heeeej




Jag har typ inte bloggat på en vecka... hehe. Nu ska jag alla fall till forum med Filippa för att leta nyårsklänning! Ovanligt att jag är ute i sista minuten. Ikväll ska jag ha riktigt kul!! Vi hörs sen.

MY NEW BOOTS




Prime Boots 2999 kr

Jag älskar julen nästan lika mycket som jag älskar mina nya boots ♥ Idag bytte jag ett par andra skor jag hade fått i julklapp och köpte dom här istället! Det är nog det dyraste jag har köpt någonsin för egna pengar, men det är dom absolut värda. Imorgon blir det mer mellandagsshopping tro jag.

JULKLAPP NR 1

Klocka från Casio och blus från Odd Molly, några julklappar jag fick igår.
Bästa julklappen: Klocka från Casio med swarovski stenar, jag älskar den!! Den är dock lite stor, ska fixa den hos klockmakaren eller vad man säger imorgon. Resten av mina julklappar får ni se imorgon.

BALEN 2012

En dröm från By Malene Birger, 5 499 kr! Som jag ska bära på balen i nian. Samma sommar som en språkresa till Kalifornien är inbokad! Eller hur var det nu...? En dröm vare ja.
Snart ska jag blogga om mina fantastiskt fina julklappar! Och nu är jag inte ironisk, haha. Jag fick allt på önskelistan så jag är superglad! Hade ni en bra jul?

OUTFIT





Klänning och skärp från Tiger of Sweden


God Jul mina fina läsare!!

MERRY XMAS

Det är dan före dopparedan och jag känner mig som tre år igen. Kusinen och Ceasar är här, och snart kommer morfar. Det är fullt med julklappar under granen som jag känner för att öppna typ nu, och jag har gjort knäck och ischoklad idag. Det är jul! Önskar bar min älskade kunde vara här.

Sötnosen med tungan ute!

Jag just nu

ODD MOLLY

Tjaaa bloggen!! Det var fan inte igår. Jag är nog världens sämsta bloggare. Aja, nog om det. Jag har upptäckt att jag gillar Odd Molly ganska mycket. Vissa plagg tycker jag är sktfula, men det finns också mycket fint. Igår provade jag lite olika blusar på Best of Brands och jag hade två favoriter som jag äääälskadeeee, men vilken av dom är snyggast? Det suger att typ alla mammor och lärare också älskar Odd Molly, jag har samma kofta som min SO lärare...



svettigt

Jag, Carro och Vendela har ätit chips och dipp till frukost och nu sitter vi i min soffa och kollar på Robinson. Igår var vi hos Jonna med massa trevligt folk, kvällen slutade i fregattbacken med några grabbar. Carro och vendela åkte madrass ned för backen och jag trodde dom dog för det gick så jävla snabbt. En trevlig kväll var det iallafall! Idag är det minijulafton med min släkt, eftersom Frida åker till göteborg imorgon. Puss så länge

Min bästavän

Emelie Loman. Vi har varit bästa vänner sen 4-5 år tillbaka. Vi började i samma fotbollslag som 9-åringar och klickade ganska snabbt. Det var alltid hon, jag och Martina, en annan tjej som jag umgicks mycket med förut. Sen i sjuan började vi i samma klass, och då drog vi ifrån varandra lite. Men även om vi inte umgås hela tiden under en period, så vet jag att jag alltid har henne. Hon har alltid funnits där, och hon är nog den ända som vet allt om mig, och då menar jag allt. Vi har skrattat, gråtit, tröstat, skrikit, vi har upplevt mycket tillsammans. Och jag älskar henne verkligen.
Karin Bergman
Jag och Karin har inte varit bra vänner särskilt länge, vi har börjat umgås bara de senaste halvåret. Jag lärde känna henne när vi började i samma klass i sjuan, jag hade ingen aning om vem hon var innan. Hon är nog den snällaste och omtänksammaste jag vet, vad man än ber om så ställer hon alltid upp. Och vi har så jävla kul tillsammans, hon har den sjukaste humorn. Hon betyder väldigt mycket.


TILLBAKA IMORGON

Jag kommer låta bli att blogga t.o.m imorgon, för då sätter mina lärare betyg och jag måste göra färdigt tre arbeten på 24 timmar... Vi hörs imorgon!


gästbloggningwhh!

sshaaa!! sitter i Cafeterian med klirr nu och untzar fett med baaahzaaa. Mvh Karn

DRESSED - update



Ett snygg budgetvariant till Stella McCartney klänningen jag bloggade om tidigare. Ska köpa den här, perfekt till nyår! Klänningen är från Zara.

there once was a little girl who never knew love until a boy broke her heart


Jag tycker inte att tatueringar är snyggt, men den här är så sjukt fin. Älskar den!!

Svar



Pappa är nog den som använder dom mest, men dom tillhör hela familjen och alla får självklart använda dom.

Nu sitter jag och pluggar och det är så jävla tråkigt att jag bara vill skjuta mig själv. vi hörs snart!

02

Min familj. Min familj, eller hela min släkt, är så sjukt snälla och omtänksamma, och dom bryr sig verkligen om en. Man är alltid välkommen, och det tycker jag är lite jobbigt. Det är alltid fullt hus hemma hos oss, och det är alltid stora släktmiddagar, och mamma vill alltid laga mat till mina kompisar och till min brors kompisar och till mormor och till kusinerna... Mycket kärlek och mycket mat, så skulle jag nog vilja beskriva min familj. Jag älskar verkligen min släkt och de är dom människorna som betyder allra mest. Jag hatar att se nån i min familj ledsen, jag hatar det så mycket att jag inte klarar av att se det, att trösta dom. Jag stänger in mig i mig själv, när jag egentligen bara vill trösta och finnas där. Det är klart att jag finns där för dom ändå, även om jag inte visar det. Och det vet jag att dom vet, men jag har alltid haft svårt att visa mina känslor fullt ut. Jag skulle kunna döda och dö för min familj. Jag älskar dom så jäkla mycket.




01

Årets bästa minne. Jag blir nästan lite irriterad på mig själv för att jag valde att skriva om mitt bästa minne i år, eftersom jag har så sjukt många bra och fina minnen från 2010.
Ett minne från 2010 som jag länge kommer att minnas är för snart ett år sen, på nyårsafton. Klockan var efter tolv, så jag antar att det räknas som 2010. Jag och Emelie var hemma hos mig för att fira nyår tillsammans, och vi hade så jäkla kul. Vi spelade giutar hero, sköt raketer som galningar, vi satt uppe till klockan fem på morgonen och drack champange och åt jordgubbar och bara pratade. En av de bästa nyårsafton jag har varit med om. Det låter lite töntigt att säga så, för vi gjorde liksom inget speciellt. Men jag hade otroligt kul den kvällen, och det var bara hon och jag.

Ett annat minne är när jag, Lisa och Sozo spenderade en februarihelg i Sandviken tillsammans för att åka skidor. Vi sov i min mormors utestuga, åkte skidor hela dagen, gick på bio på kvällen eller köpt emed oss thaimat hem till stugan och somnade vid tio på kvällen för vi va så jäkla trötta. Den resan var perfekt, och allt var så kul. Bussresan upp, timmarna i backen. Det var de sista vi tre gjorde tillsammans, jag tror det är därför det minne betyder så mycket för mig. Saknar dom tiderna.

Sen så självklart är Sophias fest ett stort jävla minne för i år! Den kvällen var en av dom roligaste under 2010.
Jag gick dit med mina fina vänner Sara och Karin, och vi hade galet kul både innan och under kvällen. Iallafall innan Karin blev för full...

Min new york resa är nog ändå det bästa minnet under 2010. Eller det är det bästa minnet under hela mitt liv, än så länge. Middag på risoteria, muffins på Magnolia Bakery, långa shoppingdagar med stop för förfriskningar på Starbucks, mata ekorrar i Central Park, alla hundratals neonskyltar som lyser upp Times Square. Helt jävla fantastiskt.


Nyår


Lisa ramla... Kungsberget!





New York



JULEN KOMMER TIDIGT I ÅR





Macbook Air 11-tum, jag älskar den!!

2010

Ni vet hur detta funkar eller hur? Vi börjar med årets minne.

01. Årets minne
02. Min familj
03. Nåt jag har ångrat
04. Hur mitt liv har förändrats under 2010
05. Årets fulaste outfit
06. Min bästavän
07. I min handväska
08. Min favoritplats
09. Något som får mig att må bättre
10. Årets bästa/sämsta köp
11. Kärlek

GODNATT

Imorgon är det fredag, ska bli så jävla skönt. och kuul! Vi hörs imorgon, xox.

ÅH




En sån här skulle man ju ha.

DRESSED

Jag har surfat runt på Net-a-porter i typ flera timmar för att få inspiration till att hitta nåt att ha på mig på julafton och nyår. Jag letar efter en svart, tajt klänning, gärna enaxlad om ni fattar vad jag menar. Jag har hittat flera som jag älskar, men priserna är kanske lite kraftiga.

Rachel Gilbert, 6 400 kr

Stella McCartney, 6 450 kr

JUICY



Osminkad tjej, tröja från Juicy

Imorse hade jag sjukt ont i huvet när jag vaknade så jag orkade inte gå till skolan. Så idag har jag bara chillat, kollat på tv och ätit massa lussebullar och julmust. Ska plugga lite snart också. Men jag känner mig så jäkla trött och sliten. Det är tanken på att det bara är 7 skoldagar kvar innan jullovet börjar som håller mig igång!

MINA KOMPISAR KLAGAR

På min uppdatering. Men jag vet inte vad jag ska blogga om...

IGÅR

Igår åkte jag, carro, alicia och sophia till ektorp och mötte Jonna och hennes crew. Sen åkte vi hem till Sophia och hade fekke med chailatte och oboy, det var nice. Nej men vi typ chillade hemma hos Sofson till typ halv ett då jag tog sällskap med Marius, Leo och Philip till bussen och sedan hem. Fan vilken seg helg.


Alicia babe!

Kaleb, Sophia, Jag och Lova!

BLOGGAR SNART

-

SVAR PÅ TAL



Jag praoade på Jacki i nacka forum, och jag gick bara dit och frågade om jag fick praoa där. Dom sa ja på en gång, och jag rekomenderar verkligen att praoa där, det var skitroligt.


Nej det fick jag inte, I wish haha. Jag praoade bara där i två veckor, och allt är ju så dyrt där...

LÖÖÖÖÖRDAAAG




Blus från Odd Molly och kondomtajta jeans från Monki

Det är lördagkväll och jag mår bättre! Så nu drar jag ut på äventyr. Ha en superbra lördag!

IPAD!!




Nu kommer jag kunna blogga oftare.

SYND OM MIG

Jag är sjuk. Jag kände att det var på g igårkväll, men jag kände mig helt ok under dan idag. Men nu mår jag skit verkligen. Åh vill inte vara sjuk på en fredagkväll. Har iallafall varit på Hemköp och bunkrat upp med chips & dipp inför kvällen. Har köpt massa nya filmer också! Ska faktiskt bli jävligt skönt att bara ta det lungt.

EN POJK, FILIPPA K SUPER STRETCH DENIM & PRIME BOOTS

Det är det jag önskar mig i jul. En pojkvän, boots och byxor. Kanske en klocka också. Vi får se vad tomten kommer med. 


Prime Boots i kort modell med dragkjedja bak!


Super stretch denim från Filippa K, de snyggaste och skönaste byxor jag har sett/provat. De är lite glasiga i materialet, de ser ut som skinnbyxor på bilderna med de är i jeansmaterial. De sitter som ett andra skinn. Så jävla snygga!!!

äntligen



Haha ska man skratta eller gråta? Vill iallafall se den!!! Mean Girls har jag sett minst 40 gånger.

2a december

Jag känner mig deppig idag. Jag har inte köpt nån chokladkalender än... Pappa frågade om jag ville ha en i helgen, men jag tyckte att jag är för stor för det nu. Jag har ångrat mig!! Imorgon är det min sista dag på Jackie. Lite sorgligt faktiskt, jag har haft jättekul de senaste två veckorna. Och jag är INTE taggad på skola. Åh känner att jag inte pallar blogga nu, är för deppig över min kalender. XOX



Haha fyfan vilka dåliga dagensbilder. Aja, t-shirt från Odd Molly och sjal från H&M

PARAJUMPERS



Jag älskar denna jacka från Parajumpers! jag tycker den är skitsnygg, den tål upp till typ 30 minus och den tål väta. Den kostar 5999 kr på Jackie. Vad tycker ni om den? Tror ni det skulle vara en bra vinterjacka eller skulle jag tröttna på färgen?

RSS 2.0