JAG HAR FÅTT VÄRSTA BULAN PÅ BENET!

Det är helt sjukt! Jag fick en spark på smalbenet på träningen, och det gjorde jä**ligt ont, och efter typ 20 min svullnade det upp och nu har jag en böld på benet stort som ett ägg. Den är stenhård och börjar bli blå, och jag börjar bli orolig, seriöst! Tänk om det är nåt farligt? Om mitt ben ramlar av?! Nej, det lär nog inte hända. eller?

Nu har jag tränat och ska som vanligt duscha, och sätta mig med en kopp te framför tvn, chill. Imorgon har jag sovmorgon, och ingen träning, så efter skolan åker jag till Forum för att möta upp mamma och kolla på höstjacka. Hoppas jag hittar skinjackan från H&M, eller nån annan fin. Förmodligen kommer jag hitta nada, eftersom när jag bestämmer mig för att shoppa, brukar jag aldrig hitta nåt, hehe.


Asså ser ni? benet längst till höger? Det är ju läskigt!

Vi hörs sen babys, puss♥

H&M gör det igen.

Jag surfade runt lite idag på rasten, och hittade dom här. Ett par skinnhandskar från H&M, svarta, eleganta, men en stor big dragkjedja mitt på! Så jäkla snygga! H&M är verkligen skitduktiga ibland, dom är helt klockrena. Men jag känner igen dom... Antingen har nån annan kedja redan gjort sånna här liknande handskar, eller så har dom funnits rätt länge hos H&M. Men jag älskar dom ändå! ;)


249 kr!

SLUTADE TIDIGT!

Vi fick skippa både spanskan och SO lektionen idag, så himla skönt! Fast emelie, Liine och Amanda fick ha sin franska som vanligt, och bara skita i SOn, haha suckers. Ni vet att jag bara retas :)
Nu sitter jag och Sozo hemma hos mig och chillar med morotskaka. Vi ska plugga om en stund, men fram tills dess ska vi bara ta det lungt. Haha, jag och Sozo gick och garvade hela vägen hem åt att jag sa att rumpegnugg var toapapper på norska! Och nu började vi garva för att sozo sa något korkat.

Jag: Men asså vi ska nog inte äta så mkt morotskaka, vi har ju träning sen.
Sozo: Men det är ju morötter i, så det är ju typ nyttigt! :D

Vi hörs sen, puss!

Slänger upp en skön bild på Sozo, och en när jag käkar morotskaka, enjoy.


Haha (klicka på bilderna)

ÅÅH LOVE!


SEN MIDDAG

Japp, nu sitter jag och käkar sen middag, pasta med köttfärssås. Jag har precis duschat efter att ha tränat och frysit arslet av mig i en och en halv timme på boovallen. Även fast det var kallt, och det gick rätt dåligt för mig så var det kul att träffa alla. Speciellt Marrä, som jag typ aldrig träffar längre. Vå måste jobba på det! Men jag och Marrä har faktiskt inför en regel, som ska göra att vi träffas mer. I söndags så var jag ju med Marrä, i lördags också, för den delen, men åter till saken. Vi bestämde då att vi ska göra alla söndagar till våran dag, alltså ska jag och Marrä träffas varje söndag och hitta på nåt! Det gör tråkiga söndagar mycket roligare. Fett smart, vi vet.

Imorgon har jag hemkunskaps prov, great. Har inte pluggat alls, men vi har jobbat med det här i några veckor, så jag tror det ska gå bra. Nu ska jag göra te(ont i halsen), och kolla på idol!
Hoppas att ni får en bra tisdagskväll, puss!♥


Just nu ;)

PROJEKT TID...

Nu har jag projekt tid i 80 min, sen slutar jag. Jag hatar projekt tid, men bara pluggar typ, det suger. Men nu ska jag ta min rast på tio min, och hoppas att jag får lite energi, för nu är jag verkligen hur trött som helst.

Vi hörs när jag kommer hem, puss!

TONIGHT IT'S SVENSKA HOLLYWOOD FRUAR NIGHT!

Jäääs, snart är det dags för mitt favorit pogram, Svenska hollywood fruar! Jag älskar det bara mer och mer. Jag ska göra mig en kopp te, och duscha, sen slänga mig i soffan. Najs. Jag kollar runt efter en jacka på internet, och hittade en rätt fin på H&Ms hemsida. En kort, svart, mc-modell i skinnimitation med lite dragkjedjor här och var. Vad tycker ni?


499 kr! (bild från hm.se)

Nu kollar jag på Idol, och en kille sjunger Michael Jackson's Man in the mirror. Jag blir gråtfärdig, den är så otroligt vacker. Men ingen sjunger den som dig, älskling. Du sjöng den för första gången, och nu sjunger hela världen den sången. Men ingen lyckas som dig. ♥


HEMMA

Nu sitter jag hemma och kollar på sista avsinttet på Grey's Anatomy. Det gick förra veckan, men jag missade det då, men jag var så smart att jag hade iförväg spelat in det! Så nu kan jag kolla på det when ever I want, haha. Nu på onsdag, tror jag, börjar nya säsongen! Eller började den förra veckan? Haha, jag kommer inte ihåg.

Idag har jag fys, som sagt, och jag vill inte! Det ända som får mig att stå ut under fysen är mina kompisar, shit vad tur att jag har dom. Även om fysen år sjukt jobbigt och tråkigt, så skrattar jag sjukt mycket också. Haha, det känns lite bättre nu.

Vi hörs efter träningen!♥

HAHA

Jag bytte outfit, haha. Det kändes helt enkelt inte bra... :D


Grå stor kofta, från Boomerang. Till det hade jag tajta jeans och vita converse :)


EN DAGENS

Godmorgon bloggen!
Nu har jag sminkat & fixat mig klart, och min buss går om en timme, så jag har gott om tid kvar. As skönt. Idag är det måndag, och fys. Hatar det, men jag måste gå på den, som tur är så är fysen bara en timme lång, inte en och en halv som våra vanliga träningar. Men nu måste jag käka frukost, vi hörs lite senare!



Vi tar en dagens också!

Dagens humör: typ trött.
Dagens bästa: Sovmorgon
Dagens sämsta: Fys -.-
Dagens outfit: Inte den finaste, men skönt som fan. Jag känner inte för att klä upp mig det minsta idag, så det blev bara en tjocktröja och ett par jeans.


GODNATT

Jag är sjukt trött, och har ont i huvudet så jag går och lägger mig nu! Jag börjar inte fören vid 10 imorgon, nice, så jag kan sova lite längre än vanligt. Vi hörs imorgon, älsklingar♥

BILDER FRÅN IDAG & IGÅR!


Min outfit idag, fast utan skor dåra... Jag fick skavsår, för skorna var två storlekar för små :)

Frukosten idag, så himla gott!!!

IGÅR:

Haha, jag och hanna igår, när vi typ...skrattar?

Inte nice, inte nice.


BOOVALLEN & MOROTSKAKA

Nu sitter jag och äter min morotskaka som jag och Marrä bakade tidigare idag, den blev skitgod! Efter Marrä dorg, åkte jag ner till boovallen och träffade Sozo, Karin och Sara. Vi satt och kollade lite på matcherna och hade kul, haha. Efter som det är söndag, så kunda jag inte vara ute så länge... Imorgon är det skola igen, f*ck, men vi har sovmogon så det är helt okej. Jag vet verkligen inte vad jag ska skriva om längre, jag har typ fått blogg torka eller nåt... :(


Haha, Marrä och jag idag. Vi hade skitroligt, vi videobloggade och visade dagens outfit! Min var inga byxor, rosa linne och pälsväst. Classy, Iknow.

Nu ska jag gå och ta mig en bit morotskaka. Haha, jag vet, en till! :D
Puss♥


Vi sticker och handlar...

det sista som behövs för att baka morotskaka! :)


HEMMA IGEN!

Nu har jag och Marrä precis kommit hem, efter att ha sovit hos Hanna dåra. Vi måste äta NU, så vi hörs!



DET BLIR MARRÄ & KUSIN IKVÄLL!

Snart ska jag ta bussen till min kusin, där jag var igår. Jag ska möta upp Marrä påvägen dit, hon ska såklart med! Det blir nog inte en lika lung kväll som igår, om jag får gissa. Just nu håller jag på att sminka mig, allt för att tiden ska gå snabbare. Jag har inte ens ätit än, och jag skulle vara vid Hanna om en kvart... Haha, oops. Men fint folk kommer lite sent, typ? :D

Jag har på mig en svart blus från Jackpot, och bara ett par vanliga jeans, sålänge. Jag byter nog ut jenasen mot ett bar leggings med nitar.



Vi hörs senare!
Puss sålänge♥

HOS KUSINEN

Nu sitter jag hos Hanna, vi kom precis hem. Nu ska vi slänga oss i soffan med lite cola och en bra film, för vi är skittrötta verkligen. Imorgon ska jag upp rätt tidigt, jag trodde att jag skulle få sovmorgon, men nejnej. Jag ska ju döma kanttecupen, det hade jag nästan glömt. Inte så sugen, men det är Chicago pengar som inttjänas, så det är bara att bita ihop! :)

Vi har tagit lite sköna blider också, enjoy!





Haha, mjaaoouuu!

FREEEEDAGKVÄLL!

Och jag har ingen tidig match imorgon, så jag behöver inte gå och lägga mig tidigt eller gå upp tidigt imorgon, åh vad härligt. Jag ska kanske hem till Lisa, men jag vet inte än. Eller så ska jag och Kusin hanna dra ut, det vet jag inte heller än, haha.
Nu har jag precis tränat, och jag såg en så sjukt snygg kille på boovallen! Han spelade i Järla, typ 97, hehe. Jag typ dog, seriöst. Haha!

Efter skolan åkte jag, rangdal, sara och sozo hem till mig, vi käkade och dansade till Sexy Bitch, och sen drog vi ner till träningen. Så ser min dag ut, typ :)

Måste duscha nu, vi hörs sen! ♥

HÖRS STRAX!

Bara SO, sen slutar jag. Vi hörs när jag kommer hem! ♥

PIZZA IKVÄLL IGEN

Nu har jag och sozo äntligen fått äta våra pizzor! Vi åkte till orminge och köpte pizza, men när vi kom hem igen och öppnade våra pizzakartonger, hungriga och förväntansfulla, så upptäckte vi nåt hemskt. Det var helt fel pizzor i kartongerna!! Sozo hade fått nån pizza med typ ägg och bacon, och min var inte glutenfri. Åh, gissa om vi blev förbannade. Men det var bara att åka tillbaka, vad annars skulle vi äta till middag? Vi kan inte laga mat, liksom. Men dom var snälla, gubbarna på pizzerian, så vi fick rätt pizzor utan att behöva betala mer. Så det löste sig, :)

Nu ska vi sätta på en film och käka lite godis som vi köpte på vägen hem. Vi ska plugga lite också, samtidigt. Undra hur bra det kommer gå, haha.

Puss!♥




Min vän Sozo är ett farmvillefreak

Japp, så är det. Hon blev skitförbannad när det inte gick att gå in på farmville för typ fem min sen.

Sozo: Asså shit, det funkar inte! Jag måste skörda mitt ris! ;o
Jag: Eh...? HAHAHAHAH
Sozo: Men vaaad? Seriöst, varför funnkar det inte??

För er som inte vet vad farmville är: Det är ett spel där man har typ en egen bondgård eller nåt. Haha, jag spelar det inte, det kan jag lova.

Nu har jag No, så vi hörs sen! Puss♥

GODASTE (O)NYTTIGA MELLANMÅLET

Nu har jag käkat och duschat, så är fräsch igen, haha. Efter maten gjorde jag äpplen med socker&kanel, skitgott. Jag vet inte om det är nyttigt eller inte, det är ju både äpplen, som är nyttigt, och socker, som kanske inte är så nyttigt. Iallafall, jag skivade massa äpplen och rullade dom i socker och kanel, skitenkelt. U should try it, jag älskar det!


Just blanda socker och kanel...

Och rulla äpplerna i det! It's gooood ;)

Ps, bajen gjorde just mål mot GAIS, yes!! Men dom ligger fortfarande under -.-

Nu ska jag slänga mig i soffan, för jag har ingen läxa att göra, nice. Vi hörs imorgon, ha en skön kväll!
Puss♥

IDOL & PIZZA

Ursäkta, att jag inte har bloggat på hela dagen. Min data laddade ur på lunchen, och jag hade ingen laddare med mig till skolan. Men nu är jag hemma, efter att ha tränat. Det gick väl bra att träna, men det var sjukt kallt ute! Nu är det snart vinter, känns det som. Usch...

Nu ska jag äta pizza och kolla på idol. Det roligaste under idol är ju över, alltså aditions, då alla gör bort sig. Haha, men det är ändå rätt kul. Jag är skithungrig, så vi hörs efter jag har ätit.

Puss


Bild från idag, Jonna & moi!

HAR TRÄNAT!

Det var bara sju tjejer på träningen idag, och det suger. Snart är det slutspel, och då måste alla ha tränat upp sig och vara friska. Slutspelet är vårt, men det kommer bli svårt med för få spelare...

Nu sitter jag och kollar på Idol, och äter glass. Imorgon har jag ingen sovmorgon, buhu, men vi börjar med hemkunskap, så det är kul. Jag är trötter, så jag ska äta upp min glass, duscha och gå och lägga mig.

Vi hörs imorgon, ha en trevligt kväll!
Pussar♥


Right now!

CHICAGO POPCRON WORKS

Är en affär som säljer popcorn i massa olika smaker. Affären ligger nära vårt hotell i Chicago, och några av smakerna är Caramel, Cheddar, Chocolate Drizzled Caramel Corn, Strawberry, Butter... Asså när jag hittade hemsidan höll jag på att smälla av! När min mamma va i Chicago för några år sedan hade hon köpt med sig Cheddar och Butter popcorn och dom var skitgoda. Jag kommer lungt köpa upp mig på några smaker när jag åker till Chicago! :D



ÅÅH

Nu när jag sitter och kollar på Grinchen så saknar jag julen så himla mycket! Alla som inte har sett den filmen måste se den, den är världens mysigaste film. Den handlar om en stad som ligger i en snöflinga, och alla där heter Vem i efternamn och älskar julen. Ja, förutom självaste Grinchen då, han hatar julen.


Visste ni att den lilla flickan Cindy, är det Taylor Momsen som spelar. Hon som också har spelat Jenny i Gossip Girl.
Det bästa i hela filmen är när Cindy står i sitt välpyntade rum och sjunger Where are you Christmas? Helt underbart.

MAGONT & GRINCHEN

Godmorgon bloggen...
Jag är på kasst humör idag, jag har så jäkla ont i magen och jag hatar det. Fyfan, det är det värsta som finns, och jag har det så himla ofta. Jag måste gå till en läkare snart.
Jag ska iallafall försöka muntra upp mig själv genom att lägga mig i soffan och sätta på grinchen. Jag älskar julfilmer, så jag kanske blir på lite bättre humör.


Just nu, med mina tjockstrumpor på mig :)

JUSTE!

PS, ikväll är det dags för Svenska Hollywood fruar igen! Och jag kommer titta på det, det lovar jag. På trean klockan nio, like usual!



Fysträning och viktbom i huvet...

Äntligen är måndagen för denna vecka över. Jag gillar inte måndagar, men bara för en anledning, fysträning. Det är jobbigt och tråkigt, och jag är inte en av dom starkaste, om man säger så. Så jag tycker det är riktigt jobbigt. Men det ska det ju vara, haha. Men idag, när det var dags för det sista momentet, tyngdlyftning, så bröt jag ihop. Jag var hur trött och irriterad som helst efter backlöpningen, då vi springer uppför en backe med en annan på ryggen. Jag och Sozo ska dela viktstång, och när hon har tagit upp den för att börja så tappar hon den, och jag får den rakt i huvudet. Asså jag bara skrattade, och grät, och började asgarva och blev helt matt tillslut. Och sozo blev helt förstörd också, hon ba: Omg! Förlåååååt, asså gud, förlåt! Nästan tårögd, haha. Men eftersom jag har så awsome vänner så blev min måndagskväll rolig tillslut, när jag och brudarna stog och försökte lära oss en dans som Amanda och Sozo kunde. Haha, såg sjukt ut.

Men nu är jag iallafall hemma igen, trött som alltid. Jag ska hoppa in i duschen och sen sitta vid datan en stund. Ska kolla in www.abercrombieandfitch.com, och kanske www.forever21.com och kolla på lite shopping till Chicago! Nu är det bara 36 dagar kvar... :D

Puss älsklingar♥

HEMMA HOS JONIS!

Nu sitter jag hemma hos Jonis och käkar plättar. Jag, Liine, Jonis och Kappe har gjort en film dåra, har varit kul men har kanske inte gått så bra, hehe. Men nu måste jag äta, är så sjukt hungrig. Det är jobbigt att vara skååååååådis, hahah.

Puss

090921

Godmorgon bloggen!
Nu sitter jag och käkar frukost. Jag har gott om tid, min buss går nio, så... Jag vet inte riktigt vad jag ska göra fram tills dess. Idag ska jag som sagt till Jonis, och göra filmer med våra Macbooks. Vi blir typ klara till lunch, tror jag, och då åker jag hem. Sozo kanske följer med, vi har fys senare idag så jag hinner inte göra så mycket. Nej men jag tycker att ni får ha en så bra dag, så hörs vi senare! Ni kanske får ett litet smakprov från filmen, we'll see...

Look of today:





GODNATT!

Nu ska jag tvätta bort sminket, bortsta tänderna och gå och lägga mig. Imorgon ska jag möta Liine kvart över nio, för att sen dra hem till Jonis. Jag hittar inte dit, så jag har Liine till min hjälp. Jag, Liine, Jonis och Kappe ska göra en film med hjälp av våra Macbooks imorgon, det är en skoluppgift som alla har fått. Det blir ingen skola då, så det är sköönt.
Vi hörs imorgon, puss och godnatt!

I'LL BE THERE SOON BABY!


Chicago skyline at night! Jag kan inte väntaaaaaaaaaaaaaaaaaa! 36 dagar kvar...

Äntligen!

Nu har jag lyckats koppla upp mig on the internet igen! Jag har inte kunnat göra det på hela helgen, så jag har varit lite panikslagen, hehe.
Imorse gick jag upp tidigt, för jag skulle döma tre matcher på boovallen. Jag kände verkligen att jag inte ville. Jag ville bara ligga kvar i den varma sängen och sova hela dagen. Men det gjorde jag inte, jag var duktig ocg gick upp och tänkte att det var Chicago-pengar som jag tjänade in, och det blev faktiskt lite lättare.
sen ringde Marrä, och vi bestämde oss för att åka till Sickla. Jag skulle köpa en skinnjacka från Lindex, en superfin kort modell, men den fanns inte i min storlek. Jag köpte istället en fotbollstjocktröja, som jag verkligen kommer behöva nu. Det här var nog sista helgen med fint väder, i veckan ska det bli kallt... :(

Igårkväll åkte jag och mamma in till Söder och käkade på Ho's. Det var skitgott, men starkt. Vi avslutade kvällen med glass frön donken, haha.

Nu ska jag plugga och äta middag, så hörs vi senare! ;) ♥


Jag körde på mittbena idag, vad tycker ni?

Mitt internet är stört...

Jag har suttit hela J*@!# förmiddagen och försökt komma in på internet, men det har inte funkat. Nu funkar det äntligen, men det går i 2 km/h. Inte nice.

Snart ska jag och Sara luncha, sen dra ner till Boovallen. Jag har match idag, men jag ska inte spela. Jag har ju varit sjuk i veckan, och jag vill spara mig till Slutspelen(!) som är om nån vecka. Rätt klokt beslut, om man får säga det själv, haha.

Ikväll ska jag äta middag med mami ute någonstans, tror jag iallafall. Vi ska prata om mitt höstlov och så. För du åker jag nämligen till CHICAGO!!!!! Eller jag tror det iallafall. Det är nästan bestämt. Ja ska följa med Lisa dit, det ska bli så jäkla kul!! Jag och Lisa i Chicago, och en Massa shopping. Jg ska shoppa loss inne på Abercrombie & Fitch! :D

Vi hörs ikväll, puss!

HOS VEVVE

Hejsan bloggen!
Nu sitter jag, Vevve, Sosso och Sara hemma hos vevve och dricker smoothies och leker med våra Macbooks. Våran träning börjar vid fyra, och innan det måste jag hinna hem och hämta träningskläder. Ikväll tror jag att Sara sover hos mig, kanske nån mer också. Här kommer en dagens outfit babes!

Svart kofta från Vila, och till det hade jag mina vita converse!

SO SEN SLUTAR JAG!

Nu sitter jag på lektion, vi har SO sista lektionen. Efter skolan har jag träning, sen kanske jag ska träffa vänner och ha det mys. Vi hörs när jag kommer hem, need to go back to work! Fick med lite engelska där också, snyggt.

Puss!

HEMMA IGEN

Nu sitter jag hemma och käkar lite grann. Haha, jag bloggar alltid om vad jag äter? Tjockt värre, hehe. Ikväll är det turkisk yogurt med honung och te som gäller. Jag är supertrött, även fast klockan bara är kvart över åtta. Vid slutet av veckan brukar jag vara trött, spelar ingen roll vad klockan är.
Jag ska kolla på Idol eller Wipeout, har inte bestämt mig än, ta fram kläder till imorgon och sitta vid datan en stund. Det är ungefär hur mina kvällsrutiner ser ut, haha. Sen sova...

Idag hade jag jättetrevligt med Emelie och Liine, vi var som sagt i Forum och Sickla. Jag köpte inget, men hittade massor med fint. Bland annat skorna från H&M som jag bloggade om för några dagar sen. Klackarna är så enormt höga! Och dom satt inte så snyggt på, tyvärr... Aja, får se hur det blir med dom. Du hittar inlägget om dom lite längre ner.

Cya♥


Jag just nu, hot.

I forum!

Nu sitter jag i Forum med Liine och Emelie, och efter som det finns Wi-Fi i hela forum så går det utmärkt att blogga! Efter school åkte vi direkt till Sickla, för emelie och Liine var i nöd av nya kläder, haha. Men dom hittade inget där, så vi drog vidare till Forum, där vi befinner oss nu! Min buss går hemmåt om typ tio minuter, så vi hörs igen när jag har kommit hem.

Puss gott folk!


Vi fikade på Wanye's innan vi åkte till Forum, här ser ni Emelie och Liine ;)

Sitter i skolan

Godmorgon bloggen!
Nu har vi låång rast, så jag och emelie sitter och roar oss med våra macbooks. Idag slutar vi halv 3 typ,och efter skolan åker jag till Sickla eller Forum med Emelie och Liine. Vi hörs senare!


Mjaaaaooouuu, like my lips? HAHAHAHAHAH

I love you EMELIE!♥

DAGENS OUTFIT & FILM

Shena! Nu är jag hemma, har precis käkat middag. Jag åkte från Alicia vid halv 6, direkt ner till min träning. Jag tränade ju inte, eftersom jag har varit sjuk måndag och tisdag. Men på fredag får jag träna igen, can't wait. När jag inte tränar på några dagar märker jag verkligen hur mycket jag älskar att träna. Jag saknar det sjukt mycket.

Nu tänkte jag sätta på en film, och bara chilla eftersom jag inte har några läxor. Underbart. Slänger in en dagens outfit också! :)

Vi hörs lite senare, puss♥




Grå kofta från Zara, jeans från Puss&Kram och mitt armband är från Thomas Sabo!

HEMMA HOS ALICIA

Yo bloggen!

Nu sitter jag hos alicia med min nya Macbook, love. Idag har det varit riktigt slappt i skolan. Vi började med hemkunskap, sen hade vi två timmars Macbook information typ. Då fick vi våra datorer och installerade allt och sånt. Sen hade vi spanska och SO. Asså jag är så lycklig! Jag har fått alldeles ny dataaaaaa! WIIIEEEEEOOO, har för mycket lycka i huvudet, så vet inte vad jag ska skriva. Och så är jag hungrig, hehe.

Vi hörs ikväll♥


HAR FÅTT MIN MACBOOK!!!!!

Och jag sitter och skriver med den nu. inner inte säga så mycket mer, min spanska börjar nu.

Pussar!

BILDER FRÅN GRÖNAN


Sara tittade upp mot Insane och...Sket på sig! Hahahah

Jag och emelie i kön till Insane! :)


Mumma!

Frammåt kvällen blev det fett kallt, så sosso och jag tog en varsin kopp med varm choklad och vispgrädde. Så sjukt gott!

Jag fick just dåliga nyheter, som jag blir så förbannad på. Jag berättar allt imorgon, pussar!


I WAAAAAAANT

Jag brukar verkligen inte gå i högklackat, eftersom jag får så ont i fötterna och blir så himla lång! Men det skulle jag kunna stå ut med för dom här, hur fina som helst.


Dragkejda, platå... ja, ni ser ju själva ;) Dom är från hm och kostar 349 kr tror jag.


FORTFARANDE SJUK...

Godmorgon bloggen. Jag är på kasst humör idag. Det ända som skulle få mig på bättre humör är om jag blev frisk eller shopping, och inget av det kommer hända idag. Eller jag kanske ska prova internet shopping? :)

Jag har inte fått i mig en matbit sen jag vaknade, jag börjar få ont i magen också... Jag orkar inte! Jag hatar att vara sjuk, finns inget att göra ju, haha. Men nån som hjälper mig att må bättre är Tippen. Han är så varm och gosig, och aldrig på dåligt humör :) Han är min beeebiis!

Jag orkar inte skriva mer, tyvärr... ♥

SVENSKA HOLLYWOOD FRUAR!

Ska jag se snart! Liine sa att det började ikväll, jag hade nästan glömt det. Haha, jag kommer kanske bli som dom om typ 30 år, vem vet? Eller nej, det kommer nog aldrig hända.

Nu ska jag ta mig en kopp te, hoppas det hjälper halsen lite. Efter pogrammet ska jag nog gå och lägga mig, och hoppas att jag kan gå i skolan imorgon! :)

Puss♥


Svenska hollywood fruar har premiär ikväll klockan 9 :)


GODMORGON!

Nu har jag precis klivit ur sängen, det var knappt så jag klarade det. Min hals är tjock så det känns som jag knappt får nån luft, min näsa är helt täppt. Och så har jag ont i min rygg :s Det brukar jag aldrig ha? Gud vad skumt...

Nu sitter jag och kollar på MTV Music Video Awards. En stor del av galan tillgängnar dom MIchael Jackson, bla genom att Madonna håller tal och Janet Jackson, hans syster , är där och uppträder till låten Scream som Michael gjorde tillsammans med Janet. Det är så grymt! Och det bästa av allt, på hela galan, Man får se trailern för filmen om Michael Jackson! Filmen ska ha premiär den 28 oktober, runt hela världen, säger dom. Jag ska se den!


Inte världens bästa kvalite, men här är iallafall The tribute to Michael Jackson on MTV Video Music Awards 2009! Janet Jackson uppträder till låten Scream.

HEMMA!

Nu är jag äntligen hemma, och är hur trött som helst. Vi hade det jättetrevligt idag! Jag berättar allt imorgon, plus bilder ;)

Godnight och puss!

GRÖNALUND OCH MATCH!

Sitter och kollar vädret, det ska regna idag... Aja, vi får köpa såna där regnrockar eller nåt, haha. Jag ska som sagt på grönan idag med vänner, och så ska jag spela match!

Jag måste äta nåt nu, så vi hörs när jag kommer hem! ♥


We are gonna go insane! Hahahahah :)


Summerpictures




Jag åt så sjukt mycket glass i Italien, alla bilder är därifrån. Favoriten var mango sorbet och vitchoklad glass!


Jag och brorsan i solnedgången, Sperlonga, Italien. Love!


Jag och lisa var mycket och badade med hennes hundar i sommar.

Haha, jag körde också runt rätt mycket på Lisas elmoppe :D

Och myste ute i solen, såklart ;)

Jag var på ung 08...


Och åkte rolerblades med Marrä, haha...

Måste göra mig klar nu, Sara kommer närsomhelst! Vet inte vad vi ska göra, kanske hyra film? ;)


Nu är det riktigt dåligt...

Asså jag skäms. Jag har inte bloggat på två dagar. Jag ber om ursäkt, jag har varit jätteslarvig! Gud, måste skärpa mig. Min laptop har inte funkat heller, så det har varit lite svårt. Men nu blire bättre snart, när jag får min älskade Macbook! :)

Igår kväll kom kusinerna hit och åt middag. Vi åt räkor och krabba, faktiskt gott. Sen åkte jag, Hanna och hennes kompis till bion. Vi var sugna att gå på bio, så vi bestämde oss för att se The ugly truth. Den var jätteroligt, precis en sån film vi hade tänkt oss¨, så det var perfa. När jag kom hem var jag helt slut, och gick och la mig.
Imorse spelade jag fotboll, match mot Aspudden. Det är ett jag som vi vanligtvis slår, absolut, men imorse så var inte allt som det skulle med oss tjejer. Vi spelade bra, men vi var för avslappnade. Det blev 1-1, så jag är verkligen inte nöjd. Men nu släpper jag den matchen, för imorgon har jag späckat shema! Kl 11.00 har jag samling på skytteholms IP, match mot AIK! Efter matchen ska jag, sosso, Sara och emelie till grönan, årets sista åk på insane! :D Ska bli superkul, jag älskar att åka karuseller.

Nu ska jag äta lite mer godis, medans jag väntar på Sara! :)




Bitchie Boy!

Har varit i forum från halv fyra till halv åtta, och letat jacka och skor. Hittade nada... Nu har jag käkat lite middag, falukorv, jordgubbssmoothie och muffins. Sen har jag föesökt blogga, men det har inte funkat tyvärr. Nu äntligen funkar det igen!

Efter school åkte jag, Sosso, Sara och Emelie till forum dåra. Jag tjatade på dom om att gå till donken, men det ville inte dom. Dom var tydligen inte alls hungriga efter en lång skoldag och äcklig skolmat. Så vi struntade i det, men efter typ en halvtimme börjar Sosso gnälla över hur hungrig hon är! Åh, kvinna jag blir galen på dig. Så då gick vi till Burger King, en lite sämre version av Donken, haha. Jag blev lite småsur, efter som jag ville ju äta på donken. Menmen, thats life liksom, hehe. Jag åt iallafall Thaimat istället, som var så starkt att jag nästan började gråta. Det var nåt fruktansvärt, jag kunde knappt äta maten! Haha, Sara kallade alla som gnällde över nåt för Bitchie boy.

Sosso: Men snälla, kan vi åka hem nuu??
Rangdal: Men sosso, nu är du lite Bitchiee boy igen, hahah!

Fullkomligt normalt.
Jag köpte iallafall inget alls, och det är ju bra. Behöver spara lite, känner jag. Förut var det liksom om jag hittade nåt som passade och var fint, och inte allt för dyrt så köpte jag det bara. Nu täner jag om jag verkligen kommer använde det, och hänger oftast tillbaka det. Jag börjar kunna hantera pengar, tror jag!

Jag känner att jag börjar bli sjuk. Är trött mest hela tiden, börjar få ont i halsen också. Jag vill inte bli sjukt, hatar att hamna efter bådei träning och skola. Får proppa i mig vitaminer och sånt man blir frisk av, haha.


I nyckelviken på Kickoffen, det fanns bland annat grisar där.

Hahah, griiisrumpa! Dom ville inte stå still så det var inte så lätt att ta kort ;)

Jag och Sara D i nyckelviken!

Haha, Sosso och Rangdal i forum idag :D

Nu måste jag sova, pusspuss!


BUSY -.-

Jag är så sjukt stressad hela tiden! Jag går och lägger mig tidigt, men är ändå hur trött som helst på kvällarna. Jag har träning och läxor, och blablabla... Jag går liksom i sjuan, och är hur stressad som helst. Jag har gått i skolan i två veckor, och jag orkar inte mer! Vet inte vad jag ska göra. Jag har fullt upp hela tiden, så jag hinner inte blogga nå ofta heller. Men nästa vecka får jag min Macbook i skolan, och då kommer jag kunna blogga på raster och så.

Idag hade jag en seg dag, ingen sovmorgon och slutade sent. Efter skolan var det bara att skynda hem, käka och dra ner på träning. Intressant dag, right? Imorgon däremot. har jag ingen träning och jag och Emelie ska åka till forum. Kanske fika, titta lite i butiker. Trevligt! :) Jag måste också köpa en fotbollstjcktröja, men annars har jag inga måsten inför imorgon. Gud vad skönt.

Nu måste jag göra engelska läxan, åh jag vill inte. Men det går nog snabbt, hoppas jag. Efter läxan ska jag ta mig en kopp varm oboy och bara chilla.

Jag hoppas ni har haft en bättre dag än mig, puss!


Här är jag, nr 11, carro, vevve, nellie och sosso efter att jag gjorde 2-0 i lördags! :D
(bild från sanktan.se)


IDOL VS WIPEOUT?

Ikväll har två av mina favoritpogram premiär eller vad man ska säga, och jag kan inte välja vad jag ska se! Så nu sitter jag och bloggar och pluggar istället, haha.

Idag hade vi som sagt Kickoff i nyckelviken, men jag kunde inte njuta av det så mycket, eftersom jag hade så jäkla ont i magen. Jag tror att det var gluten i maten vi fick i skolan igår, för sen lunchen igår har jag haft hemska magsmärtor. Men dom kan ju inte ha klantat sig så, asså mattanterna. Eller? :s

Efter kickoffen åkte jag hem, kollade på OC i typ två timmar, haha. Jag fick lite flashbacks då, tänkte tillbaka när jag gick i femman och jag, Lisa, och tre andra tjejer kollade på OC hela tiden! Vi var helt besatta, vi hade Oc-maraton på helgerna och kollade på hela säsonger.
Sedan var det dags för träning, som vanligt, och sen hem och äta. Och nu sitter jag här! Det är i stort sätt min dag. Imorgon är det onsdag, och min skoldag börjar med Hemkunskap. Jag tror vi skulle få baka Äppelkaka, tror jag! Score ;)

Btw, jag köpte ett nytt fondationpuder igår! Det blev ett från Maybelline, typ Pure Fondation Powder eller nåt. Det är bra, verkligen prisvärt. Jag köpte ne lite mörkare ton nu, när jag fortfarande är lite solbränd, med betonnig på lite, hehe.



Nu Måste jag plugga, vi hörs senare bloggen!
Puss och godnatt ♥


KICK OFF

Nu är jag hemma igen, efter att ha varit hos Sosso som sagt, och sen på boovallen en stund med Lisa och Jonna. Vi kollade då på Twilight, men jag blev inte så inponerad. Visst, det kanske berodde på att vi inte fokuserade på filmen så mkt utan bara satt och snackande, men i allafall,haha. Aja, jag tror nog jag ska ge den en chans till, eller vad tycker ni?

Imorgon är det ingen skola alls! Vi har nämligen kick off ute vid Nyckelviken, min klass och nån till sjua. Vi ska typ grilla och bara ta det chill, hehe. Ska bli mysigt, det slår ju skolan med hästlängder. Hoppas det blir fint väder!
Sitter och lyssnar på I wanna dance with somebody med Whitney Houston, så himla bra. Får mig att känna mig bättre nu när det är lite struligt med mycket. Jag älskar den.

En annan låt som jag älskar är denna:


Han är verkligen bäst, oslagbar.

Pussar

Jag ska äntligen se Twilight!

Hejsan bloggers! Nu är jag hemma hos Sosso, vi ska kolla Twilight! Och jag har ju aldrig sett den. Alla ba: VAAA? Ofta du inte har sett den? :O haha. Vi har gjort smoothies, fixat chips och popcorn och är redy to go. Vi hörs senare, pusspuss!

JAG HÅLLER PÅ MED BILDERNA!

Hejsan bloggen! :)
Nu är jag hemma, har varit hos kusinerna på middag. Det var jättetrevligt, men nu är jag hur trött som helst. Jag ska bara ladda upp bilderna som jag har lovat, och sen hoppa i säng. Imorgon är det måndag igen, en ny spännade skolvecka väntar! Ehm, ta bort spännande. Hoppas den går snabbt! :D

Godnatt & puss!


Haha, emelie i en solstol på Fotbollens dag! :D

Jag och sosso när vi satt och käkade glass ;)

Kusin Hanna vid middagen ikväll,

Vi fick världens godaste kantarelltoast till förrätt, det var skitgott!

Dom andra bilderna blev så dåliga att jag inte ville lägga upp dom. Det är nåt jätte konstigt med den här mobil kameran, iblnd blir det bra bilder och ibland skitdåliga...


GOD MORGON!

Nu har jag precis vaknat. Är uppe riktigt tidigt idag, för att vara söndag, för jag ska döma en match som börjar kvart i tio idag...Not so nice, men det är nice när jag får pengarna sen! Haha.

Sedan ska jag spela match, så det blir mycket fotboll idag. Vi spelade också match igår, mot värtan och vann med 2-0. Och jag gjorde mål! Det gör jag inte ofta, kan jag säga, haha. Idag ska vi möta Huddinges 95or, jag hoppas det kommer gå bra. Jag tror vi kommer slå dom, men jag är inte såker. Aja, det återstår och se :)

Idag ska jag åka till forum med mamma, lämna tillbaka min vinterjacka som jag köpte för inte så länge sen, kolla på en annan och köpa en fotbollstjocktröja. Nu är det börjar bli kallt ute behöver jag en sån, och jag har ju tappat bort min andra, hehe. Jag ska ladda upp bilderna från igår också! ;)

Men nu ska jag käka frulle, puss! ♥

HEMMA!

Nu är jag hemma igen, efter att ha spelat match och varit på boovallen typ hela dagen. Jag hinner inte skirva så mycket, för snart får vi gäster och lisa kommer hit. Jag tog lite bilder idag, det var ju som sagt fotbollens dag idag på boovallen, så jag och massa vänner var där och käkade våfflor och spelade på choklad hjulet, hehe. Men jag hinner inte ladda upp dom nu, men jag lovar, dom kommer imorgon!
Så länge kan jag bjuda på lite smaskiga bilder som jag hittade på facebook, känsliga tittare varnas! Dom är hemska...


Emelie, Sosso och carro på en fest hos rangedalidish för några månader sen :)

Hahah, samma kväll!

Oj nu kmr gästerna, förtsätter sen!

DAGS FÖR MATCH!

Godmorgon bloggen! Förlåt, för dålig updatering, min data har krånglat... -.-
Nu håller jag och Marrä på med att borsta tänderna, vi ska strax åka ner till boovallen för att spela match. Mot värtan, som förtfarande går och säger att dom är bättre än oss, efter att vi har slagit dom 3 gånger. Menmen, folk brukar ju oftast snacka skit om det bästa laget, hahah.

Idag, efter matchen, är det fotbollens dag nere på boovallen. Jag och mitt lag kommer vara där nere ett tag, typ hela dan tror jag. Ikväll ska vi ha gäster, men kanske kan skippa det! vi får se.

VI hörs senare, pussar! ♥

DU ÄR VAD DU ÄTER

Kollar jag på nu. Och jag blir riktigt inspererad, faktiskt! Jag kanske ska försöka att börja äta nyttigt? Träna behöver jag ju inte göra nåt mer, för det göra jag ju redan 4 ggr i veckan. Det ska jag famimej göra! Haha, får se hur länge det varar den här gången...

Idag hade vi skolfoto! Usch, jag gillar inte skolfoto. Jag har inte blivit bra på ett enda kort, jag har blundat, svängt med håret, hostat, ja you name it. Får se hur det blev den här gången senare. Efter skolan åkte jag, Emelie, Sosso och Ranglidalidish till Orminge och köpte pizza, hehe. Sen drog vi hem till emelie, satte på en film och jag lagade min goda chaklad sås och åt den tillsammans med vaniljglass. Hehe, nyttigt... :D Vi hade lite svårt att bestämma film, jag och emelie ville se bert men det ville inte sosso.

Jag och emelie: Men vi ser bert nu, sosso!

Sosso: Neeej, jag hatar svenska filmer!

Jag och emelie: Men vi kan se bert in english, med engelsk text! HAHAHAHAH!

Sosso: Men åh... -.-

Jag vet, det var skittråkigt skämt, men vi garvade hur mycket som helst då, at the time. Nu ska jag ta mig en kopp te, istället för oboy! ;)

Puss!


Chill ute i solen, Sosso, Ranglidalidish, Sara och emelie igår ute på skolgården.

 


JAG ÄLSKAR THE BODY SHOP

I really do... Jag använder deras Hallon bodybutter varje dag. Favoriterna just nu är såklart Hallon, men också Mango och Brazil Nut. Det luktar verkligen naturligt om dom, helt underbart. Jag har använt upp två burkar bara under sommaren, jag använder det istället för parfym. Och nu på vintern kommer jag nog också använda det rätt mycket, eftersom jag får så himla torra händer av kyla. Haha, dom är bäst :)



Saker jag behöver köpa:
1. En fondation, eller ett fondationpuder.
2. Massor med läppbalsam och lypsyler inför kylan. Mina läppar går seriöst sönder när det blir kallt ute...


 


BAJS BOOVALLEN

Nu är jag hemma igen, efter en lång träning. Vi fick avbryta mitt i träningen och flytta till andra sidan planen, för det luktade förjäkligt där vi stod! Bajsbilen, som vi kallar det, stog parkerad precis bredvid planen, det luktade skit på hela boovallen. Jag har nog aldrig känt en sådan hemsk bajslukt, fick kvälvning på kvälvning. Helt sjukt.

Nu har jag precis duschat och känner mig fräsch. Ska nu äta middag, göra läxorna och bara chilla. Är trött, som vanligt, men som tur är har vi sovmorgon imorgon! Börjar vid 9 tror jag. Jag slänger nog in ett inlägg om lite smink tips senare, vad tycker ni om det? ;)

Nu är min pasta klar, vi hörs senare! ♥

Åhh, blir irreterad

Jag har försökt att logga in på blogg.se hur länge som helst, men det har inte funkat. Finally, lyckades jag logga in! Jag hatar när småsaker som detta krånglar...

Nu är jag nyduschad och fräsch, har precis ätit kvällsfika, mackor, riskakor och chocolatechip cookies. Haha, jag var hungrig ikväll. Tänkte bara säga godnatt, och så hörs vi imorgon!

Pussar

LÅÅNG DAG

Hejsan bloggen! HUr mår ni?
Jag mår rätt bra, lite sliten efter gårdagen. Vi hade som sagt invigningsfest, alla sjuor på myrsjöskolan. Det var jätteroligt, iallafall mot slutet, då alla började dansa ordentligt! Men klockan blev rätt mycket innan jag hann i säng, så jag är skittrött idag... Aja, det var värt det! :D

Idag skulle vi ha haft en av våra längsta dagar, men vi fick sluta en lektion titdigare. Underbart! Efter school åkte jag bara hem, käkade lite och nu sitter jag här, snart dags för träning. Lite bilder från igår kommer senare, jag har inte den mobilen här just nu, men fixar det ikväll.
Igår efter skolan åkte jag, Sosso, Sara och Jonna till forum en sväng. Vi åt på donken, såklart, och sosso letade nåt hon skulle ha på sig på festen. Jag köpte inget, behöver spara lite nu, känner jag. Ihelgen ska jag döma några matcher, och då får jag in lite stålar igen. Nice ;)

Nu måste jag skynda mig, vi hörs senare!
Puss ♥


Jag, Marrä och Carro, glädjetårar efter semifinalen i Gothia 09. Vi vann mot Bajen på straffar, och vi visste att vi skulle få spela finalen på Gamla nya ullevi, en av sveriges största arenor. Lyckligaste stunden i mitt liv.
Jag ligger ner längst till vänster, sen blonda marrä bredvid och Carro över oss.


RSS 2.0