feckä

Igår serverade jag och min fina kusin påp min mosters fest, och det var riktigt trevligt. Det stod en stjärnkock i köket hela kvällen och lagade gormét mat. Jag fick smaka bl.a vild and och älg som jag aldrig hade ätit förut. Det var göögott!! Seriöst bland det godaste jag har ätit. Önskar man kunde ha en egen kock som lagade mat åt en varje dag. Vid tre var festen slut och då gick vi och la oss.
I fredags var jag hemma hos Vevve med massa trevligt folk. Eller alla var inte så trevliga, men de flesta. Bilder kommer sen! Nu ska jag iväg till sickla för att fira Kasper som fyller år idag!! Vi ska käka och ha det mys.


En bild på mig och hanna från i fredags!

SKÖNHETEN & ODJURET

Jag sitter och tittar på Skönheten & Odjuret för andra gången på en vecka nu. Jag älskar den filmen, så himla vacker. Jag önskar att jag levde i en Disney film. Älskar den!


Finaste scenen

SNYGGSNYGG



Förra veckan provade jag denna fina jacka som jag tidigare har bloggat om. Den är riktigt snygg, men den satt inte så jättefint på. Jacka från Zara, 2 795 kr

ÄRE SURPRISE


Tröja från Acne, 895 kr

Skor från Acne, 2895 kr. Favoriter

Är det nåt svenskt märke jag dyrkar så är det Acne, jag älskar det. Men det kanske ni har märkt?

-

Sitter och pluggar matte och spanska. Idag hade jag träning, och det var skitkul. Jag älskar fotboll. Det gör jag faktiskt.
Jag är på bra humör, eftersom det snart är Desperate Housewives!! Så snart ska jag crasha i soffan och softaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Är trötter. Puss på er


bjuder på en ful bild sålänge, det blev nåt konstigt med färgerna i bilden så det ser ut som jag är orange i ansiktet och vit på hakan. knas

NU: SPANSKA, SEN LUUUUUNCH



ELLE



Ligger och degar i soffan samtidigt som jag läser Elle och tittar på Just My Luck. Snart kommer Emelie, vi ska ha myskväll med chips och dipp. Det ska blir najs.

ACNE



Jag drömmer om den här jackan från Acne. 15 jävla tusen kostar den!! Jag kommer aldrig i hela mitt liv ha råd med den. Åhh jag vill ha den.

Igår var jag och en massa andra hemma hos Vevve, det var trevligt. Vi avslutade kvällen med att titta på Skönheten och Odjuret, den är seriöst min favoritfilm.
Nu ska jag snart bege mig mot Solna för att titta på Sanktan finalen f15. Vi hörs när jag kommer hem!

Gästbloggning

Yoo klaras blogg ;) Veronica här ;D
Klara står i köket och lagar mat, ovanligt ;) Medans hon dansar och dricker mjölk!!
Efter detta så ska vi ut och ränna i snön, juvligajuvliga snön (nooot)
/ veronkikonki

Jävla dagens




Jag var beredd till 100 % på bilderna, det snyns väl? jag hatar att bli fotad, hatar. Aja, här är i alla fall dagens! Fakepäls från Cubus, stickad tröja från Tiger, jeans från acne, skor från Dondonna och min käre väska från Marc By Marc Jacobs. Nu är det träning som gäller!

JULKLAPP NR 1



Jag vill verkligen blogga, det vill jag. Men eftersom jag inte har nån fungerande kamera blir mina inlägg jävligt trista. Det blir typ Hej den här tröjan vill jag ha, puss hej, inte så jättekul kanske. Denna digital kamera verkar grym, och den är inte svindyr, så den ligger högt upp på min önskelsta. Synd bara att julafton är om mer än två månader. Eller kanske ska jag säga synd att jag inte har 3000 kr över att köpa kameran för nu på en gång.

SÖNDAG


Underhållning idag, Elles trendbibel från September, Dagens Outfit av Maria Soxbo och Financial Times A passion for fashion. Mycket kult

Gud vad jag har varit trött idag, har varit som ett slakt. Idag har jag sovit länge, fixat mina naglar, gjort inpackning i håret, läst en massa och käkat mycket onyttigt. Har haft en härlig söndag! På eftermiddagen kom kusinerna och Ceasar förbi med en stor jävla kartong med 100 havrebollar, så det blev verkligen populärt. Det var trevligt.

Bilder från igår





Haha fyfan vilka dåliga bilder! Aja, nu är det middag med några vänner som gäller, sen ska jag möta upp Sara och vevve. Vi ska förmodligen träffa marius och hans crew, vi får se vad vi hittar på. Ha en trevlig lördag!

MY DREAM TEAM

Nu drar jag till Texas Burger för en mysig middag med mina brudar. VI hörs när jag kommer hem! pööss



Blus från Zara

Back stage at Givenchy



Nu ska jag äta och sen sova! Imorgon är det fredag och myrsjöloppet, taggaaaaaa!!!!!!!!!!!!! Haha, puss på er

Yee

Nu ligger jag i sängen och har Kungarna av Tylsand marathon! Riktigt nice. Idag har jag varit med Sara, vi bakade bullar och snackade skit. Det var mycket roligt. Jag har hittat värsta snygga klackarna, i blå mocka, som jag vill ha. Jag hittade dom i nyaste Sofis Mode och det står att dom är från H&M, men jag hittar dom inte på hemsidan. Det bästa av allt, dom kostade 400 spänn. Ska fortsätta leta!


Vouge Germany, älskar bilden
(lägger upp den eftersom jag inte har några andra bilder eftersom jag inte har nån kamera för tillfället)

DAGENS INSPO By Coumbine Smille


Bild: Columbine Smille



satsARN

Dagens shopping, joggingbyxor med sexfaktor 100000000000000. Jag och Direks ska springa i tajta byxor och svettband på myrsjöloppet. SATSAAAAA INFÖR MYRSJÖLOPPET PÅ FREDAG!



TIGER OF SWEDEN



Ny mysig och skitvarm tröja från Tiger. Nu jävlar kan vintern komma!

Jag kom precis hem från Forum, jag har suttit och pluggat spanska med Sara och Vevve. Jag har nog aldrig blivit bemött av sån arrogant och oproffsig personal som idag. Det var menat att vi skulle ha suttit och fikat på Barista medans vi pluggade, men eftersom Sara var sugen på en Burger King så stannade vi där på vägen. Men när vi har satt oss på Barista kommer världens surkärring och rynkar hela pannan och säger att på Barista äter man bara sånt som man har köpt på Barista. Jag och vevve hade fan köpt kakor för 200 spänn? Det var ju bara Sara som inte hade köpt nåt på Barista. Sen går hon och snackar skit till som jobbkompis att det sitter "några småtjejer och käkar Burgerking och att hon ska slänga ut oss". Så vi var tvugna att dra på en gång, jag han inte ens käka färdigt. En riktig subba. Att trevligt säga: tyvärr, men ni får inte äta hambrugare här, men fika i lugn och ro och sen kan ni gå, fanns inte på hennes karta. Ååååaaaaaaahhhhh

IMORGON BLIRE SKINNBYXOR


Bild: Stylebykling

Nu har jag pluggat färdigt och ska ta och leta fram mina skinnbyxor. Pöööss

CRAP

Asså jag är så jäkla trött på att inte ha nån kamera. Här får ni i alla fall en shittey bild från min iphone på dagens!

Ny skjorta från Gina

NO BLOGGING TODAY LOVERS

Min macbook är i skolan så det blir tyvärr ingen bloggning ikväll! Dessutom har jag ett major matteprov imorgon så jag ska plugga gärnet till klockan nio ungefär. För då är det säsongspremiär för Desperate Housewives! Vanessa Williams joinar hemmafruarna i Fairview denna säsong, ni vet the bitch Wihlamina från Ugly Betty? Gillagillagilla

Puss så länge!


BEGÄR

Just nu vill jag ha alla Chanels nagellack i höstiga färger, denna gröna kasmirtröja från Michael Kors och jackan Rita Sheer från Acne. Det skulle sitta fint!



ZARA



Mockajacka med pälsdetaljer, 2799 kr och stickad tröja, 499 kr. Vill ha!

GN'R

Faaaaan vad sur man blir när planer ba ändras helt plötsligt. Kul att man sitter själv hemma en fredag, riktigt jävla kul.



Jag har min finfina Guns n roses tröja på mig, bara så ni vet

RSS 2.0