faddergalan



Nu sitter jag, mami och bror och tittar på Faddergalan på tv4. Man blir helt varm innuti när man ser hur alla barn får hjälp. Sånna saker som är en självklarhet för oss, typ som att få gå i skolan, få medicin och vård när man behöver det eller att få äta sig mätt, sånna saker får dom nästan aldrig.

Efter träningen åkte jag hem, duschade och slängde mig i soffan med en skål glass. Jag åt också middag innan, gick inte direkt på glassen efter träning, haha. Jag har inget att skriva om, och jag måste skriva min önskelista nu och maila til heela släkten! ;)

Cya ♥

Måndag

Nu sitter jag och dricker smoothie och kollar på Americas Funniest Home Videos, och ska snart börja byta om till träningen. Skoldagen var trökig, men den flöt på snabbt. Efter skolan åkte jag bara hem och nu sitter jag här. Tittade just på våran hemsida och såg att det här är sista veckan vi tränar. Sen har vi uppehåll till Januari. Gud, efter jul kommer jag rulla fram? :D

Nu kommer Lisafisa också, och hon kräver att få korv på sin macka -.- Hon är så jobbig, hahah :D


Odd molly fever

Jag blir så himla sugen på att shoppa Odd Molly kläder nu när det är vinter. Eller vinter och vinter, kallt iallafall. Deras kläder är så himla mysiga. Det här åker upp på önskelistan, det kan jag lova.




el clasico





Nu sitter hela familia och tittar på El clasico, Barcelona vs Madrid! Och Zlatan smällde just in 1-0 till barca, härligt. Ikväll har vi verkligen firat första advent, big time. Julmust, ischoklad, god mat, lussebullar och hela huset pyntat. Det är så jag vill ha det! Åh, känner mig som 5 år igen. Jag är fett spänd inför julafton! Hahah.


första advent

God jul på er! Idag är det ju tammetusan första advent. Nu går det fort, drygt 4 veckor kvar till Julafton. Lite sjukt, tycker jag. Det känns som det var slutet på sommaren för några veckor sen ju. Snart är det sommar igen, haha.

Hur har eran söndag varit? Min har varit jätterolig verkligen. Imorse var jag som sagt på modevisning med Lisa. Det var kläder som säljs i Maritsa butiker, och lisas mamma designar kläder som finns att köpa där. Några av märkerna som säljs där är Odd Molly, Dagmar och Flake som då är Lisas mammas. Det var jättetrevligt, och jag fick träffa Laila Bagge som var där och visade upp lite ur hennes nya kollektion. Hon var jättecool, verkligen.
Efter modevisningen åkte vi till nåt mysigt fik och åt lunch och drack chailatte. Lisa tog alla bilder, och hon lovade att lägga upp dom när hon kom hem. Och hon är hemma nu, men har inte gjort det så bilderna kommer senare, tyvärr.

Nu måste jag åka till mina kusiner en snabbis. Haha, hann knappt skriva nåt, men mamma säger att vi måste åka nu.




Just nu, julmys med bebisen! ;)

söta kedjan



Nr 1 - Cubus
Nr 2 - Weekday
Nr 3 - BikBok


Fashion show

Heej bloggish! ;)
Hur är det med everybody? Själv är det sådär, har en jäkla migrän på g, men men. Idag har jag varit med Lisa hela dagen. Vi sov hos mig igårkväll, och imorse när vi vaknade åkte vi hem till henne. Vi båda saknade Norah, Lisas kattunge, så himla mkt, haha. När vi kom hem till henne tog vi en lång promenix längst vattnet med the dogs, skitmysigt var det. Fast det var rätt kallt, så när vi kom tillbaka passade ett bad i Jacuzzin perfa. Sen åt vi lunch, julpyntade, chillade framför tvn och åt glass. Nu är jag hemma, och snart kommer våra grannar hit för att käka middag. Jag ska göra min berömda chokladsås till efterrätt, och det kommer bli FABULOUS, hahaha.

Imorgon ska jag och Lisa följa med lisas mamma på en modevisning! Jag vet inte för vilken designer, tyvärr, men det kommer nog bli superkul. Den börjar vid 10.30, så det blir ingen sovmorgon imorgon. Men det är det värt ;) Berättar mer imorgon om det.


Just nu

hemsk blid, men bjuder på den :)
Nu är jag och Lisa hemma hos lisa och myser med Ben & Jerrys och hennes kattunge Norah. VI hörs senare, när jag kommer hem! Pussar ♥

Söt mössa från Gina Tricot



Jag älskar den här mössan från Gina, kostar bara 79 kr! ;)

lisa is in tha house

Nu sitter jag och Lisa i min säng och är proppmätta på tacos. Hon och jag har varit i forum en stund och sen åkte vi hem till mig.  Snart är det Idol och Cirkus Möller som gäller, men sålänge bjuder jag på en lite läskig video. Den handlar om att Katten Gustav, Garfield på engelska, faktiskt finns på riktigt! Ni måste titta, hur gulligt som helst! :)

Ps, förlåt för så sämst uppdatering idag, har varit busy. Blir bättre imorgon! Hörs senare ♥


He's real!

TGIF!

Jeeeej, fredag! Fan vad underbart. Just nu sitter jag på So lektion och vi håller på med Lag & Rätt -.- Om 30 min slutar vi, och då hittar jag på nåt med tjejorna tror jag! Vi hörs sen, puss

Godnatt

Såhär såg det ut för ca 40 min sen i mitt rum, när jag slog in lite julklappar och lekte tomteverkstad. Höhö.

Före:


Efter:


Kanske inte ser så stökigt ut, men trust me, det ser förjävligt ut. Snar ska jag gå och lägga mig, börjar tidigt imorgon. Vi hörs sen, hoppas ni har en fortsatt trevlig kväll! ;)

weekday





Allt är från Weekday!

Torsdag

Hello!
Idag har varit en rätt hektisk dag, kan man säga. Vi började dagen med ett rejält matteprov, inte kul alls, men det gick faktiskt bra. Juste, vi hade läsning innan det också, men jag kom typ 20 min försent till den lektionen, så jag minns inte så mycket av den, hehe.
Matteprovet var uppdelat i två delar, första delen var innan lunch, och när man var färdig med den fick man gå. Det var inte superduper svårt, så när vi gick på lunch hade vi typ 1 timme och 40 min lunch. Så jag, Amanda och Sara tog väl vara på den tiden och åkte till pizzerian och käkade! Det var supergott, där har dom ju glutenfria pizzor också.

Efter sista delan av matteprovet hade vi en halv lektion engelska, sen skulle vi iväg till Folkets Hus för att dansa showdance med hela klassen. Det var jättekul, men roligast var inte att dansa utan att titta på alla i min klass när dom dansade, hahah. Då var våran skoldag slut, och jag & Amanda åkte till forum en sväng. Vi var där typ en timme, och jag lyckades köpa nästan alla julklappar till mina kompisar! Haha, måste vara nytt rekord eller nåt. Sen skulle jag ju jobba vid 16.30 som vanligt, och det gjorde jag. Och nu är jag hemma. Min dag har gått superfort, hur har eran dag varit? Nu blir det middag, och sen tomteverkstad här hemma. Jag ska nämligen slå in alla julklappar jag köpte idag! Lovley ;)

Ps. Idag blev jag alldeles lycklig när jag kom i i forum. Det var julpyntat överallt! Hur mysigt och vackert som helst :) ♥


Fint va? Forum idag ;)

all i want for christmas



  • Digitalkamera, rosa såklart ;)
  • Hunters gummistövlar! Jag älskar dom
  • Klocka med strass
  • Olika armband svart, läder, nitar och silver

Det är allt jag kommer på för stunden!





f*cking sjuk

Nu ligger jag hemma i sängen med feber och allt. Det blev inge bättre, så jag gick hem efter lunch. JAg hatar att vara sjuk, jag missar träning och julbasar på grund av dethär.  Jag har verkligen ingen kraft, jag orkade knappt byta kanal på tvn, haha -.- Jag försöker roa mig med tidningar och Fresh Prince in Bel Air, går väl sådär. Jag är så trött att jag inte vet vad jag ska skriva.  Hoppas ni har haft en bättr dag än mig, ♥




just nu, med julfilten virad 100 varv...

come to mama

Jag älskar leggings med skinnlappar och detaljer, det är så himla snyggt. Vad tycker ni om dom här från Lindex? Dom kostar 199 kr, respektive 149 kr. Till röda converse och en vit tunika, så skulle jag vilja matcha det.


Rädda din favoritchoklad!

Alla måste gå in Här och rösta på Kokos kola! Ni får i alla fall INTE rösta på Körsbär i likör, för den smakar skiit. Haha, nej men seriöst, ni får inte göra det. En ny pralin ska in i Aladdin asken oc då måste en ju bort, så gå in på den där hemsidan och rösta på din favorit! Jag har röstat typ 30 ggr på Kokos Kola, moahah.





Mår skit

Antingen håller jag på att bli förkyld, eller så har jag fått biverkningar från sprutan. Jag kan typ inte röra min arm, känner mig febrig är är så sjukt trött. Jag hatar att må dåligt. Uuusch! Nu är jag i skolan, men kanske går hem. Det ända jag vill göra är att lägga mig i en king size hästen säng med tusen dunkuddar och sova, fan vad underbart.

Ps, har hittar riktigt billiga hunters, kanske ska klicka hem dom? Eller ska jag spara mina pengar till New York? Haha, nu har jag ett big decision to make, hahah.

Pussar

tänkte bara säga



Vi hörs imorgon!

Haha, smart av mig



Svar: Ops, glömde att skriva vad alla kläder kom ifrån. Det står i inläggen nu, :)

christmas morning

Julaftonsmorgon, och snön flyger i luften. Alla samlas vid julgranen för att välja ett paket som man får öppna på morgonen, men bara ett. Julmusik spelas och det luktar risgrynsgröt, som det gör varje juldagsmorgon. Åh vilken underbar känsla! And to wear...





Från Cubus, H&M och Kappahl ♥

tasty thai



Efter att jag hade jobbat en stund gick jag till forum och mötte mami och bror. Vi köpte hem lite thaimat, jättegott men inte lika gott som på Korat, hehe. Jag börjar känna mig jättedåsig, jag tog nämligen Svinis sprutan idag. Jag vet inte om jag bara inbillar mig, eller om jag faktiskt börjar känna av den. Jag känner mig jättetrött och nästan lite svimmfärdig. Uschibuscha. Allt jag vill göra nu är att bara slänga mig i soffan och mysa med Tippie, men jag har plugg som kallar. Vila kan man ju göra när man är död, right? ;)

One tree hill

Just nu sitter jag hemma och tittar på One tree hill, så slö som jag är. Snart bär det av till forum för att jobba, I need the money, haha. Sen, efter jobbet, ska jag hem igen och plugga gärnet en stund. Har spanska och hemkunskap tills imorgon, och matteprov (!) på torsdag. Hur ska detta gå? Matteprov liksom. Inte min specialité, om man säger så. Aja, får bara plugga järnet och ge allt, sen får vi ser hur det går.

Jag bloggar mer ikväll, när jag har kommit hem igen. Cyaaaaaa ;)


Är så jäkla förbannad

Varje tisdag har vi nåt som kallas projekttid, och det är som en extra lektion som gör att vi slutar 15.40 istället för 13.45. Vi ska vara lediga från den var tredje gång, och det var förra gången. Men vi var inte ledika då, och det gjorde ju att våran klass blev irriterade, men vi svalde det liksom. Så idag tänkte vi att det skulle bli skitskönt att slippa den. Men nu säger våran mentor att vi ska ha projekttid idag! Liksom, det blir fjärde gången vi har det, och dom säger att vi ska vara ledig från den var tredje gång. Så jäkla dåligt, hela klassen funderar på att skolka...


axelprytt



Nr 1 & 2 är från Cubus, och nr 3 från Gina Tricot! :)


Snälla, ge mig


Hur snygg är inte denna väska/clutch eller vad man säger? Svart, skinn och dragkedjor är världens snyggaste kombination. Den är från Accent och kostar 249 kr!

Nu ska jag plugga lite engelska, och sen är det sängen som gäller. Träningen flöt på, vi körde för första gången på flera veckor fys och det var riktigt jäkla jobbigt. Imorgon börjar jag tidigt, så jag måste lägga mig i tid.  Hoppas ni alla har en bra kväll, vi hörs imorgon! ♥

monday

Snart är måndagen över, en dag närmare helg! Hur har eran måndag varit? Min har gått ganska snabbt. Vi började 9.40 med spanska och sen musik. Efter lunchen hade vi matte, sen åkte jag hem pga att jag fick ont i huvet. Sen dess har jag bara legat hemma och vilat, och snart ska jag börja byta om till träningen. Haha, ja har inte så mycket mer att säga om det. Fan vilken tråkig dag.

Imorgon ska jag jobba och titta på julklappar till mina kompisar. Men jag har ingen aning om vad jag ska köpa? Någon ide? Aja, hittar k´säker nåt när jag går och tittar.

Jag känner att det här inte blev ett dugg intressant inlägg , så jag provar att blogga senare.

Vi hörs efter träningen, puss ♥

details



Från Accent, H&M och Ugg Austraila

När jag pratar i telefon...






Hahaha, den sista är så jävla ful! Så här kan det se ut när jag pratar i telefon med sozo i typ 2 timmar och försöker att boka bio ;) Hope u like it!

Hemma!

O-M-G. Jag tror inte att jag har gråtit så här mycket på en och samma film någon gång. Jag, Sozo och Lisa satt och höll varandra i händerna och storgrät. Både av skräck och sorg. Titta inte på 2012! Aldrig någonsin, lova mig det? Fast den var väldigt bra på samma gång. Spännande som tusan, så ni kanske ska se den ändå ;)

Nu är jag iallafall hemma och chillar igen. Mys. Mamma kom precis hem från Köpenhamn, och hon hade köpt hem massa Jelly Beans i mina favoritsmaker. Underbart, I love u mama. Jag har verkligen ingen skrivlust, så vi får höras senare. Lite bilder kommer sen, om Lisa kan resa på sin röv och ladda upp dom. För det är nämligen hon som tog alla kort, hehe. Cya ;)


Just nu! Ischoklad och Jelly Beans, lovely. Haha, jag är ett sånt fetto.

See ya later ;)




Sämst bilder, ni får ursäkta.

Pälshalsduk, skinnjacka och Kiss t-shirt! Vi hörs sen, nu är det äntligen dags för 2012 ;)

chirstmas gifts



söndag

Tjenare bloggen! Ber om ursäkr för så crappy uppdatering. Igår sov jag hos mina kusiner och åkte dit direkt efter bion, så jag har inte kunna bloggat. Btw, det blev ingen bio för oss igår. När vi kom dit fanns det inga platser kvar! Haha, fail. Och vi hade ju inte bokat, för när vi kollade typ en timme innan fanns det 60 platser kvar liksom. Haha, lite komiskt faktiskt. Men vi hade det trevligt ändå vi fikade lite och så. Vi ska se filmen idag istället, så everything is under control. Vad ska ni göra idag då? ;)


Ny t-shirt! från jack & jones

Nu drar jag







Så här ser jag ut idag! Pälsväst och mössa från H&M, väska från Vezzano. Vi hörs när jag kommer hem igen ;)

Du vet att jag älskar dig, lisa ♥

Det blir bio!



Halv 6 ska jag och Sozo se 2012! Jag tror vi gör ett stort misstag att se den. Vi kommer bli vättskrämda. Men jag vill verkligen se den. Jag tror den kommer vara jättebra, och spännande! ;) Haha, förvånde att vi inte ska se New Moon? Är inte ett dugg sugen att se den, först filmen var ju inte särskilt bra. Jag tror 2012 kommer vara mycker bättre ;)

Good morning sunshines!

Hur mår ni idag? :) Jag mår finfint, mycket bättre än igår. Just nu ligger jag i sängen och tittar på Disney Channel, feett najs. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, är sugen på bio som sagt. Vi får se sen! Nu äre frulle som gäller, CYA ♥

Ps. Igår var det besöksrekord! Uppdatering lockar verkligen, igår blev det 8 inlägg. Till alla ni som är nya här, stanna gärna! ;)

Cirkus Möller

Det blev en lung hemmakväll ikväll, jag har inte alls mått nå bra. Sozo och Karin följde med mig hem efter skolan, och vi chillade som sagt och tittade på Grinchen. Strax efter dom hade dragit började jag få ont i magen och kände mig varm. Nu har det börjat bli lite bättre, så jag han äntligen kunnat äta lite middag. Känner mig hungrig, men så fort jag ser mat känns det som magen ska vända sig. Inte nice -.- Men som sagt börjar det bli bättre, och jag får hitta på nåt kul imporgon kväll istället. För det är verkligen inte kul att sitta hemma en fredag.

Det jag underhåller mig med nu är Cirkus Möller. Det är mit nya favoritprogram! Så himla kul, ikväll gjorde dom parodier på bla Mat Tina, han med så stor näsa i Mammas pojkar. Jag hoppas Sean Banan ska vara med ikväll, som han va förra veckan. Det var skitkul!

Imorgon blir det förmodligen bio med Sozo! En julsaga ska vi se, eftersom båda vi är Disney och julnördar (i alla fall jag). Ska bli mysigt! ;)

Cya later aligator, Cya in a while crocodile. Hahaha ♥

GUMMISTÖVLAR, HOT OR NOT?

Jag tycker gummistövlar är skitfint, speciellt nu i höstmörkret. Till lappade jeans och stickat passar det ju som handen i handsken. Hunters stövlar står på min önskelista, men det finns många fina budget stövlar också, bla dom här från Lindex!

Skitsnygga! 299 kr. Men inga slår Hunters ;)

Visst är dom lite snyggare? Eller vad tycker ni? Tell me :)

Fågelturken jiddrar med katten

Hittade den här videon på Youtube när jag skulle titta på Fågelturken. Ni vet "Du har en fågel på dig!" Här är samma kille, när han snackar med en katt. HAHAH asså ni måste titta!



Varför gjode du, katten? Säg till mig! Hahaha!

VS

vs

Vilken klocka är finast? Hjälp mig! Den rosa är från Ice Watch och den silvriga är från Esprit. Den från Esprit är ju mycket mer klassisk, men den rosa är ju supersnygg, och billigare.  Gud, snälla säg vad ni tycker! ;)

Haha, hemska bilder från idag!


Karin & Me, inte så hemska kanske :)

Hahah, tippie och jag! Jag har en lysgran typ på huvudet ;)

HAHAHA, fyyffaaaaan. Ser inte ut så i verkligenheten, haha. Jag och Karin på bussen.

Mina bebisar :)

Söt morgonrock, 149 kr from Gina Tricot!


Superfina morgonrockar från Gina! Perfekt julklapp till bästa kompisen, right? :)

Christmas is in our house

Haha, ja nu börjar det märkas att julen är på g. Nu sitter jag, Karin och Sozo i min soffa, med glögg, pepparkakor och shokladtryfflar och tittar på Grinchen! Skitmysigt ju. Men jag vill inte missa en sekund ur min favorit film, så vi hörs sen! ;) ♥




Jag, Karin och Sozo! :)

Just nu!


Jag idag ;)

Emelie vill inte visa sig, moahah.

Nu har vi ENG, cya later.

G-I-V-E M-E




Allt är från H&M :)

Klirris blogg fixad

Tjoosan gangstaaas!
Nu har lilla jag Liine fixat lilla Klaras blogg! Vad tycks?

10 sidor äckel svenska...

Just shoot me!



HOME SWEET HOME

Nu är jag äntligen hemma igen efter en skitlång dag! Idag hr jag varit i skolan, som vanligt, och dagen flöt på rätt så lätt. Slutade vid 3, alltså en rätt så lång dag, men inte så farligt. Efter school åkte jag till Däckbutiken för att jobba en stund. Det gick bra, förutom att jag välte en cykel som stod i kundservicen när jag dammsög. Haha, jag trodde att jag skulle dö! Cykelstyret fasnade i sladden, utan att jag märkte det, och när jag rullade iväg dammsugaren följde cykeln me. Och det var ingen liten crash heller, alla i hela lokalen hörde typ. Guuud, jag kommer aldrig kunna jobba där mer. Haha, nej då, men det var skitpinsamt.

Nu har jag lite svenska som jag ska plugga på. Alltså inte språket Svenska, utan ämnet :D Sen ska jag skriva en önskelista och maila morfar, mormor, kusinerna... Ja, ni vet. Jag älskar att göra det, julkänslor! ;) Jag kan knappt fatta, om mindre än en månad går vi på jullov. DÅ har en hel termin gått! Det känns som förra veckan jag var super nervös inför första skoldagen i sjuan. Fast det är bara positivt att det går så snabbt! Jag kan knappt vänta till julen. Kolla på Grinchen och dricka glögg med alla tjejer, handla julklappar i stan och titta på NKs julskyltning. Det är det bästa som finns ju :) 

Vad tycker ni är det bästa med julen? ♥


Svar till frågestunden del 2

6. Vart brukar du handla kläder?

Svar:
Som sagt brukar jag köpa kläder på Zara mest, men på många andra ställen också. Jag älskar boomerangs kläder, men det är lite dyrt för att handla där hela tiden.

7. Vilka bloggar läser du?

Svar:
Jag läser många bloggar, mest för att få insperation. febb.se, kenzas, kissies är någr jag läser rätt ofta. Mina vänners bloggar läser jag typ varje dag! ;)

8. Hur länge har du bloggat?

Svar:
Jag har faktiskt inte en aning. Jag började blogga för flera år sedan, väldigt oseriöst, med sen slutade jag ett tag. Och började igen, och slutade. Men denna blogg startade jag typ för ett år sedan? Haha, har ingen aning.

9. Hur kommer det sig att du började blogga?

Svar:
Jag tycker att det är kul. Så enkelt är det. Det är klart att det blir roligare när man får fler läsare, men jag bloggar inte så seriöst och är bara 13 år, så jag är nöjd med mina ca 40-50 läsare. Jag tycker det är skönt att få skriva av mig, och säga vad jag tycker. Inget annat. Jag tycker det är extra roligt att skriva om mode och shopping! :)

10. Är du en salami eller en korv?


Svar:
Lite både och, tror jag.

11. Hur nedrans cool är jag?


Svar:
Jo du Liine, du är skitkul.

12. Hur mycket bajsar du per vecka? :D


Svar:
Inte lika mycket som dig Liine!

13. När kommer sopbilen hem till dig?


Svar:
Har du kul, Liine? :D

Måste hoppa in i duschen nu! Puss

Svar till frågestunden!

1. Vad ska du ha för vinterjacka o vinterskor i vinter? ;)

Svar: Jag har nyligen köpt en svart, kort dunjacka från Tommy Hilfiger som jag kommer använda i vinter. Skor kommer att variera mer, men just nu har jag ett par  svart mockastövlar från Vagabond! Dom är supervarma och supersköna ;)



 

2. vilken skola går du i?

Svar: Jag går i Myrsjöskolan som ligger i orminge.

3. Är du kär i någon? I sånna fall vem?

Svar: Nej, tyvärr inte just nu. Finns ingen som intresserar mig på det sättet i min skola, och jag träffar mest killar där.

4. Favoritaffär?

Svar: Jag älskar Boomerang, derar kläder är verkligen superfina. Men jag shoppar mest på Zara, tror jag.

5. Hur länge har du spelat fotboll? Vilket lag spelar du i?

Svar: Jag har spelat fotboll i ca 6 år, tror jag. Jag har alltid spelat i Boo FF, men i olika lag i själva föreningen. Jag började i breddlaget, och kom sen med i första laget, som man gjorde uttagningar till. Där har jag spelat sen 3-4 år tillbaka.

Resten kommer sen, måste springa till träningen nu! ;)

Just nu!


Spel på Framville är underbart. Har precis klarat av SO provet, sjukt skönt! Vi hörs när jag kommer hem ♥

Smycken by Bikbok



Önskar mig, bara så alla min vänner vet ;) Haha!

Hemsk uppdatering -.-

Nu sitter jag och pluggar med en kopp glögg! Så jäkla underbart. Verkligen en kopp full med jul, hahah. So prov imorgon är vad som gäller, så jag har inte mycket bloggtid tyvärr.
Idag åkte jag, Liine, Emelie, Sara och Sara till forum efter skolan. Vi käkade lite thai och ice-cream, sen skulle jag jobba. Det gick snabbt, städade i 45 min, deg i fickan, sen hem igen! Idag fick jag yttligare ett skrattanfall under en lektion. Men nu var faktiskt Emelie medbrottsling, för hon satt och garvade åt allt jag gjorde. Och såklart att jag börjar skratta då också, liksom vem skulle inte? Aja, jag lyckades iallafall lugna ner mig. Men det krävdes att jag och emelie fick byta platser, för vi kunde inte sitta bredvid varandra. Jag anade inte att börja sjuan skulle vara som att börja dagis igen? Haha, kul var det iallafall.

Ps, glöm inte frågestunden! Svarar på alla frågor imorgon, tror jag. Puss sålänge ;)

Svar till komentar ;)



Syns typ inte vad det står : Hittade din blogg nyligen, kollade typ igenom hela :D:D Vart har du hittat Michael Jackson-tavlorna i inlägget från juli?

SVAR : Vad kul att du har hittar min blogg! Hoppas du stannar :) Jag hittade tavlorna på wall44.com. Gå in där och klicka dig vidare, så hittar du dom säkert!

What should you wear on...



Gjorde bilden på scrapblog.com, testade lite bara första gången. Vad tycker ni? Klänningen är från H&M, diademet också. Clutch från Lindex!

Godmorgon!

Nu har jag svenska, hörs sen.  GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN! ;)

J*kla plugg

Träningen gick ganska bra, det var jobbigt som fan när man är seg som jag var idag. Jag har SO prov i övermorgon , och jag kan nada så jag måste lägga på ett kol nu.Guuud, det är måndag men det känns som jag inte har haft helg på flera månader. Jag hatar att plugga. I alla fall just nu. Jag har verkligen inget att blogga om, så vi hörs imorgon ;) ♥



Just nu : Farmville

Snart ska jag på träning i detta underbara vädret. Nice! Jag och Sozo har precis käkat köttbullar och stekt lite. Tandläkaren gick bra, jag ska få tandställning den 14nde december. Jag är skitglad, så fort som möjligt vill jag ha det.  Har inte så mycket mer att säga, förutom att nu ska jag harvesta på FARMVILLE!!!


Sozo and me, bild från idag.

Hos tandläkaren!

Japp, nu är jag inne på Eastman institutet och ska snart undersöka mina tänder. Jag har inte ett dugg tandläkar skräck, så det ska nog gå bra. Hörs när jag är hemma igen! ;)

Today!



Haha, idag har jag på mig allt nytt från igår! ;)

Nu måste jag springa till bussen, hoppas ni får en bra dag ♥

Jag shoppade lite idag... ;)

Idag var och Marrä som sagt i stan och tittade runt lite. Jag köpte en beige mössa och en svart randig tröja, skitsöta båda två. Sen fikade vi och pratade massor om lite allt möjligt. Det var jättetrevligt, som alltid med Martina ;) Jag blev skitsur på tjejen som stod i kassan inne på donken, för hon gav mig en pommes som var halvfylld? Liksom, fyll hela! När jag bad henne gjorde hon ju det, men med massa suck och stön. Skit otrevlig -.- Tur att maten var jäkligt god.


Haha, sexi jag inne på donken idag!

Söta marrä!


Svart och vit randig tröja, H&M, 99 kr!

Fasnar inte på bild idag, mössa från H&M, 59 kr ;)

Nu måste jag plugga SO, feeeeeettttt kul. Vi hörs sen, pussar

Vem f*n är hanna? ;o

När du säger "ingen i b och e laget" menar du myrsjöskolan då eller? Går du där? :s Och hur vet du vad Sozo heter? Jag känner ingen som heter hanna i myrsjöskolan, liksom. "hanna", kan du bara lägga ner? Skaffa dig ett intresse, jävla nolifer.

Jag smälter

Just nu ligger jag i lisas säng och gosar med Nora. Hon är hur liten och söt som helst, lisa fick henne idag. Åh, jag är helt såld ♥

Du är så patetisk, anonym

Du har komenterat min blogg flera gånger nu, taskiga onödiga saker som jag fullständigt skiter i. För jag och mina vänner är starka, vi tar inte åt oss av det du skriver. Och vi vet att vi inte är ett dugg fula, både Sozo och jag. Du vågar inte skriva vad du heter av nån anledning? Förmodligen rädd och osäker. Stackars dig, säger jag bara. Har du verkligen inget bättre för dig? Men snälla, fortsätt! Det är bara jag som vinner på det och får fler besökare ;) Peace out!

Godmorgon!

Nu har jag och Sozo precis ätit frukost! Snart ska hon hem och jag ska träffa Marrä. Det är nämligen Marrä & Klara dagen idag, och vi har glömt den i flera veckor nu. Inte bra, men nu ska vi äntligen ta vara på denna dag! ;) Vi ska in till stan, jag behöver en mössa! En fika bli det säker också. Trevligt trevligt.


Dagens! Svart oversize tröja från Monki, jeans från Miss Sixty och smycken från KumKum och Tohmas Sabo.


HAHA! Nu är det gjort ;)



Puss älsklingar

Sozo & Hanna!

Japp, nu sitter jag och brudarna i min säng och jag svarar på lite omogna komentarer jag har fått. Bryr mig inte så mycket, faktiskt. Tack till alla ni som skriver snälla komentarer! Det är det som betyder nåt. För varje elak komentar jag får, får jag minst 4 snälla komentarer ♥

Vi har precis tittat på Bride Wars, och den var väl bra. Vi funderade på om vi skulle ut ikväll? Men vi vet inte riktigt. Sozo är inte så taggad eftersom hon har tränat i 5 timmar idag. Haha, I don't blame her. Vi hörs om en stund! ;)

Ha-ha

Du fortsätter att besöka min blogg, jag får fler besökare. Fortsätt, gumman. Jag skrev snabbt, så bokstäverna hamnade lite fel, big deal. Själv skrev du blygga liksom? Varför vågar du inte säga ditt namn för? Är jag så läskig? :)





Haha. anonyma, fega j*vlar

Allt jag kan göra är att tacka dig. Du ger mig mer komentarer och mer besökare när du besköer min blogg. Om min blogg är så tråkig, varför besöker du den då? Haha, precis. Tack, du gör mig känd, bitch ;)


Frågestund!


Absolut kan jag det! Vi kör en nu på en gång ;) Fråga på, var inte blyga. Svarar på allt.

Snart hemma!

Det blev träning! Duktigt va? ;) Men inte utomhus, nej usch, utan på en sån här high tech träningsmakin innomhus. Jag är inte direkt en ute människa, så det passade mig perfa. Snart kommer pappa och hämtar hem mig, och då bloggar jag igen. Puss sålänge!



Jimmy Choo for H&M, sold out!

Idag släpptes Jimmy Choo for H&M i alla butiker och på nätet. Och nästan allt är helt slutsålt! Helt sjukt. Jag funderade på att köpa ett armband tidigare idag, på nätet. Jag tittade på det, gick och tog ett glas vatten och när jag kom tillbaka var alla armband slut! Men det gör inte så mycket, så snyggt var det inte...

Igår var jag som sagt hos kusinerna på kalas! Det var supertrevligt, mormor var där också! Jag måste snacka med henne sen om some serious business, nämligen min önskelista ;) Åh, jag älskar det, höjer julkänslan. Ikväll blir det förmodligen Sozo, och Emelie om hon hör av sig nån gång, haha. Men mer om det sen. Nu ska jag titta på Bride Wars och äta lussebullar.Sen ska jag ut och jogga! Japp, det har jag bestämt mig för. Haha, får se om det verkligen blir så.  Vi hörs sen♥


Monki ♥



Superfina skjortor från Monki, 300 kr! ;)

Inköpslista till New York!

Nu är det bara ca 8 veckor kvar tills jag åker! Haha, bara och bara... Jag kollar runt som en galning på forever21, abercrombie, alla outlets och andra butiker som finns i NYC. Jag ska shoppa son en galning. Lite av det jag ska köpa är...

* Converse! Det är jättebilligt med converse där. Ett par röda låga och ett par rosa vanliga tror jag att jag ska köpa. Vita har jag ju redan både låga och höga, men kanske ett par vita också? Dom kostar mellan 250-300 kr st, så det är superbillgt!
* Jelly Beans är jag tokig i. Mina kusiner köpte en typ 10 kg Jelly Beans när dom var i usa, i alla smaker. Det finns så många smaker! Popcorn, peanut butter, marshmallow och jalapeno är några lite ovanliga smaker som Jelly Beans finns i. Gott!
* Vår/Sommar kläder!
Japp, när jag är där kommer vår och sommar kollektionerna finnas i butikerna. Gladiator sandaler, skjortor, t-shirts med tryck, jeansshorts... Lovley!

Jag hinner inte skriva mer nu, ska till kusinerna för att fira min moster som fyller år idag! Bloggar sen ♥




Sista lektionen för denna vecka!

Japp, nu sitter jag på SOn som slutar om 40 min, och då är det helg! Jeeej, fan vad skönt ;) Jag åker kanske in till stan efter skolan för att köpa present till Moster som fyller år ikväll. Aja, hörs snart!

ALLA KOLLAR IN!

www.sarathamaaaan.blogg.se

tro mig, ni vill inte missa ;)

I GOT A JOB!

Snart är det ju juletider, och det betyder inköp av julklappar. Till mormor, mamma, pappa, kompisar och tippie såklart ska köpas, och då kommer det behövas CASHFLOW! Haha, nej men jag kommer verkligen behöva pengar, och idag har jag fixat mitt första jobb! Jag ska städa på min moster och hennes mans däckfirma! Glamoröst, I know. Nej, men jag får faktiskt bra betalt, och jobbet är rätt kul! ;)

Idag åkte jag till forum efter skolan med Mandi, Liine och Emelie. Jag och Emelie har förlängt våra liv med minst 5 år, så mycket som vi har skrattat idag. Haha, sjukt. Vid halv fem gick jag till Däckbutiken, där jag skulle jobba och jobbade. Och nu är jag hemma igen. Hur har ni haft det idag?

Vi hörs om en stund, pussar!

Torsdag!

God morgon sunshines!
Nu sitter jag i köket och har mer eller mindre tryckt i mig frukost. Jag har alltid så svårt att äta tidigt på morgonen. Min buss går om en halvtimme, så jag har tid med att blogga lite.
Idag har jag ingen träning, så jag ska väl hitta på nåt med Sozo kanske? Vi slutar över en timme tidigare idag, för vi har ingen idrott. Kan det bli bättre? ;) Ikväll ska vi storstäda hela huset, fuun! Haha, jag hatar att städa. Så jäkla tråkigt. Det är väl ungefär min dag, vad ska ni göra idag? :)

Nu måste jag borsta tänderna och springa till bussen. Vi hörs sen, puss

H&M


Söt t-shirt från H&M. Jag tycker att den nästan är lite för gullig, skulle känna mig lite som 6 år om jag hade den här på mig. Men den skulle nog bli riktigt snygg om man hade svart och nitar till. Kanske inte passar så bra med ponytale? ;)

99 (eller 149) kr från H&M!

Starbucks till Sverige! Men öppnar det i Jönköping? ;s

Jag lästa nyss på en sida att Starbucks ska öppna i Jönköping. Jag har hört att det ska öppna ett på Arlanda, men i Jönköping? Lycka till med den den försäljningen. Jag har inte ens varit i jönköping, liksom, varför öppna det där av alla städer? Men det kanske inte är sant, vad vet jag. Men det som dock är sant är att det kommer öppna i Arlanda! Vilket buss tar man dit? Flygbussen, typ? :P

Idag var jag hos läkaren med min mage. Haha, eller hela min kropp följde med, men det var om min mage. Dom hittade som vanligt inget fel på mig, men jag ska dit snart igen och göra nåt mer. Han sa att jag skulle äta flera gånger om dagen, och mycket. Så det blir att tjocka mig ordentligt i framtiden. Efter läkarbesöket åkte jag och papi till TGI och käkade lunch. En bra start på min tjockis period, haha. Sen åkte jag tillbaka till skolan, och sen hem till Sozo. Vi käkade och bytte om till The Voice på mindre än 40 min, sen åkte vi till träningen. Min dag har verkligen gått snabbt, hur har eran dag varit? ;)

Nu blire Gray's Anatomy, sen äta. Mycket. Vi hörs, pussar


AT SCHOOL!

Nu sitter jag, Mandi, Sozo och Emelie i cafeterian och stheker. Haha, not. Nu har vi NO; hörs snart! ;)



Godnatt...

älsklingar! Inte för att jag ska sova nu, klockan är typ nio. Nu är det Desperata Hemmafruar som gäller! Dah.. ;) Men jag kommer inte blogga nåt mer ikväll, för det orkar inte jag! Jag borde bättra min uppdatering, men jag bloggar mycket oftare än vissa andra så inger fara på isen. Och ja, då syftar jag på alla wnb kissie/fjortis bloggar som skyller på deras "busy" lifes, thaha.

Jag hoppas ni får en trevlig kväll, allesammans! Puss och Kram

H&M


99 kr!Så sjukt billigt. Jag gillar svart bäst, vad tycker ni?

Busy -.-

Japp, det är precis det jag har varit idag. Vi började 08.15 imorse. Sen har vi gjort filmer på våra Macbooks hela dagen, om mobbning. Det tog verkligen hela dagen, från halv nio till tre. Aja, det var roligare än vanliga lektioner, så jag ska inte klaga. Efter skolan åkte jag och Liine hem till mig och hämtade en kofta som jag var tvungen att byta i forum idag, så det gjorde vi. Och nu sitter jag med spanska boken i högsta hugg. Jag läste nyss på Marräs blogg att hon skulle på Pink ikväll! Jag skulle faktiskt kunna byta min kväll med spanska och hemkunskaps plugg mot hennes. Ja, det skulle jag verkligen.

Btw, jag är lite småsur på BikBok. Jag köpte en beige, lång kofta där för kanske 3 veckor sen, och nu ser den ut som jag haft den i ett år och tvättat den 20 ggr. Den har tappat färg och blivit noppig som bara den, så jag åkte då som sagt till forum idag för att byta den. Men kvittot hade jag inte kvar, men jag skulle få en ny kofta. Men den fanns inte en beige i min storlek, och inte grå heller. Så då visste jag inte vad jag skulle göra, koftan kostade ändå 300 kr. Jag hittade en jättefin kofta som kostade 400 kr, men det var 30 % på allt stickat i hela butiken, och då hade jag ju råd med den. Men då tyckte dom att dom redan hade varit tillräckligt snälla, så det fick jag inte ? Jag tog då en mörkgrå sån kofta jag hade haft innan, och ungefär en sån har jag redan...Som att slänga bort 300 kr.


Just nu!

Koftan jag bytte till mig. Helt okej, i alla fall.

Nu måste jag plugga, puss

Dags för Ullared!

Haha, japp, nu sitter jag i soffan och tittar på Ullared. Gud, alla människor är så tacky, men ändå så goa. Jag förstår att det är typ den populäraste tv-serien just nu. Vissa handlade för runt 25-30 000 på några dagar, dom sprar hela året för att åka till Ullared liksom. Jag skulle helldre åka till Mallorca för dom pengar, för det kostar ju ungefär lika mycket. Aja, I'm not gonna dudge, dom får såklart lägga alla deras pengar på att shoppa på Ullared om dom vill. Herregud

Mina favoriter av ullareds människorna är Mattiaz, Ullareds bögen och Maggan & Gittan ;)


Ullareds bögen, som var med i Vakna! Med the Voice imorse.

Jag vill gå på bio!

Trubbel i Paradiset


2012

Tippies outfit för julafton är fixad!




HAHA, bebis. Är han söt eller? ;) Då är det bara min outfit inför julen kvar...

Sjukdag & Vakna med The voice

Imorse vaknade jag med värsta magsmärtorna, så jag blir hemma idag. Inte så bra, hatar att hamna efter -.- Men aja, jag kan ändå inte koncentrera mig i skolan om jag mår dåligt.
Nu ligger jag i mamma och pappas king size säng och tittar på Vakna, och Ullareds bögen är med! Haha, han är så jäkla rolig. Han målade läppglans på Paul Haukka, haha.

Igår fick jag christmas feelings, big time! Jag och mamma åkte runt i sickla och forum och vi hittade julpynt överallt. Inte i så stora mängder, men det fanns i alla fall. Och det var så underbart, julen är det bästa som finns. Sen igår kväll kom min moster och hennes man för att planera lite inför julen. Då känndes det verkligen som jul. Tänk er, juldagsmorgon, man vaknar alltid supertidigt (i alla fall jag) och det första man ser är granen som lyser upp hela huset. Alla julklappar som ligger under granen, ååååh, Tippe som alltid har ett rött band runt halsen på julafton, eller en julfluga. ♥

Vi hörs senare, puss

All I want for christmas...



Gratis Mode!

Jag har hittat en superbra hemsida där man samlar poäng och får presentkort, helt gratis och enkelt! Det var Emelie som tipsade om den, hon har redan fått hem trisslotter och presentkort, och hon har bara varit medlem i några veckor! Det är hur bra som helst, och det funkar jättebra. Gå in på deras hemsida och läs mer, och såklart, bli medlem! ;) Klicka bara på Gratis Mode rutan nedan.



Godmorgon!

Nu sitter jag och Emelie i min säng och försöker ringa SL och kolla buss, för deras hemsida är helt f*cked up. Emelie har fått göra om det två gånger för hon lyssnar inte på instruktionerna, haha gumman.
Idag måste jag åka till forum igen... Haha, det är nog nytt rekord för mig, tre forum besök på en helg. Men igår glömde jag att lämna tillbaka en kofta och köpa vantar som jag kan spela fotboll i, och det måste jag ha tills imorgon. Annars får jag spö av min tränare, haha.


Haha, just nuuuuuuuu tillsammans med Black Eyed Peas Meet me Halfway!

Shopping från idag!


Svarta stövlar från Vagabond, 999 kr!

Fejkpäls halsduk, Accent, 199 kr!

Lovika vantar från Accent, 99 kr.

Nu är Emelie här och vi ska snart sätta på en film typ. Ha en bra kväll, vi hörs imorgon!

Today's outfit




Kofta från Gina Tricot, vitt linne från H&M och jeans från Replay. Ringen är från Kum-Kum, tror jag ;)

Emeliemannen idag ;)

Nu har jag precis duschat, så nu är jag fresh! Haha. Idag ska jag träffa Emelie, vi ska till forum och fixa farsdag present och lite så. Jag ska inte shoppa nåt annat, för jag måste spara mina pengar till New York! Eller måste, jag vill spara dom till New York, hehe. Jag har inte så mycket mer att säga om det, så vi hörs sen. En dagens kommer också!

Gina Tricot, 149 kr!



Den till höger är sjukt fin, det finns axelband till den också, men dom syns inte på bilden. Give me.

Godnatt!

Efter att ha skypat med massa folk i typ tre timmar ska jag släppa taget om min kära Macbook och gå och lägga mig. Imorgon ska jag upp och träffa emelie igen, vi ska till forum, igen. Haha, men vi måste faktiskt köpa Farsdag present till våra pappor, vad fan ska jag köpa? :s

Godnatt i alla fall♥

Liine är glenn!





Haha, Liine är fett sur på oss nu ;)

Seg fredagskväll

Nu har jag käkat middag och ligger med en påse godis i soffan och myser. Ikväll blir det bara hemma och kolla film, för jag tror jag börjar bli sjuk :s Känner mig trött och har huvudvärk, uschibuscha. Haha, känner mig så mobba att bara sitta hemma en fredag, men jag vill bara vara hemma ikväll. Skulle igentligen hittat på nåt med Mandi och Emelie, men det får bli imorgon istället.
Jag är inte så sugen på att se Idol längre. Vanligtvis brukar jag vara astaggad att se det, but not tonight. Vad ska ni hitta på ikväll? ;)


Haha, snacka om att vara trött efter veckan? Bebis

Pussar

Päls accessoarer

Vad tycker ni om päls accessoarer? Jag tycker det är riktigt snyggt med en päls halsduk eller mössa till t.ex. skinnjacka. Men vad tycker ni? Här får ni lite förslag från H&M och Accent! ;)



(Det här är fuskpäls)

Utelåst...igen

Japp, nu sitter jag utanför min dörr och fryse häcken av mig. Helt seriöst, min röv är iskall. Den här gången är det faktiskt inte mitt fel, som det var i tisdags, hehe. Utan nu är det min bror som har slarvat, det blir inte kul för honom när han kommer hem.

Idag åkte jag till forum med emelie efter skolan, eller innan det åkte vi hem till emelie för att hämta hennes pengar. Påvägen hem till henne lurade Emelie och Elina mig att Elina hade massor med kattungar hemma, som jag skulle få se om jag ville. Jag blev överlycklig, det är ju liksom det sötaste som finns. Men jag tyckte att det var lite konstigt att emelie skrattade hela tiden, och att hon sa att en av kattungarna hette typ Rolf? Haha, ja dom fick sig ett gott skratt iallafall, men jag säger bara Hämd.


Right now.

Nu ska jag sova ♥

Nu kom vi precis hem efter att ha handlat massa mat inför helgen. Vi åkte vid 7 typ, och kom hem nu? Aja, är i alla fall helt slut, så jag ska bara harvesta mina pinapples på Farmville och sen lägga mig och läsa Moonwalk. Nu spöregnar det ute, jag kanske är konstig men jag gillar faktiskt när det regnar. Jag tycker det är fett mysigt att höra smattret mot rutorna, haha. Japp, nu vet ni det ;)

Idag sa min engelska lärare åt mig att gå ut från lektionen för att jag inte kunde sköta mig. Det är sant, jag skrattade så mkt att jag fick gå ut ur klassrummet. Det har aldrig hänt mig förut, men jag tror inte att jag har skrattat så mycket förut heller. Det som jag tyckte jag var så kul var att Wille sa blommor på fejkengelska.

Lärare: A flower in english, please.
Wille: Öhhh...amaryllisis?
Lärare: Haha, wrong.
Wille: Ehhm... smerflower!

Han menare alltså smörblomma, fast på engelska. Smerflower liksom? Jag tyckte det var hilarious :D

Hoppas ni har haft en bra dag allihopa, det har jag. Pussar

TJOCKIS MAT, ME LIKE!

Nu har jag fått hem fyra lådor fulla med protein-bars i olika smaker som innehåller typ 5000 kalorier per bar. Pepparkaka, Apelsincrisp, Caffe latte och choklad är dom smakerna jag beställde, pepparkaka är godast. Det smakar som ren pepparkaks deg, haha. Man gå upp i vikt väldigt lätt med hjälp av som här, så hoppas att jag lägger på mig lite. Slipper jag kanske se ut som ett jäkla benrangel, så himla äckligt.


The Family man

Nu sitter jag, Sozo och Emelie i soffan och tittar på The Family Man. Efter school gick åkte vi hem till mig och fikade lite och nu sitter vi här. Btw, jag har hittat mina nycklar! Dom låg i emelies väska? Haha, sjukt.



H&M


Väskan kostar 99 kr och tröjan 249 kr!

Godmorgon!



Dagens! (haha, med Vakna med the Voice i bakrunden!)

Godnatt!

Idag har varit en hell of a day. Efter skolan skulle jag och Vevve ta bussen hem. Vi sprang till bussen, för vi visste att den skulle komma när som helst. Och när vi ser att den kommer är vi ungeför 10 m ifrån den, och jag bara skirker till Vevve: SPRIIIIING! Och hon kubbar allt vad hon har, men vi hinner inte. Efter en halvtimme kom nästa buss, men när vi hade åkt en station kom jag på att jag hade mina nycklar i skåpet...Så det var bara att gå av och gå tillbaka till skolan. Som tur är är vevve väldigt snäll, så hon gjorde mig sällskap. Men jag hittade inte mina nycklar, så vi gick tillbaka till bussen. Nästa buss skulle gå om yttligare en halvtimme, och vi var nu väldigt irriterade. Vi hade på 45 min tills våran träning skulle börja, så vi var stressade som fan. Tillslut kommer jag hem, och som tur är är pappa hemma, annars hade jag inte kommit in.

Haha, ja det var min dag, hur var eran? ;) Nu ska jag sova, eller lägga mig i sängen och kolla på film rättare sagt. Puss


Nu: Duschen!

Wiie, nu funkar mitt internet igen! Nu kommer jag kunna blogga oftare, bra va? ;)
Jäklar vilken dag... Nu har jag precis tränat i snö/hagel och haf världens huvudvärk. Nu ska jag duscha, vi hörs sen♥

Soon I'll be a braceface

Japp, den 17de november händer det. Då kommer tändläkaren sätta in massa stål i käften på mig, väldigt charmigt verkligen. Men även så känner jag att jag vill ha det, helldre det i två år än mina tänder, haha. Jag och Emelie kommer starta braceface klubb, moahaha!




Godmorgon!


Jag har en tajt midjekjol på bilden, men det syns inte :D


Nu ska vi göra pannkakor på hemkunskapen, I'm happy! :D
puss

Burskor



Förut tyckte jag att dom så kallde Bur-skorna var skitfula, ursäkta uttrycket. Men jag börjar gilla dom mer och mer, och dom här ovan tyckte jag var superfina. Dom är från Forever21 och kostar runt 240 kr, så sjukt billigt! Jag kan knappt vänta tills jag åker till The Big Apple och får shoppa sönder på b.l.a Forever 21 =D

Vad tycker ni om skorna? ;)

Chill

Yo bloggish, haha

Hur mås det? Nu har jag precis kommit hem från nåt Steak House i nacka strand där vi åt middag, trevlig värre. Jag önskar bara att jag inte hade varit så jäkla trött, jag var som en zombie vid bordet, haha. Påvägen hem stannade vi i Sickla och jag köpte ett nr av Sofies Mode och en glass på donken. Och med det var min kväll fullbordad. Jag hade tänkt att sätta på en film nu om ett tag, men jag tror jag är för trött för det. Gud alltså, jag orkar inte vara så här trött hela tiden. Idag var jag så trött på NOn att jag bara satt och skrattade. Kunde varken koncentrera mig eller typ prata, fick bara ur mig en massa sluddriga ord och garv. Såg ut som en idiot, med mera. Jag bävar mig för åttan när det blir mer på allvar, med betyg och allt...

Det är allt för mig idag, för jag orkar inte skriva mer tyvärr, jag kanske är i nån trött period nu eller nåt? :o
Det kommer kanske ett inlägg senare om dagens fynd!
puss iallafall♥


NO och teater!

Nu sitter jag på NO lektionen och dör en långsam död av tråkighet. Snart ska vi åka på teater, wieee! :D Haha, vi hörs sen iallafall! ♥


Take me back






40 graders värme i Ro, det är därför jag ser så sur ut, haha.


Fontana di Trevi

Långt hår och brun i Sperlonga, Italien

I början av semstern, ett ställe där man var tvungen att ha badmössa i poolen, haha.

Alla bilder är från Italien 09


Leggings från BikBok

  

Jag älskar dom till höger, med hål eller vad man ska säga, på sidorna. Vad tycker ni?  249 kr och 199 kr kostar dom!


ULLARED!

Nu sitter jag och tittar på nya programmet Ullared på kanal 5, och jag har bestämt mig. Nästa sommar åker jag dit! Alla människor där verkar så härliga. Riktiga svenskar, haha.  Det är två tanter som är kompisar sen långt tillbaka som älskar Ullared. Dom går runt och skrattar åt varandra när dom provar färgglada hattar. Dom blev helt till sig när dom fick träffa Robert Wells, haha.  Jag och mina tjejer åker nästa sommar, och jag börjar spara nu! :D
Idag träffade vi våran nya tränare, och han gjorde ett helt okej första intryck. Men han är fortfarande inte Linus, så det kommer ju bli svårt i början. Men det är bara att suck it up och börja vänja sig. Vi kommer nog börja gilla honom så småning om.

Jag har bara tillgång till internet sent på kvällarna när min pappa kommer hem från jobbet med hans data, och i skolan dåra. Så uppdateringen kommer suga fram tills på onsdag, tyvärr. Ni får försöka klara er utan mig, älsklingar!!! I know u love me. Haha, jag hoppas ni fattar att jag skämtar! Jag är inte som vissa andra 96or som tror att flera hundra pers älskar och läser deras blogg, hahahah.


Haha, ser det inte lockande ut? ;)

Skola -.-

Igår var jag ju som sagt på bio med Lisa och Marrä, och såg This is it. Den var så himla bra, jag både grät och skrattade. Att han fikc stå ut med så mycket i sitt liv, nu när han dog kanske han får ro tillslut. Filmen slutade med en bild på en jordglob och texterna " Rädda världen, jag älskar er / Michael Jackson" och då smälte jag. Han verkade så himla snäll, inte alls så som många tror att han är. Han är otrolig ♥

Efter filmen åkte jag hem och läste Moonwalk och grät lite till. Moonwalk är en självbiografi av MJ, och han skriver om hans speciella liv.

Nu har jag matte, shoot me somebody -.-

This is it!

Hejsan bloggen! Hur mår ni idag?
Nu håller jag, Marrä och Lisa på att städa för fullt. Igår hade vi ju fest här hemma, och det blev lyckat. Det roligaste under kvällen var nog när jag och Marrä lurade Sara och Vevve att det bara skulle vara vi tjejer och att vi skulle klä ut oss till Dracula och varulv. Men i själva verket skulle alla möjliga personer komma och ingen skulle klä ut sig. Så när Sara och Vevve kom med svarta lång klänningar som gick ner till fötterna och var sminkade kritvita  och blodiga dog jag och Marrä av skratt. Haha, tur att våra kompisar kan ta ett skämt.
Ikväll ska vi gå på This is it, äntligen! Jag är fett spänd, nästan lite nervös, hahah. Den börjar vis sju på Rigoletto. Får se om det kanske blir middag innan också.
Jag idag, stickad tröja från Gina Tricot och svarta jeans!

RSS 2.0