan, vi tänkte doppa fötterna i sommarvädret, men det blev inte bara mina fötter som blev blöta. Vid bagarn träffade vi Jonna, Alicia, Elias, Ruben, Simon och massa fler. Jonna the badalover badade såklart, och efter ett tag slängde vi i Ruben, moahah.
Jag ville absolut inte bada, eftersom det är värsta äckligt vatten i bagarn, men Jonna puttade i mig med kläderna på. Fyfan vad hon ska få ångra dt. Och inte nog med det, jag var tvungen att gå hem i en t-shirt som det stog Djurgården på!!! Gud vad jag skämdes...
Asså jag som knappt badar på sommaren, jag fattar inte att jag har badat i maj?
Emelie kom efter ett tag, men hon badade ju inte . såklart.
Efter ett tag drog jag och Emelie ner till Boovallen, och där träffade vi alla igen. Vi stog och pratade med dom en stund, riktigt trevligt :D
Nu måste jag återgå till pluggandet, vi har religonprov på fredag, gaah :S Sen måste jag duscha av mig äckelvatten, och sen städa rummet, kulkul.
Hoppas ni får en trevlig kväll, puss!

DÅLIGT MED RUBRIKER

Shashashaaaaa!
Idag har jag spelat en hel match! Asså, båda halvlekarna, jisus, när hände det sist ? Fan vad skönt, jag jag ber för att inte bli sjuk eller få ont någonstans den här veckan, jag måste träna upp mig till nästa helg. D drar nämligen jag och mitt underbara lag till Eskilstuna på cup. Jag åker på fredagkväll och kmr hem söndag. Vi spelade denhär cupen förra året också, då kom vi två. Men så ska det verkligen inte bli i år. Det ska bli så sjukt kul, vi träffar alltid massa roligt folk på cuper, och så är det ju kul att spela också, hehe.

Idag spelade jag, som sagt, match mot nåt lag som jag inte kommer ihåg namnet på, men vi vann iallafall med 7-0. Motståndarlaget var ...eh, ja kanske inte så jättebra. Alla var så tjocka, dom kunde inte ens springa. Haha, fan vad elak jag är, men det var ju så. Haha, alla i det laget köpte glass efter matchen, vissa köpte till och med två.

Efter matchen drog jag hem, duschade, och åkte och hanlade med mamma. Så har min dag varit i stort sett (:
Nu måste jag ringa emelie,
puss!

LÖRDAG

Hej alla!
Hur är det med er? Jag mår helt okej, bättre än i morse iallafall. Imorse hade jag värsta magsmärtorna, men det gick över efter ett tag, thank god.
Idag har jag spelat match, mot värmdö, vi vann med 7-0. Jag blev så himla sur, för när jag skulle värma upp hände nåt cepe i mitt knä, så jag kunde inte springa. Det var inte så svårt motstånd, så alla kunde göra lite som dom ville på plan, och det är skitkul, men jag  kunde inte spela andra halvlek...Fan vad jag är trött på att alltid ha ont någonstans, att nästan aldrig kunna träna alla träningar i veckan. Måste få ändring på dethär.

Snart kommer Emelie hit, vi ska bara chillaa med Ben & Jerry's glass, hahah. Ikväll kanske vi hittar på nåt, om vi orkar. Gud vad vi är slöa, usch.
Bjussar på en fin bild, bytheway.
Nu måste jag ta en dusch, puss sötnosar.



RUBRIK?

Shaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
vad gör ni? Jag sitter just nu i ett hus i skogen i gästrikland. Eller det kanske var att överdriva lite, men jag är i sandviken hos min mormor, och hon bor typ i skogen. Vi kom hit idag vid 4, och innan det kollade vi på avslutningsklänningar i sickla. Jag hittade 4 st som jag tyckte om på M&Q, men en var förstor. Vi ska kanske fortsätta att leta imorgon, fast i gävle dåra.
Imorgon kanske vi ska åka gokart! Det är så sjukt kul, för ni som inte har provat. Hahah, jag ska åka gokart med min morfar, haha fan vad kul. Hoppas det kommer gå bra, att ingen blir skadad iafall.
Gårdagen spenderades hos sara, vi var ganska många, kollade film och hade det trevligt. Det blev värsta tjockiskvällen, haha hon hade köpt 3 kg godis, 6 läsk och 3 chipspåsar. aa, juste, alla fick en varsin pizza oxå, hahaha herregud.

Jag har upptäckt ett märke som jag verkligen älskar, det heter Paris, kate & I. Ni flesta vet nog vad det är för märke, men jag själv har inte sett det förut, hahah. Jag köpte ett ljusrosa och svart linne igår, och hittade en vit fluffig klänning med en stor rosett på framsidan från märket idag, jag ääääääääääääääääälskar det!!

teven kallar, måste gåååå,
puss

KORT VECKAAAA!!!

Hejsan bloggen!
vad gör ni ? Jag sitter bara vid datan, har pluggat klart nu. Känner mig fett glad, imorgon är ju som fredag!! Gud vad skönt. Imorgon kväll händer det grejer, kan tyvärr inte nämna det än här på bloggen, men det kommer nog.

Idag drog jag, jonna och alicia till nacka forum efter skolan, och köpte en present till ett födelsedagsbarn, hehe. Jag letade också bikini, men alla bikinitrosor är aldeles fööööör stora för mig, och det suger.
Sen åkte jag ner till boovallen och kollade på min träning en stund, jag kan ju själv inte träna eftersom jag har ont i halsen.

Jag köpte också ett vitt linne med broderier, haha låter konstigt javet, men det är fint. Bild kommer kanske sen. Nu ska jag ringa emelie min bebis,
pusss

HEADLINE

HEY!
Nu har jag precis kommit hem från min match, jag kunde inte spela eftersom jag är typ sjuk, men jag skrev ner alla mål & sånt, haha. Vi vann med 3-0, mot värtan. Efter matchen bjöd carro på fika, för hon fyller nämligen tonåring idag, GRATTIS GUMMAAAAAAN!!!!

Igår sov jag hos martina med emelie, vi hade det trevligt. Såklart. Pallar inte skriva så mycket, jag är fett deppig idag, vet inte varför, jag pallar bara inget idag...

Bilder från igår kommer lite senare, väääääldigt fina bilder på martina, hahaha. Ni fattar sen.


Street Lights - Kanye West, min drog just nu.

Hoppas ni har en bättre dag en mig, Puss


SVAR PÅ TAL

emelie & marrä om FRÅGESTUND:

1. vad andvänder du för mascara?
2. vad har du för färg på dina trosor just nu?
3. har du någonsin ränkat dina hårstrån?
4. hur många tänder har du tappat?
5. favorit maträtt?
6. dricka?
7. tycker du att blommor är fina?
8. själv älskar vi ju trädgården, gör du?
9. vad såg du senast?
10. brukar du ha olika färger på strumporna samtidigt?
11. om du fick chansen att mata en drake, skulle du göra det då?
12. tycker du om hästar?
13. vad är din favorit bokstav/siffra ?
14. Yoy eller flach? (båda äger!!)
15. vad åt du senast ?
16. har du borstat tänderna under den senaste halvtimman ?

SVAR
1. Väldigt olika
2. Rosa, haha
3. Nej, men det kommer väl.
4. Jag har tappat alla.
5. Thai
6. Cola
7. Hahah, ja det antar jag.
8. Inte så värst.
9. förstår inte frågan.
10. Nej, försöker att undvika det.
11. Självklart.
12. usch nej.
13. K ofc, mohahah
14. haha, yoy tror jag.
15. godis
16. nej

evelina om FRÅGESTUND:
är du kär? :)
SVAR: Nästan.

Det var väldigt många komentarer om för privata saker, och dom tänker jag inte svara på. Och jag tror att dom flesta vet svaren på dom frågorna.

Linn om FRÅGESTUND:
1. favvo plagg?
2. Bästa minnet?
3. Favoo affär?
4. dröm yrke?
5. Favvo blogg?
6. Favvo låt?

SVAR
1. Typ jeans, det använder jag nästan varje dag.
2. Haha, när martina dansade disco för oss, haha jag tror inte jag har skrattat så mkt.
3. Jag har ingen favorit butik, men jag köper ganska mkt på vanliga butiker ty psom hm, zara, gina tricot. Om jag handlar lite dyrare kläder gillar jag boomerang ganska mycket.
4. Typ godis smakare, haha!
5. Kenzas.se
6. Seventeen forever med metro station

Anonym om FRÅGESTUND:
varför är du så wannabe ?

SVAR: Jag uppfattar inte mig själv som wannabe.

Anonym om FRÅGESTUND:
har du strulat någon gång? eller behöver jag ens fråga? du är ju bara 96,haha !

SVAR: Ja, det har jag. Det är faktiskt ganska många som strular av 96or. Det är nog bara din generation som är lite efter.

marion om FRÅGESTUND:
saknar du mig?

SVAR: Ja, det gör jag.

vad är ditt rekord på besökare?
typ 10? fniss haha !

SVAR: Jag har ungefär 30-40 besökare per dag. Och det nöjer jag mig med, eftersom jag inte är så seriös med min blogg.

Anonym om FRÅGESTUND:
går du i femman?

SVAR: Nej, jag har snart gått ut sexan.


*

Tack för fina komentarer, och ni som kmterade mindre snällt, jag har eran ip-adress suckers (: 

FRÅGESTUND

Rubriken säger dt mesta, tycker jag. Don't be shy folks, fråga på! (:


BANANSÅS PÅ DONKEN

Shashashasha!
Hur mår ni idag ? Jag är nästan helt frisk nu, bytheway.
Idag kom emelie till min skola när hon slutade, jag hade då inte slutat en eftersom vi har sjukt långa dagar på tordagar... Sen tog vi bussen till forum och mötte martina. Jag skulle köpa en tröja på Zara, men den gjordes tydligen bara i storlek medium så jag kunde inte ha den. Varför jag man så? gör en tröja i bara en storlek, vad är meningen med dt? :O

Sedan gick vi till donken lite längre bort, jag köpte en feeeet glass med extra mkt chokladsås, hihih (:

K: en glass med xtra chokladsås tack.
Marre: ööööhh. klara? xtra sås? äru tjock eller?
K: Mahahah

När marre hade tagit en tugga på sin glass, gick hon också och köpte xtra sås, haha gumman. Men vet ni, chokladsåsen smakade banan, usch ? Fyfan asså, det var inte gott. Också en fett onödig investering... :D

Vi hörs imorgon, ha en cool kväll, hahah.
puss

  

DET VISSTE NI INTE OM MIG?

- Jag fyller år 8 juni
- har en katt som heter Tippen, som har en vit svanstipp.
- Jag älskar & hatar skräckfilmer
- Jag har ganska stränga föräldrar
- Jag fullkomligt älskar Desprate Housewives
- Jag är mörkrädd, men om jag får hålla om nån så gör det över (:

- Jag är allergisk mot gluten, och det suger -.-

- Jag föddes med typ svart hår, och var fett tjock, nu är jag jävligt smal och brunett.




RUBRIK?

God morgon !
Just när man är sjuk, och får sova hur länge som helst vaknar jag jättetidigt...Min hals är fortfarande fetto så jag blir hemma idag me. Fäääättt tråååk, igår hade jag typ inget att göra, jag bara låg i soffan hela dan. Jag kollade på tv & pratde med E, det var iförsig kul :)
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om, eftersom mina sjukdagar inte är så spännande... Men jag bloggar lite senare, du kanske det har hunnit hända nåt (:

Igår var det besöksrekord, wiioo !!!

puss eran K


SJUK IGEN...

Shaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Mitt bloggbreak blev inte som jag hade tänkt mig, efter typ en vecka blev jag sugen igen på att blogga, så jag ska börja igen, how great!
Nu ligger jag i soffan och kollar på Superhero movie, haha typ en parodi film av nåt slag. Imorse, eller ska jag säga i natt, det var vid 3 ungefär, vaknade jag med värsta tjocka halsen och feber, så det blev ingen skola idag. Idag har jag gjort mitt bästa för att bli frisk, men jag känner mig knappast bättre.

Jag har letat efter ett par ljusa, slitna jeans ganska länge men har inte hittat några. Förutom ett par på Gina Tricot, men dom var så små längst ner i foten, så jag fick knappt av mig dom! Dom passade inte mina fötter alls.
Men förra veckan hittade jag ett par jättefina ljusa, lite lagom slitna jeans på Zara i nacka forum. Jag behöver verkligen ett par nya jeans, så jag tror jag ska köpa dom i helgen.


Idag har jag ju inte haft så mkt för mig, jag har mest varit på datan. Och många timmars surfande ledde till detta.


VAD F*N SKA MAN HA PÅ SIG PÅ AVSLUTNINGEN?

Avslutningsdagen närmar sig, och jag har absolut ingen aning som vad jag ska ha på mig. Måste man klä sig i vitt? Ska man ha klänning eller kjol? Jag kollade på www.nelly.com och hittade en hel del fint.




BLOGG BREAK

Shaaa alla coola! För jag hoppas det inte är några töntar som läser min blogg? Hahaha, ett litet skämt! :D Fyfan vad jag har kass humor.
Äntligen är måndagen för denna vecka över. Gud så jag hatar måndagar, mest på grund av en anledning, och det är måndag är lika med fysträning...
Idag åkte jag, Jonny, och Alicia hem till moi efter skolan. Vi hoppade studsmatta och hade det skoj! Vid 5 ungefär drog jag ner till boovallen, för jag skulle ha fys dåra. Det gick väl helt okej, jag började må lite illa efter backlöpningen, så det var inte så kul.

Jag är verkligen skoltrött nu. Jag pallar inte mer, jag är så jäkla trött på att gå upp svintidigt varje morgon och sitta fängslad i en äcklig skola hela dagen. Det ända som håller mig vid liv är tanken på att det är inte mkt kvar nu, innan sommarlovet. Snart är min tid över i Boo gård skola, och jag har aldrig varit lyckligare!!

Eftersom det är ganska mkt både i skolan och på fritiden just nu, så tänkte jag sluta med bloggen för ett tag. Inte föralltid, men typ nån månad. Vem vet, jag kanske blir fett taggad på att börja blogga efter typ en vecka, och då börjar jag såklart igen!

puss från eran K


I'M TOTALLY LOST


Nu har jag hittat min favoritbikini både som bandeau, vanlig och som baddräkt! Jag älskar baddräkter, men jag har precis köpt en... Och andra sidan har jag massor med bikinis, å gud vad svårt! Det slutar väl med att jag köper båda, haha.

Igår var jag hos Louisa, hon hade fest. Det var skoj, kul att träffa lite nytt folk. Efter festen åkte jag hem, emelie skulle igentligen ha sovit hos mig, men hon skulle upp jättetidigt för att klippa sig. Jag ska kanske åka till till stan och möta henne lite senare, vi får se.
Jag måste köpa present till henne idag oxå, hon fyller ju år imorgon!!!

Nu måste jag äta frukost, ha en fortsatt trevlig dag!
Puss


RSS 2.0