Pump up the party

Nu är jag hos Lisa med Marrä! Vi har nu sminkat oss i över två timmar och snart kommer gästerna. Det ska bli skitkul! Vi hörs senare♥
PS, inget internet är anledningen till att jag inte har bloggat på hela dan.

GOD BLESS TELIA TRÅDLÖST!

Som ni märker har jag kommit åt internet, och det tog mig inte ens en hel dag, inte illa. Fast det är nog mest pappas förtjänst, jag har inte gjort ett skit, haha.

Lite om min dag då, först åkte jag till Solna där min moder jobbar. Karamell Kungen har sitt kontor bredvid mammas, och varje fredag är det utförsäljning av godis! Kan det bli bättre? Det passade xtra bra eftersom jag behövde köpa lots of godis till festen imorgon. SÅ en halvtimme senare och med över 2 kilo godis åkte vi hem igen. Jag var inte hemma länge, bara hämtade busskort och lite så, sen åkte jag till Marrä. Vi åkte senare till Tvåan och körde lite pingis med massa människor, trevligt.

Imorgon kommer min bebis Marrä hit igen, vi ska fixa oss och åka till Lisa och pyntas hela hennes hus. Hon kommer hem från Chicago två timmar innan festen börjar, så vi måste börja fixa innan henne. Jag ser verkligen fram emot det, dekorera hela hennes enorma hus by my self, inte lite läskigt. Haha, nej som tur är har jag ju Marrä med mig.  Nu är jag trötter, så jag ska sätta på nån film och poppa popcorn. Nice. Puss på er!

Vad ska ni klä ut er till nu i halloween tider?

     



Inget internet på två veckor...

Jag har panik. Vårat internet hemma funkar inte, och det kommer inte göra det på två veckor! Fattar ni? Två hela veckor! Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag får åka och köpa ett trådlöst modem från tre eller nåt, för annars kommer jag inte klara mig.

Nu är jag hos Marrä i alla fall. Vi vet inte riktigt vad vi ska göra, hon vill absolut inte bara vara hemma. Och det skulle jag kunna tänka mig, för jag har en cancer knöl i bakhuvudet som gör jätteont, haha. Det är en sträng som kanske är 3-4 cm i mitt bakhuvud som sticker till då och då. Jag börjar bli lite orolig :s

Nu känner jag att jag bara har negativa saker  att skriva om, så vi hörs lite senare! ♥

 


Haha, blev visst hemmakväll och skräckis istället!

Ändrade planer. Halloween vecka på tv 400 blir det istället. Det passade inte så bra ikväll, men jag ska träffa Marrä imorgon så fort jag vaknar. Jag pratade med henne i telefon alldeles nyss, och vi pratade om hur sugna vi var på skrräckfilmer. Hon påstår att jag inte vågar att titta på skräckisar, hallå liksom? :D



Vi hörs imorgon!





Jag är alldeles för trött för en seriös bild, hehe. Nu ska jag till Marrä, vi ska bara chilla med en bra film typ. Jag är trött och har huvud och nackvärk, inte skönt. Så det blir en lugn kväll, det kan jag lova. Hoppas ni har en bra kväll! Pussar


Shoppade lite idag, hehe


Jag blev as glad när jag såg att den här boken fanns! Den kom ut första gången 1988, och då sålde den slut skitsnabbt. 130 kr gick den för!

Lim till mina lösnaglar, 25 kr.

Nu ska jag äta, sen kanske dra till Marrä! Vi hörs snart ;)

3 DAGAR...


Om tre dagar ska jag, Marrä och Lisa gå och se This Is it, jag kan knappt vänta! Den hade ju premiär igår, men lisa åkte till Chicago tidigt idag så det passade inte så bra. Jag har hört att folk har sagt att den var otroligt bra. Det kommer nog vara the best moneyspending någonsin. Love!♥

DC & SMOOTHIE

Godmorgon!
Nu har jag precis vaknat och slängt mig i soffan. Idag ska jag träffa Marrä igen, vi ska nog bara vara hemma hos mig, kanske hyra en film eller nåt. Men först ska jag äta frukost, vi hörs sen! ♥    



LYCKA



Nu: Gray's Anatomy!

Godnatt♥

BikBok


Koftan heter Mysig, jag tycker verkligen att namnet passar bra! 399 kr från BikBok ;)

What a day...

Nu är jag hemma i min soffa, the place I'm suppose to be, haha. Idag var jag som sagt inne i stan med Marrä. Jag shoppade ett pösigt linne och en bh från H&M och vampyr tänder på Butericks. Vi stod länge och tvekade, shrekmask eller dom här tänderna, men tillslut blev det tänderna. Jag hoppas ni förstår att jag skämtar! Vi gick i timmar och tittade i butiker och lunchade på Donken, vi hade jättemysigt.

Nu ska jag göra lite smoothie och förtsätta med min träning. Tum styrke träning, med fjärrkontrollen som hjälpmedel, haha!


Just nu, faaaan vad trött jag är.

Buttericks!

Jäklar vad jag är uppe tidigt för att ha höstlov, tycker ni inte det? Men jag och Marrä ska nämligen in till Buttericks, ochvi ska vara där när det ÖPPNAR, för det brukar vara helt hysteriskt där under Halloween. Jag får se om det bilr linser eller nåt annat som jag kan ha till min svarta klänning. När mamma berättade om hennes lins incident som handlade om att hon tillslut fick åka in till akuten, var jag inte så taggade på det längre, hehe.


Några masker som kanske skulle passa bra till min klänning? ;)

Oh yeah



En svart, lite Mulberry liknande väska, med ett grått/guldigt spänne mitt på.


En lite större bag, den är marinblå med bruna handtag. Den kan jag ha när jag reser, maybe.
Pappa jobbar med väskor, och ibland har dom typ utförsäljningar på hans jobb. Och det var där hna köpte dom här! ;)

Såå

Nu är jag mätt som en plätt. Jag kom för ett tag sen hem från kryssingen jag, brorshan och morfar var på. Det var en kryssning över dagen, hade aldrig gjort det förut men det var riktgt kul. Förlåt för att jag inte bloggade nåt imorse innan jag åkte, men jag var helt sänkt. Båten gick åtta, så ni kan ju föreställa er hur tidigt jag fick gå upp. Aja, det var det värt! Jag spelade massor på enarmade baditer, drack färgglada drinkar och gick i Tax freen i evigheter. En soft dag ;)


Dagens lilla shopping, B-U-S fån Clinique!

Nu måste jag duscha, people! Sen kommer bilder på lite nya väskor, puss

HEMMA, MEN MAMMA SÄGER ATT DET ÄR MAT NU SÅ...

Vi hörs on ca 15 min! ;)

Kryssning imorgon!

Imorgon ska jag åka på en dagskryssning med Viking Line! Ska bli jättekul, jag älskar kryssningar. Speciellt Tax Free butiken och spelautomaterna. Jag blev nästan rik förra gången jag var på kryssning, thanks to spelautomaterna. Men jag spelade upp allt till slut...Det kanske är 18 års gräns av en anledning? ;)



Nu ska jag sätta på en film och chilla som fan, är supertrött! Jag kommer nog inte kunna blogga imorgon, eftersom jag förmodligen sitter och har det nice på kryssningen då, men kanske att jag hinner med det. Ni får ha det så bra tills dess, puss!

Monki




Jag köpte den idag på Monki, det var 50 % på den, så den gick för 125 kr!
Jag köpte också ett par svarta jeans med hög midja, men jag fick ingen bra bild på dom, tyvärr. Ni får en direktlänk till dom istället!
http://monkiworld.com/se/collection/#/product91

Jag älskar den känningen, kanske ska ha den på halloween festen, tillsammans med ett par läskiga linser? ;)

Shopping

Nu har jag precis kommit hem från Sickla. Jag och familjen åt lunch där, sen så shoppade jag och mamma lite. En klänning, mascara bland annat. Jag har tyvärr inte tid nu att lägga upp bilder på allt, men ni får dom bilderna såklart senare. Nu ska jag till Lisa för att planera halloween festen vi ska ha tillsammans, trevlans! Jag kanske bloggar när jag är hos henne, om inte så hörs vi ikväll. Puss


Ett av mina köp, en åtsittande fodral klänning med snygg rygg, från Monki!

Måndag!

Godmorgon!
Nu har jag precis kommit hem igen. Mamma hämtade mig vid 8 hos Sara, för jag skulle till läkaren för att ta blodprover. Jag hatar att göra det, jag tycker det gör skitont. Men hon som stack nålen i mig idag hade 30 års erfarenheter, sa hon, så det gjorde inte så himla ont idag.
Igår var jag som sagt hos Sara. Vi hade jätte kul, vi spelade Guitar Hero och badade i hennes jacuzzi, skitmysigt. Lite synd bara att jag var tvungen att gå upp så tidigt idag, för det brukar alltid vara så goda frukostar hos Sara, haha.

Snart ska jag och mami åka och äta lunch nånstans, det blir nog thaimat om jag känner oss rätt. Då ska jag passa på att leta efter en Mascara, jag hann inte med det igår. Nu ska jag lägga mig i soffan med några kanelbullar som jag bakade igår och bara chilla. Gud vad jag älskar höstlov ♥


Haha, jag vet att jag ser flintis ut, men jag har bara uppsatt hår :P

Shopping från igår!

Jag vet att ni redan har fått sett typ allt jag köpte, men här får ni lite bättre bilder iallafall!


Lacktights från BikBok, 99 kr gick dom för.

Svart fladdrig kofta från Gina som sagt, 249 kr!

Vtt läder armband från BikBok, på rean 23.50 typ ;)

Nu drar jag till Sara! Jag hoppas tjejorna är sugna på en skräckis eller nåt, för det är jag ;)
cya

H&M


199 kr!

DAGENS PLANER...

* Baka chocolate chip cookies, jag är skitsugen!
* Lägga upp bilder från gårdagens shopping
* Kanske åka till orminge och köpa en mascara (om jag orkar/hinner)
* Sara med brudarna ikväll! ;)


Godmorgon!

Hur mås det idag då? Jag och Lisa har precis käkat, nu sitter vi i mitt rum och lyssnar på music och försöker komma på vad vi ska ha på oss. Lite ut av ett I-lands problem, jag vet. Idag ska jag kanske gå på bio med Sozo och Sara, men vi får se om jag orkar. Ikväll ska jag iallafall till Sara, det måste jag orka, hehe. Det är ungefär så mn dag kommer se ut, intressant huh? Jag har verkligen inget att blogga om längre! Jag får försöka göra mina inlägg intressanta med hjälp av bilder, annars kommer väll ingen att läsa min blogg längre... :(

En dagens, vad tycker ni?

Oversize tröja från Gina (ny)
Lacktights från BikBok, också nya.



NU BLOG AWARDS

Nu har jag och Lisa precis kommit hem och hoppat i myskläderna. Vi är redo, vi ska nu se Blog Awards som jag har spelat in! Lite tråkigt att man redan vet vilka som vann, men vi måste ju se det.
Vi åt middag på Statzione i Saltsjö-duvnäs, och där jobbade Mika, Kenzas kompis. Det var jättemysigt verkligen, jag år pasta Carbonara.

Jag kan verkligen inte koncentrera mig nu när tvn är på, så vi hörs sen! ;)



Ny rosa klocka!

HA EN TREVLIG KVÄLL!

Jag kom hem för ca en halvtimme sen, efter att ha shoppat lite. Jag köpte lite nödvändiga saker, en mysig kofta, lackleggings... Ni får bilder sen! Nu ska jag snart träffa Lisa, vi ska ut och äta! Ska bli jättemysigt, men nu måste jag skynda mig. Jag hoppas ni får en trevlig lördagskväll, pussar!


Svart volang kofta, ny från Gina Tricot, oversize tröja, också från Gina, halsbandet är gammalt.

Armband från Bikbok & Thomas Sabo!

Så min humor


Jag och Emelie skrattar fortfarande.

Blogg.se har krånglat som fan idag, så har inte kunnat logga in på bloggen...

SOZO IS HERE!

Nu sitter jag och Sozo hemma hos mig och tittar på Bridezillas! Riktigt läskigt, tycker sozo, haha. Jag har inte så mycket att blogga om nu, tyvärr. Ikväll kommer en kvällens outfit och lite planer inför helgen!
Snart har jag träning, sista träningen med Linus :( Han har bakat åt oss, så vi ska typ bara fika och göra lekar idag på träningen! Nice ;)

Vi hörs sen, puss


Mitt ass och en trött Sozo!

Engelska...

Sombody just shoot me.

Sitter & pluggar...


Märkte precis att jag har drägglat på mina papper? Haha, oops. Jag måste seriöst släppa datan nu, mina ögon börjar bli fyrkantiga. Dessutom måste jag ta itag i mitt plugg, det ska vara inne imorgon! Jag tror inte att jag orkar blogga mer ikväll, tyvärr. Är trött som vanligt, hehe. Men vi hörs imorgon såklart. Pussar♥

Vad tycker ni?

Väldigt smyckade:
(jag tycker dom här är skitsnygga, men det är ändå lite för mycket)

Mitt i mellan:
Eller typ vanliga:

Vad tycker ni?

Översta paret och den längst ner är från H&M och dom i mitten är från Lindex.

Hos Lisa baby

Nu sitter jag hos lisa och äter Caprese och dricker coke. Det är så det heter nu, Coke, inte cola. Hahah! Jag har inge skrivkraft, så jag slänger upp lite bilder istället!

Alldeles nyss började Lisa köra Farmville, och nu har hon börjat prata fett geek.

Lisa: Asså jag har fett mycket coins nu. Asså jag hatar när man måste plowa allt land (med engelsk brytning)
Klara: Öh? Du pratar fett farmville geek nu.
Lisa: Nej! Åh, nu kan jag odla Bell Peppers!
Klara: Det har jag redan?
Lisa: Va?! Är du i level twelve?
Klara: Ja?

HAHA!

Mumma.

Jag vet , vi ser likbleka ut, men det är vi inte. Lovar.

pussar

dagens


Godnatt!

Tänkte bara säga att jag går och lägger mig nu, är helt sänkt. Jag ska titta färdigt på Gray's Anatomy nu, and the big question is, vad händer kväll på Gray's? ;) Jag hörde att det skulle vara riktigt bra!

Pussar

Hemma!

Nu har jag kommit hem från kursen jag var på i Folkets Hus. Det var ganska roligt, jag fick lära mig lite om mobbning och så, hehe. Bästa med dan var nog kebab till lunch, haha.
Idag har jag känt mig hängig hela dagen. Jag är seeeeeeeg, vill sova.  Jag vet inte riktigt vad som är fel, har ont i halsen och i magen. Uschibuscha, inte nice. Jag får ta lite a-fil med acidophilus(en god bakterie som är bra för magen) i ;)

Vi hörs sen, puss


Godmorgon!

Nu sitter jag i soffan och gör ingeting. Idag har jag Friends kurs hela dan, från 9 till 3. Så jag börjar senare än vanligt och slutar tidigare, nice! Sen åker jag hem och sen ska jag på träning. Nu är det bara två träningar kvar med våran älskade Linus, sen får vi vår nya tränare. Tänk om han är värsta biffen som skriker på oss hela tiden? Typ på tyska? Haha, nej linus har sagt att han har lika dålig humor som honom, så det ska nog bli bra.

Nu måste jag äta frulle, puss


Jag kör casual idag. Verkligen casual, men jag lovar, jag ta jeans och skinnjacka till! ;)

MJ's PEPSI REKLAM



Den här reklamen för Pepsi gjorde Michael Jackson 1988,tror jag,  och på repetionerna började hans hår brinna. Det sägs att det var då han började bli beroende av smärtstillande tabletter, men det är ett rykte. Jag vet inte vad jag tror, vad tror ni? Ser ni vem den lilla killen är? Det är killen som spelar Carlton i Prince of Bel Air! ;)

Just nu

sitter jag vid datan och pluggar. Jag har snart pluggat färdigt, jeej, sen ska jag sova. Jag är som en 6åring, går och lägger mig vid 8 på kvällarna, haha. Nej, men jag är helt slut varje kväll. Konstigt.

Nu sitter jag och lyssnar loss på alla MJ låtar jag har, och det är alla han har gjort. Så himla bra dom är, sjukt. Jag får aldrig nog, jag har lyssnat på dom i nu flera år, men dom är alltid lika bra. Just nu, You are not Alone. ♥

Vad har ni för planer inför helgen då? Och höstlovet! Själv ska jag hem till Emelie på fredag, ska bli kul. Det var superlänge sen, jag har saknat henne. Sen på lördag ska jag och lisa hitta på nåt, kanske shoppa? I need. Och på sportlovet ska jag sova mycket, fika och äta mycket, umgås och jobba lite på min sociala front, fira Halloween! ;) Nice, huh?


Rright now.

Varför är blogg.se så j*vla segt?

Asså jag blir seriöst irriterad! Jag har int kunnat blogga på hela dan, wtf? Det var skitsegt igår också, är det så för nån av er också, eller är det bara jag?

Aja, förlåt för det dåliga humöret, sitter och pluggar nu och det gör mig inte på bättre humör, kan jag säga... Nej, nu ska jag inte förpesta eran kväll med min shitie attitude! Nu ska jag äta, sen fortsätta med mitt pluggande.


haha, det är så jag känner just nu, seriöst.

Dagens

Godmorgon! HUr mår ni idag då?
Jag är så sjukt trött, mamma fick dra mig upp ur sängen imorse. Buhu, jag hatar att gå upp tidigt, verkligen hatar. Nästa vecka är det höstlov, så ska jag sova som f*n.

Igår gick det inte att logga in på blogg.se, så jag kunde inte blogga nåt igårkväll. Men nu verkar det funka igen, som tur är. Jag ska sminka mig nu och äta, sen måste jag gå till bussen. Jag börjar tidigt idag, så jag har inte tid att sitta här och sova, haha. Puss


Beige, lång kofta från Bikbok, vit blus från H&M och svarta jeansleggings från MQ

Träning

Nu är jag hemma och har precis ätit lasange, hehe. Snart ska jag gå ner till Boovallen för att ha fys, inte nice, jag vill verkligen inte. Såhär känner jag varje måndag, men när jag är där så är det faktiskt inte så hemskt. OCh Efteråt är det riktigt härligt, haha.
Igår fick jag hem en skitstor kartong. Fett spännande, tyckte jag, men det var inte så spännande. Det var alla typ miljoner Amaryllis som jag ska sälja med laget. Alla i laget ska sälja typ 100 var....

Nu ska jag vila en stund innan jag går ner till träningen, men vi hörs sen! ♥





Matte, svenska, sen slutar jag!


Right now, nu ska jag och Emelie räkna gärnet! Haha, not.

Godmorgon!

Jag gick upp vid halv sju idag, men nät jag hade varit vaken en kvart kom jag på att jag börjar 9.20 idag! SÅ jag hade kunnat sovit till typ nu, men aja. Idag är det måndag, rätt skön skoldag, men sen fys...Inte lika skönt. Nu ska jag käka frulle, people! Vi hörs sen♥

Jimmy Choo for H&M

Den 14de november kommer Jimmy Choo kollektionen för H&M ut! Jag tycker det ska bli spännande att se alla fansastiska skor, även om jag förmodligen inte kommer köpa några, eftersom jag blir lång som ett hus då... Men kanske nån fin clutch? ;)


Hemma igen!

Nu har jag precis kommit hem igen. Gokart var sjukt kul, det blev mycket skratt kan jag lova. Alla hade supertajta hjälmar och hela overaller på sig, haha vi såg riktigt pro ut. Jag kände mig fett seriös med dräkten och allt, så jag ville vinna! Men så blev det inte riktigt... Jag kom ungefär 7a av 14, så helt okej ;)
Sen gick vi till Max och käkade, linus fick lite avskedspresenter och vi skrattade lite till. Vi kommer verkligen sakna dig, bajsmackan.
Jag kommer verkligen åka Gokart igen, det kan jag lova. Jag tog lite bilder också, men jag är för trött nu för att ladda upp dom. Ni får dom imorgon istället!

Nu ska jag sätta på en film och hoppa ner i sängen, jag är helt slut. Puss


Haha, man ser ju inte vad filmen heter, det var liksom det jag ville visa...Aja, den heter iallafall Dumpa Honom :D

Snart gokart!

Hej bloggen!

Nu har jag kommit hem från Vevve, efter en trevlig kväll med mycket skratt och godis. Vi satt mest och pratade och hade kul igårkväll, och imorse när vi vaknade tittade vi på American Pie. Nu håller jag på att göra mig i ordning, snart ska jag åka och hämta upp Sozo och sen ska vi åka till hammarby sjöstad. Hela laget ska nämligen åka Gokart där idag! Det är som en avslutningsgrej med Linus, det kommer bli skitkul men sorgligt såklart. Efter idag har vi bara 4 träningar kvar med honom... :'(

Btw, vi förlorade finalen igår. Det stog 1-1, och så får Bajen en straff, som inte var en straff. Aja, that's life, synd bara att det inte blir nå SM för oss nästa år.

Vi hörs när jag kommer hem, det blir nog nån gång ikväll, pussar

NU DRAR JAG TILL VEVVE MED BRUDARNA!

Förlåt, jag vet att jag inte har bloggat på hela dagen, men jag har haft det fullt upp! Nu ska jag och Sozo dra till Vevve och träffa alla tjejor, sen ska vi party all night long. Haha, inte riktigt, vi är rätt sega och ska nog bara chilla. VI hörs senare ikväll eller imorgon! Puss





HAHA!

Final imorgon

Nu är jag så jäkla taggad. Final, det är allt jag tänker. Final, final, final. Jag blir bara mer och mer taggad för varje minut som går. Fan, vad vi ska vinna imorgon! Jag spelar final, i Sanktan, om vi vinner den matchen är vi i SM, som spelas i Karlstad nästa år. Och jag vet att vi kommer komma dit, om vi bara ger allt imorgon.

Jag har nu ätit middag, jag har ätit två portioner, allt för att ladda inför imorgon! ;) Jag är helt slut, men det får man väll vara när det är fredagkväll? Dessutom går jag på högvarv, är så jäkla spänd inför imorgon, haha, ja ni märker ju att det är allt jag tänker på just nu. Nu ska jag titta på Idol, det är MJ tema, det kommer lungt vara bästa Idol temat någonsin.

Förresten, nu är det bokat & fixat! Jag, Marrä och Lisa ska gå på filmen This is it lördagen den veckan den har premiär! Den visas bara i två veckor, så jag är glad att vi har bokat biljätter. Jag ser verkligen fram emot det, kommer böla ner mig.

Jag hoppas att ni har en bra fredagskväll, vi hörs imorgon såklart! ;)
Pussar♥


Hela laget på Gammla/nya Ullevi innan finalen i Gothia

Black is not boring





Nu: äta!

Bilder från idag

Efter school idag åkte jag och massa brudar till Forum, vi började på Donken. Utanför McDonalds träffade jag Tobbe, Oscar & Hugo, mina klasskompisar från lågstafiet. Det var skitkul att träffa dom, vi har inte sett varandra sen vi började sjuan. Dom följde med in och käkade lite med oss, och tiggde av våran mat, haha. Sen gick vi till själva Forum och gick runt lite. VI träffade på Jensa och Ludde efter ett tag, vi satt med dom en stund vid masagestolarna inne på Media Markt. A, det var ungefär det jag har gjort idag, träffade Marrä en stund också på tvåan.

Nu ska jag byta lakan i mitt rum och städa mitt rum, det är inte nice där inne nu, usch. Aja, vi hörs sen!


Oscar, Hugo och Sara inne på donkish (haha) idag!

Haha, vi fick faktiskt bara en tillsägelse om att vi var för högljudda, bara en.

HÖRS STRAX!

Nu kom kusinerna hit, haha, måste gå ner och säga hej! Bloggar snart♥


Jag & Amanda sitter och pysslar

Nu sitter jag och Amanda på engelskan och är kreativa med mönstrade saxar och färgglada papper. Snart slutar vi, och då drar vi till Donken! ♥




MJAOU!

God morgon!

Godmorgon bloggen! HUr mår ni idag?

Jag är astrött, men nu är jag uppe. Min buss går vid kvart i nio, så jag har gott om tid, hehe. Nu ska jag sminka mig och äta frulle, vi hörs i skolan eller ikväll!

Liten del av dagens, grå, fladdrig kofta från Zara, halsbandet är skitgammalt.

Dålig uppdatering...

Nu är jag hemma och sitter och kollar på Vänner med en kopp chai te. Inte chailatte, utan chai-te. Jag har aldrig druckit det förut, det är ganska gott! Haha, ja då vet ni det :)

Efter skolan åkte jag hem till Sara. Vi tog det bara lungt och tittade på Gossip Girl. Båda vi är förkylda, så vi skulle inte träna idag. Jag hoppas verkligen jag är bättre imorgon, annars kommer jag inte kunna träna på fredag heller, och då kanske jag missar finalen på lördag! Fan vad hemskt. Nej, nu ska jag inte tänka så, jag kommer vara mycket bättre imorgon! Hoppas jag...

Annars då, imorgon åker jag och tjejerna in till stan och kollar lite, vi ska bland annat till buttericks och titta på lite grejor till Halloween! Tevlans, ni för höra med om det imorgon! ;)

Pussar♥




Sara försökte lära mig att spela gitarr idag, men det gick väl sådär. Några akord kommer jag faktiskt ihåg från gitarr lektionerna i ettan med Gun, haha.

I'm in miami bitch!



Jag hittade den här videon på youtube när jag letade efter musikvideon, och började asgarva.

Godnatt älsklingar ♥

DAGENS & PLUGGA

Nu sitter jag i soffan med spanska böckerna i högsta hugg! Jag har läxa tills imorgon, så jag måste ta tag i det nu. Jag slänger in en dagens här nedanför, vi hörs när jag kan min spanska. Adios amigos! ;)




Vit halsduk, Gina Tricot, svart jacka, Tommy Hilfiger och vita converse.

Vi hörs om två timmar igen...

Nu har jag projekt tid i två jäkla timmar, sen slutar jag! Vi hörs då♥

Gray's anatomy & mys

Nu har jag pluggat färdigt, *naaaaajs* och ligger i soffan och kollar på Gray's Anatomy repris, jag har redan tittat på det här avsnittet, men det är så bra så det gör det samma. Tippen ligger här bredvid mig och myser. Han är den ända här som inte bryr sig om jag kanske kommer smitta honom, han lägger sig ändå på min mage även om jag är sjuk. Baby♥

Imorgon ska jag försöka gå till skolan, jag hatar att hamna efter. Men jag vet inte än, om jag är värre imorgon tänker jag vara hemma, såklart. Men nu, som sagt, soffan.




Önskelista - come to mama

1. Jeansskjorta
2. Chanel-inspererad väska, passar skitbra till jeansskjortan!
3. Gråa stickade koftor och tröjor
4. Breda armband
5. Boss Orange, från Hugo Boss



Godmorgon sjukling.

Idag är jag inte bättre alls i min förkylning, så jag är hemma. Fett trist, det är mycket roligare att gå till skolan och träffa alla. Aja, måste bara bli frisk och för att bli det måste jag vara hemma och vila.
Okej, vad har ni för planer idag då? Jag har inga. Förutom att ligga i soffan, vila och bli bättre. Kul.

Nu måste jag lägga ner datan, innan den börjar droppaaa.....Hahah, nasty. Puss

Åhléns



Åhléns har fått in många snygga plagg till hösten, här ovan är mina favoriter. Vad tycker ni? :)

älskling

Jag sitter nu och chattar med bästavän och reder ut lite skit... Jag är så glad att du och jag alltid löser det, vad det än är. Vi kommer alltid hålla ihop, jag lovar. Jag älskar dig, så otroligt mycket. ♥







Haha, inte så seriösa bilder kanske... :)


Lite bilder från helgen


Alla brudar inne på PG's i fredags!



Haha, vovvarna fick sitta ute medans vi åt, och det var typ noll gradigt...Djurplågeri, hehe.

Lisa och jag in action, inte nice.

Sara rangdal! :)

Det var allt, nu ska jag gör te och äta Lindt choklad som pappa har köpt hem, moaha. Cya ♥


VI ÄR I FINAL!

Yes, vi vann mot Sollentuna på straffar! Det var sjukt spännande. Vi låg på som fan nästan hela matchen, men vi fick inte in bollen. Aja, skönt att vi vann iallafall. Då blir det Bajen i finalen nästa helg, vi tar den också! ;)

Min förkylning är inte så mycket bättre, ligger i soffan nu under filten och nyser ner datan, hehe. Jag har ont i huvudet och min näsa är helt igentäppt. Och vi har inge nässpray hemma! Vad f*n ska jag göra? Jag kan knappt andas. Om jag inte får nässpray nu, kommer det stå: "Flicka i nacka avled igår, pga av nästäppa, kvävning. Dom hade inge nässpray hemma".

Nu ska jag kolla på The City och chilla. Åh, när jag kollar på The City, som spelas in i New York, längtar jag sönder! N är det bara ca 13 veckor kvar tills jag åker till The big Apple. Bara 13 veckor, hehe...

Lite bilder från helgen kommer sen, promise ♥

Vågar jag? ;)

Nu har mamma svängt ihop lite olika drycker till mig, som jag ska dricka för att bli bättre i halsen. Ser lite scary ut, men jag kan f*n göra vad som helst för att bli bättre till imorgon! Jag är så himla spelsugen!


Den till höger är jag lite misstänksam över ;s

NYA JACKORNA

Skinnjackan, från Zara. Den är svart, kort och med dragkjedjor på axlarna. (klicka på bilderna!)
  

Dunjackan, en tjockare jacka för vintern, från Tommy Hilfiger. Den är svart, går ner lite över rumpan, med silverdetaljer. Supervarm!


OM TRE VECKOR...

Jag kommer dö.

LÖRDAG!

Godmorgon!
Nu har jag och tjejorna precis käkat frulle. Igår var vi som sagt hemma hos Lisa och chillade med godis och cola, mumma. Vi kollade på Idol en sväng, sen på Jackass. Jag hatar när dom gör äckliga bajsstunts och typ alla spyr, så jävla nasty. Ända anledningen till att jag ens kollar på Jackass är Bam Margera. Han är så snygg, haha.
Idag ska jag bara ta det lungt, jag vaknade med en så jäkla tjock hals, inte bra med tanke på att det är semifinal imorgon! Jag har ont och svårt att svälja, jag kände av det redan igår... Vad ska jag göra? Kan inte bli sjuk nu ju. Buhu, får bara ligga i soffan hela dagen och vila. Kuul.
idag har jag på min min nya tröja från H&M, jeans och skinnjacka.

 


SVAR!

Svar till anonym om Jag har äntligen hittat en skinnjacka:

Jag köpte den på Zara, och bild kommer snart! Jag försökte ta en bild med webkamran, men det blev skitdåliga bilder... Men det kommer! ;)

SKA TRÄFFA...

Lisa och Sozo snart! Min pizza står i ugnen, sooon redy. Jag ska bara äta den och duscha, sen dra till Lisa. Jag och Sozo ska sova där, får se om det blir några fler. Det blir iallafall en lugn kväll, eftersom jag och Sozo har semifinal i Sanktan på söndag, och vi måste börja ladda redan nu. Så det blir nog chill med en bra film och lite godis, det kan vi iallafall unna oss.

Efter skolan åkte jag och Vevve till Forum och köpte Thaimat och lite fika som vi tog hem. Vi var helt slutkörda efter Myrsjöloppet, så jag, Sozo och Vevve låg i min soffa och typ sov hela eftermiddagen, haha. Vi spelade lite farmville också!

Nu måste jag käka, vi hörs senare! ♥

MAT!

Nu har jag precis kommit hem igen. Jag är helt slut, jag trodde att jag typ bara skulle gå runt hela loppet, men jag tog faktiskt i. Jag och emelie sprang tillsammans, vi körde gå, kuta, gå, haha.

Men nu måste jag SKYNDA mig, bussen går om 5 min! Jag och Vevve ska åka till forum och köpa lunch, pussar.

Dagens

Nu har jag satt på mig tränigskläderna och är redo för Myrsjöloppet! Fan vad jag ska satsaaa! Haha, eller inte. Jag slutar 11 idag, så vi hörs när jag har kommit hem.



Puss!

Jag har äntligen hittat en skinnjacka!

Nu har jag precis kommit hem från Forum, jag åkte dit och mötte Marrä, Sozo, Karin och Veronica. Jag hittade äntligen en snygg skinnjacka, och i min storlek! Dra mig baklänges, haha. Jag köpte jackan i Small, men jag kanske ska ha Medium. Jag vill ju inte växa ur den till våren liksom. Aja, får se hur det blir.
Imorgon har jag en springtävling i skolan, Myrsjöloppet. Det är det ända på hela dagen, så jag slutar kl 11, nice. Jag undrar bara hur det kommer gå att springa för mig. Jag röntgade mitt ben idag. Vi åkte först till våran husläkare, men hon skickade oss vidare till röntgen. Jag fattade inte hur hon tänkte riktigt, för man kan väl bara se om nåt är brutet på röntgen? Och jag har ju inte brytit benet, jag kan ju för fasen gå, och springa lite lätt. Om benet skulle vara bruten skulle jag ju inte kunna stödja på det, eller?

Jag köpte även detta:

Svart baströja, H&M

Stor, vit halsduk från Gina Tricot!

Bilderna på jackan blev skitdåliga, så ni får nya imorgon ist! Nu ska jag se tv4s nya serie, Mammas Pojkar, får se hur den är.

Ha en bra kväll, så hörs vi imorgon! :)♥

GLASS & CHILL

Nu har jag precis käkat middag, det blev indiskt ikväll, nice. Efte träningen åkte jag och papi en snabbis till Sickla, för att köpa en vinterjacka vi har kollat på. Den satt skitbra, så nu är jag en jacka rikare! Skinnjackan fixar jag imorgon, efter skolan, om den finns i min storlek då. Jag har letat i stan och i forum, tre gånger, men den har inte funnits i min storlek en ända gång! Sjukt, men imorgon hoppas jag att jag hittar den.

Nu ska jag odla mitt ris på farmville(haha), och äta lite glass med varma bär! Mumma.

Puss älsklingar♥


NY MOBIL!

Yes, pga av mitt slarv har jag fått en här skönheten...


En nokia, från typ 1930-talet, tjock som en tegelsten. Inte nice. Det ända bra med den är att den är rosa, men den sucks ändå. Åh, hur ska jag klara mig med den här? Som tur är, så är den bara tillfällig.

Nu ska jag käka snabbt och gå ner till träningen. Jag har ont i benet, men jag ska höra med Linus om han har några råd till mig! Jag vill verkligen spela på söndag, och finalen.

Puss!

Godnatt!

Nu sitter jag och gör min SO läxa och dricker loka. Vi vann matchen, på förlägningen! Det blev sjukt spännande, men tillslut slog Emelie ett så jäkla snyggt inlägg som Clara nickade in, jag och Marrä satt på sidan, skadade och grät för att vi var så glada. Haha, jag vet att det bara var kvartsfinal och vi mötte liksom BP, men ändå. Stämingen var grym.

Vi hörs imorgon, puss!♥

DAGENS & MATCH

Hey bloggish. Haha.

Nu sitter jag hemma och har precis kommit hem från Forum. Jag och Liine åkte dit efter school, jag skulle ju som sagt köpa skinnjackan från Zara. Men den fanns inte i min storlek, så jag gör ett nytt försök på torsdag. Jag köpte också ett par leggings, men dom glömde jag på bussen...Men som tur är, går Liine av bussen efter mig, och såg dom när hon skulle gå av, så hon tog dom åt mig. Gud, jag är så sjukt slarvig nu för tiden. Jag har tappat bort fyra skåpnycklar, och fått knippsat upp två lås, tappat bort en mobil... Fan, måste skärpa mig!

Nu måste jag käka, sen ska jag spela match! Kvartsfinal mot BP, F*n vad kul. Men jag tror inte att jag kommer kunna spela så mkt, jag har så himla ont på min böld sen Rangdal sparkade mig där igår. -.-


DAGENS!

DAMN IT

Nu sitter jag i caféterian med Liine, Amanda, Sara, Karin och Emelie, och alla sitter och kör Farmville. Till och med jag. Jag började med det förra veckan, och nu är jag fast, seriöst. Inte bra.

Efter skolan åker jag till Forum en snabbis, för att köpa skinnjackan. Sen har jag match, nicenice. Men nu hinner jag inte skriva mer, bjuder på en video istället!


Dålig uppdatering...

jag vet, idag har min update sugit. Men jag har haft rätt fullt upp. Efter skolan skyndade jag mig hem och käkade och packade träningsväskan. Efter typ en kvart kom pappa och hämtade mig, för vi skulle ha utvecklingssamtal i skolan. Det gick bra, vi får inga omdömen än, det har ju inte gått så långt in på terminen, så det var tur, hehe. Sen åkte jag direkt ner till Boovallen för att ha fys, uew på det. Det gick väl bra, som vanligt. För utom att Rangdal knäade mig på min böld på benet! Jag fick en spark på smalbenet förra veckan, och det svullnade upp som ett jäkla ägg. Och nu är det blått och ömmar som f*n, så det rangdal gjorde på fysen idag kommer hon få ångra, moahaha.

Haha, idag träffade jag Marius i skolan, och han frågade mig lite om gårdagen, hehe.

Marius: Haha, jag såg dig döma igår!
Jag: Aahaa, :)
Marius: Var det du som sköt den där killen i huvudet? Hahahah!
Jag: ehh, hahah ehm aa...

Han såg alltså mig igår när jag sköt gubben i huvudet, för att rensa bort bollen. Pinsamt.


Nu: Duschen. puss! ♥

GODMORGON!

Nu sitter jag och käkar frulle, ska snart gå till bussen. Asså jag har bara gått ca 2 månader i min skola, men jag har redan tröttnat. Jag tror att jag kanske hade för stora förväntningar, innan jag började sjuan. Aja, tur att jag har mina vänner, dom gör det roligt att gå till skolan ;)

Dagens planer då, gå till skolan, typ utveckligsamtal efter skolan, sen träning om jag hinner. OCh titta på Svenska Hollywood Fruar ikväll, jeeej!




Dagens!

FILM!

Nu ska jag lägga mig i min underbart sköna säng med min underbara macbook och kolla på film. Det blir What happens in Vegas, den är skitrolig. Jag är så himla trött, ska gå och lägga mig tidigt ikväll, så jag är pigg till imorgon, då en ny vecka drar igång. Jag hatar att vara seg på en måndag, då ska man ju vara pigg, typ? Guuuud vad trött jag är, asså jag somnar nu, precis nu.

Puss & Godnatt♥


Mysoutfit, love. Jag skulle gå s här till skolan varje dag om ingen annan typ, såg mig, haha.

Hemma igen...

Nu har jag precis kommit hem från stan. Jag och Marrä åkte in till Sergel och köpte biobiljetter till filmen Äntligen Midsommar, den var rätt bra, lite svensk film-tråkig, haha. Men innan bion gick vi runt och kollade lite, jag skulle köpa skinnjackan från Zara, men den fanns bara i large, så det gick inte. Jag letade också efter ett sånt här volym plver för håret, men hittade inte det heller...

Haha, idag hände pinsmmaste saken på länge asså. Som ni et så dömer jag ju fotbollsmatcher ibland, och det gjorde jag även idag. Jag dömer små sötnosar som spelar på 5-manna plan, och på en stor plan får det plats fyra 5-manna planer, dom är liksom som i par, två stycken på varje planhalva. Och då är det ju inget stängsel eller nåt mellan 5-manna planerna, och då händer det ibland att bollar kan rulla in på planen från andra planer. Och det hände ca 100 gånger idag när jag dömde, och det var lite, smått irriterande. Efter ett tag rullade det in en boll, och den kom precis vid mig på planen, så jag tänkte att jag skulle rensa bort den, tillbaka till den andra planen. Men det gick inte riktigt som jag hade tänkt mig, eftersom jag är van vid bollar i storlekarna 4 & 5, och den här bollen var en superlätt 3a, så blev det ett rätt hårt skott. Mitt skott kom precis i huvudet på en man som stod och kollade på matchen! Det var så jäkla pinsamt! Jag kände hans blickar bränna i nacken resten av matchen...hahah :D

Nu ska jag plugga lite, cya ♥


Jag när jag dömde, haha vevve smyg fotar. Hur ser mitt ben ut? Haha, creepy... ;o

Söndag

Nu har jag precis kommit hem från match, vi mötte bajen 97 och vann med 3-0. Vi gjorde ingen bra match alls, vi borde ha vunnit med mkt mer, tycker jag. Aja, vi är vidare i slutspelen iallafall.
Idag ska jag och Marrä in till stan och fika, kanske gå på bio också. Myysigt, idag är det ju Marrä&Klara day så vi ska hitta på nåt trevligt.
Men nu: Äta!


J*kla skit väder...

Nu har jag äntligen kommit hem, efter att ha stått på Boovallen i spöregn sen 12 idag. Det är typ storm ute nu! Gud, en sån här jag vill jag bara ligga i soffan inrullad i mitt termotäcke och kolla på film. Eller möjligen gå på bio, men verkligen inte döma fotbollsmatcher... Men det är bara att suck it up, för jag kommer att tycka det är värt det när jag shoppar loss i New York.
Jag har en timmes rast nu, sen ska jag ner till Boovallen igen. Fyra matcher kvar, har jag, sen är det över! Åh, jag är så trött.

Imorgon är det ju söndag, och det betyder Marrä & Klara dagen, wiioo. Vi ska nog åka in till stan och gå på bio eller fika, mysigt värre. Vi hörs ikväll, när jag har jobbat klart. ♥

DYLAN'S CANDY BAR





Åh, jag är helt lyrisk! Dylan's candy bar är en tre vånings godis affär som säljer allt godis liknande som finns mellan himmel och jord. En våning är bara för glass och milkshakes, och affären har ett café också. Dylan's candy bar ligger på 1011 Third Avenue i New York, och eftersom jag är en sån socker addict kommer jag shoppa loss på både jelly beans och klubbor där inne, det kan jag lova.


SKA DÖMA HELA DAGEN!

Godmorgon bloggen!
Hur är det med er idag? Jag är fortfarande ledsen över igår, men det känns lite bättre. Idag ska jag döma hela dagen, och tjäna in lit cash! Och juste, det har jag glömt att säga! Ni vet att jag sa att jag skulle till Chicago med lisa på höst lovet? Det kommer jag inte göra. För mamma sa att hon hade planerat att hon och jag skulle åka till New York efte jul, och att jag fick välja på New york eller Chicago. Eftersom jag kommer vara i New York i flera dagar, och i Chicago bara 24 timmar så valde jag New York.
Så jag kommer åka till New York om typ två månader!!! Min drömdestination, fan vad kul det ska bli! Det suger bara att jag inte åker med lisa, jag önskar att hon skulle kunna göra det :(

Om ni har några New York tips till mig, så deela dom med mig! Hahah ;)♥




Hemsk träning

Idag efter träningen sa våran tränare Linus att vi skulle gå upp till omklädningsrummen. Det brukar vi ine göra, så vi blev lite förvånade. När alla satt samlade inne i omklädningsrummet sa Linus att dom kommande veckorna kommer han att göra sina sista träningar med vårt lag. När han sa det blev det helt tyst i mitt huvud. Marrä satt bredvid mig och började plötsligt storgråta. Och jag fattade inget! Vad är det som händer? Sen fattade jag. Jag fattade att vi inte skulle få spela gothia final igen med Linus som tränare. Vi skulle inte få ladda upp till slutspelet genom att lyssna på Inte Gay, och käka pizza kvällen innan gothiafinalen, vi kommer inte få göra det igen med Linus. Jag mår så himla dåligt, jag vet inte vad jag ska säga. Jag vet inte hur det kommer bli med fotbollen för min del, jag har inte planerat det så här. Men nåt som jag vet är att Linus var så jäkla älskad av alla i laget. Han har lyft oss som lag, och som personer. Som sara sa idag, vår nästa tränare har mycket att leva upp till. ♥

Haha, nu låter det ju som Linus har dött eller nåt, men det känns fan lika hemskt.

Det blev ingen fest för min del, kände verkligen inte för det heller. Nu ska jag vira in mig i en filt och slänga mig i soffan. Jag orkar inte lyfta ett finger, haha.


TGIF

Godmorgon bloggen!

Äntligen fredag igen, shit vad skönt. Idag är det en rätt kort skoldag, slutar halv 2, tror jag. Efter skolan åker jag hem, och sen har jag träning. Ikväll är det fest! Med Marrä och typ Sozo, om jag får tag i henne, haha. Men innan det kommer släkten hit på middag, för mamma fyller år idag! Grattis älskade mamma♥

Jag måste skynda mig nu, min buss går vid åtta och jag har inte sminkat mig än, OMG!! Haha.


Beige kofta från BikBok (ny)
Vitt bas linne, och svarta jeans. Till det tar jag vita converse och stor halsduk!

DAGENS SHOPPING


Lång, beige/grå kofta från BikBok, 299 kr (klicka på bilderna!)


Svarta leggings med silverfärgade dragkjedjor, jag vet att det ser ut som guldfärgade på bilden, men det är det inte. Dom gick sönder när jag satte på mig dom, sömmen under jylfen bara sprack, så jag ska lämna tillbaka dom. Fett synd, dom var skitsnygga!

Grå oversize t-shirt med paljetter, från H&M, 129 kr! Jag älskar den här, perfekt till tights och ett långt halsband.

Blev ingen jacka, men lite annat då som ni ser. Jag blev lite besviken på leggingsen, som gick sönder... Men jag borde ha anat det, det var flera i butiken som redan var trasiga. Det måste vara nåt syfel typ :(

Jag ska kolla klart på Idol nu med en kopp te. Ni får ha det så bra, vi ser fram emot helgen, eller hur? ;)
Puss & Kram♥

TOMORROW IT'S FRIDAY!

Fan vad skönt! Veckorna går så himla snabbt, *swischh säger det, och så är dom över. Haha, skön ljudeffekt där. Jag tycker det är bra, dom här veckorna är ganska ointressanta, så dom får gärna gå snabbt.
Imorgon fyller mami år, så nu sitter jag och slår in presenter. Hon ska få en parfym från Jil Sander, den heter Pure och lukter asgott! Och så ska hon få lite mysiga höst kläder. Hehe, hoppas hon inte läser det här bara...

Imorgon ska jag kanske följa med Marrä och hennes vänner till Tvåan på fest. Men jag vet inte, mamma fyller ju år, och mormor är här... Men jag vill så gärna! Jag kommer nog gå *skuldkänslor*. Men isåfall ska jag va med mamma hela dan fram tills festen, och gratta henne ordentligt. Hoppas hon inte tar illa upp.. :(

Nu ska vi äta efterrätt och jag ska plugga! Bilder på min shopping kommer efter det, lovar♥

HAHA

Yes, jag lyckades få med mig lite hem iallafall!

Jag måste äta nu, jag visar vad jag köpte sen!

MYS MED BABY

Nu sitter jag i soffan och myser med tippie, ska snart ta bussen till Forum! Jag hoppas jag hittar nåt idag, behöver verkligen en jacka. Jag fryser arslet av mig varje dag när jag år till bussen, och det är inte nice. Vi hörs när jag kommer hem!♥


Hahaha, beebi!

GODMORGON!

Nu sitter jag i mitt rum och sminkar mig. Mitt ben värker som in i bomben, och det finns inget jag kan göra åt det. Svullnaden har gått ner en aning, men jag har mycket ondare idag. SHIT, och vi har slutspel i helgen! Om jag inte blir bra snart blir jag seriöst olycklig.

Idag börjar jag inte fören 9.20, så jag har gooott om tid p mig. Jag kan inte ha åtsittande jeans på mig idag, det gör för ont på benet då. Jag får ta ett par chinos, för vägra mjukisar. Jag passar inte det, at all. Jag kan knappt gå heller, så folk kommer tro att jag är ett mongo eller nåt när jag går till bussen. Fan vad pinsamt...

Aja, idag ska jag till tandläkaren också! får se om jag får min efterlängtade tandställning då. Om jag kan joina Emelie i braceface ligan, hahaha. Nej, jag skojar älskling.

puss & kram♥

RSS 2.0