Let's have a toast for the assholes



CROWDED



Bilder: http://rodeo.net/signe/

Det var en 17-årig tjej som samlade lika många männsikor på plattan som röstade på SD i valet för att demostrera mot att Sverige Demokraterna kom in i riksdagen. Sjukt.

DAGENS HISS - AMANDA

Tänkte bara hissa en grymt härlig brud, min kära kompis Amanda Robin! Hon är så sjukt rolig, och hon älskar min sandviken dialekt, så det är plus. Jag älskar dig Amanda!

PLUGGAR




Nu sitter jag i soffan och pluggar SO inför mitt prov imorgon, det är skittråkigt. Jag längtar tillbaka till Västindien... Bloggar snart!

IDAG



Idag hade jag en fin tröja från Zara med axeldetaljer.

Idag lunchade jag på TGI med mamma och pappa, shoppade lite på Zara och spelade match mot AIK. Det blev oavgjort, vilket sög balle eftersom vi var bättre och förtjänade att vinna den matchen.

BEN & JERRY'S CORE SUNDAE



I söndags köpte jag en Core Sundae på ett Ben & Jerry's café i Tyresö Centrum efter min match. Haha, bästa reload efter en match, jag vet. Den innehöll en kula Chunkey Monkey, en kula Caramel Chew Chew, varm choklad-kaffe sås, grädde och nötter. Oh my gaad säger jag bara.

YEEEES!

I mitten av oktober kommer Sofi Fahrmans nya bok, uppföljaren till Elsas Mode, Elsas värld ut i butik. Jag längtaaaaaaar, Elsas Mode har jag läst tre gånger tror jag. Ska bli grymt kul att läsa uppföljaren och jag håller tummarna för att den ska vara lika fantastisk som första boken.


Bild: Sofis Snapshots

DAGENS




T-shirt - Marc By Marc Jacobs - Jeans - Acne - Boots - Don Donna

IDAG

Idag har jag jobbat, druckit smoothie med Sara D i forum, träffat Frida och Ceasar och shoppat skor. Ceasar och Frida hade shoppat hundkläder till honom, bla en barbour jacka och ett burberry koppel... Han är en jäkla stekarvovve! Han var så himla söt i sin polotröja, haha!



Ceasar idag

ACNE INSPIRED



Tittaa vad jag har köpt! Och nej, dom är inte från Acne, utan jag köpte dom på Rizzo för 1300 kr. Dom är nästan identiskt lika Acne pistol short bootsen, och 1700 kr billigare. Dom sitter som en smäck.

F*TTRÄNING

Alltså jag har aldrig varit med om en sån hemsk träning... Fysträningarna är det värsta jag vet, speciellt om man är dåligt tränad. Nog om det. Idag har jag haft friidrottsdag på björknäs ip hela dan. Det var ganska segt, men jag hade roligt med Amanda som var i min grupp. Sen var det träning, som sagt, och sen åkte jag och mamma och köpte en ny mascara och lösnaglar till mig. Jag har suttit och kämpat med lösnaglarna nu i typ 45 minuter... Men det blev fint!

VS



Hjälp mig! Jag vet att det är två helt olika skor, men jag vet inte vilka jag ska köpa. SNÄÄÄÄÄÄLLLLAAAAAAA, komentera vilka ni tycker jag ska köpa!

I rymden finns inga känslor

Det blev ingen klippning, tyvärr. Jag hade inte tid. Det blev heller ingen bio med Sozo, utan med Direks istället. Vi såg i rymden finns inga känslor, den var riktigt bra. Det var en tant som satt bredvid mig och skrattade så mycket och högt att jag är typ döv på ena örat nu. Eller hon skrattade inte, hon skrek :D


Just nu

HAIRCUT



Ful osminkad bild, men ville bara visa håret.


Just nu har jag långt och spikrakt hår, och jag är så jäävla trött på det. Och idag ska jag klippa mig! Funderar på om jag ska klippa mig kort igen, eller om jag ska klippa upp håret, eller bara köra topparna. Ni får se ikväll! Annars blir det bio och shopping med Sozo idag, trevligt. Vi hörs sen, pööööss

SOMMAR


NAIZ



Köttskor, that's nice eller vad säger ni? Jag mår lite illa när jag tittar på den här bilden...

CURLY

Direks är seriöst den skönaste människan jag vet. Det var btw hon som gätbloggade... Jag garvade så jag fick ont i magen när jag läste inlägget hon hade varit så snäll och skrivit. Hon är sjuk i huvet!
Idag var jag med direks efter skolan. Vi åt lasange och tittade på The City. Väldigt trevligt. Whitney Port har verkligen the hair of my dreams. Jag skulle kunna ge mitt lillfinger för att få hennes perfekta lockar. Eller kanske inte mitt lillfinger, men en tå i alla fall.




gäst bloggning på G!

tjena tjena, ni kanske inte vet vem jag är... Det behöver ni heller inte veta. Frö kommer blogga här 1 gång om året. Så detta är en gyllene chans för er att ta del av mina modetips.

... hehe skoja bara här kommer dom.

Jag tycker att lackskor är ny här i http://www.youtube.com/watch?v=YRCkHARIK0A 14sekunden.

Plus att jag själv tycker att detta är ett no no att ha på sig...


















puss och hej då loveeeeeee gossipgirl

-

Jag har spelat fotboll sen nio i morse, är så jävla tröööööttt. Jag bloggar imorgon! ♥



Skinnjackor är det snyggaste som finns

HOFFMAESTRO

Igår skulle jag, Liine och Karin varit på Hoffmaestro, men det gick liite snett. När vi kom till färjan sa väktarna att hela grönan var full och att ingen skulle släppas in mer under kvällen. Vi var rätt sena, eftersom jag gick på min träning, men mina tränare var nöjda i allafall. Vi blev jäkligt besvikna, men tröstade oss på donken, haha! Sen tog vi bussen och träffade Elias, Adam och Simon en stund. Lite misslyckad kväll, men vi hade ändå rätt kul.
Nu har jag match på boovallen! Vi hörs sen ♥


Gårdagens



Jeansjacka - Gina Tricot - Blus - Odd Molly - Byxor - Monki - Väska - Marc by Marc Jacobs - Brillor - Ray ban

THE SHOES





Lite mer bilder på skorna från idag. Jag är helt kär i dom.

HELP ME



Jag provade dessa mocka skor med kilklack idag inne på Zara! Jag tycker dom är sjukt fina, heeeeelt underbara, men dom kostar 899 kr och är 12 cm höga, jag vet inte om jag tycker att dom är värt de? Vad tycker ni? Ska jag köpa dom? Dom skulle passa till det mesta i höst, men jag vet inte...

SIX FLAGS


Mysig berg och dalbana på nöjesfältet Six Flags i usa.

HAJK

Imorgon klockan tio åker hela min klass till tyresö för att leva fridluftsliv, sova i tält och paddla kajak. Jag är inte så taggad, skog och sånt är inte riktigt min grej om man säger så. Jag har precis varit och handlat mat som vi ska leva på i två dagar, pulversoppa, konservsoppa, snabbmakaroner... Delicious. Nu ska jag åka till mina kusiner och låna en sån där backpacking ryggsäck som typ rymmer Sozo haha. Pöööösss



Två bilder från i lördags när jag var med Emelie älskling

BACK

Fan vad dålig upptadering jag har haft senaste veckan... Men det har varit jäkligt skönt att slippa bloggen ett tag, men nu saknar jag att blogga så jag börjar igen. Desutom har jag lärt mig hur man laddar upp bilder från min iPhone!!!


Jag idag

RSS 2.0