Sunday




Dagens lilla shopping, svart baskofta från Zara! 129 kr på rean

Idag gjorde jag nåt som jag sällan gör på en söndag. Jag ställde klockan. Haha, jag och Marrä skulle till forum idag, och hon skulle träffa her boyfriend senare idag så vi skulle vara där tidigt! Det blev inte så mycket shopping, vi satt istället och fikade i en evighet, och det var minst lika kul som att shoppa.

Idag ska jag bara vara hemma, städa rummet, baka, slappa och ladda inför veckan. Imorgon bitti blir det ingen sovmorgon för mig, ska nämligen in till Vasa stan och fixa min tandställning. Bet ju sönder den i fredags när jag skulle käka godis, hehe..

Bikbok



Åh, jag har hittat dom perfekta höga jeansshortsen inför sommaren. Dom är från bikbok och kostar bara 299 kr, till en oversize kofta och gladitorsandaler, LOVE!

Today's (skulle publicerats 13.46)


Stickad väst från Abercrombie, svarta jeans från Monki!

Fredagskvällen spenaderade jag hos Sara D, tillsammans med massa tjejer. Vi badade jacuzzi, käkade middag och kollade på film, skitmysigt! Vid 12 idag åkte jag hem, för att skynda till bussen mot stan. Jag och Marrä har nämligen varit på bio idag, vi såg Precious. Den var grymt bra, hemskt och sorglig, men ändå grymt bra. Jag och Marrä hade det så kul att vi bestämde att vi ska träffas imorgon igen, då ska vi till forum och titta lite.

Det var varit nåt knas med blogg.se, jag har inte kunnat blogga sen igår förmiddag. It sucks när det blir så -.-
Nu ska jag käka middag med mi madre y padre, sedan blir det chips och lördagsgodis. Haha, vet inte varför jag kallar det lördagsgodis, jag äter det ju nästan varje dag? :D

-

Nu sitter jag och Sozo och tittar på Fresh Prince, snart ska vi iväg på fys! Inte kul, inte alls kul. Idag har jag haft riktig otur. En del av min tandställning lossnade när jag skulle bita i en bit godis. Så nu sitter halva rälsen lös, plus att ett spänne också har lossnat. Kul? Nej, och vi kommer inte få nån tid innan måndag. Ååååhh, varför skulle jag äta godis? Fan vad drygt.


Idag hade jag min t-shirt från Marc Jacobs, den med rumpan, haha.

Baby

ME LIKE


Åh vill ha allt... Tröja från Odd Molly, Gummistövlar från Hunter, Jeans och håraccesoar från H&M!

Dreamlook big time

Har haft fys, sprungit ute i en halvtimme och stenhård core i en halvtimme. Snacka om att hela vårt lag kommer vara riktiga sexi mamas inför beach 10! Innan det hade vi också möte om hur och i vilken serie vi ska spela i till våren. Vi är nämligen anmälda till F15 elit, men vi är bara 14 år? Vi ska tydligen klara av det, men inget i mitt lag vill typ det. Är i alla fall för trött för att blogga just nu...

ps, imorgon är det ffffreeeedag! ;)



W.P och L.C, älskar bilden!

rekomenderar till er...

Nu har jag precis duschat och smörjt in mig med Cliniques Self-Tan Touch of Bronze, och tänkte rekommendera den till er, eftersom jag fick nån komentar om att blogga om lite skönhet och tips. Den är grym, man ser inte orange ut och man får inte fläckar av den heller, how great? ;) Forut använde jag mig av Niveas brun utan sol, som också funkar bra, men den här är lite bättre. Lite dyrare också, köpte den för 25 euro på finlandsfärja, hehe.


Photoboothwebcamcutehumiliation



HAHAHA, sara D visar sitt rätta jag.

Sara & Moi

JAG!

Mmh, you like that don't you? HAHAH



Jag & Sara D sitter nu på läsning och har inget bättre för oss än detta? Japp, efter skolan drar jag och Sozo hem till mig, sen är det möte med fotbollen och träning! Puss

shiet trött

Omg, jag är hur trött som helst efter allt pluggande idag. Jag kom på att jag har matteprov imorgon, så efter jag hade varit i forum var det bara att sätta sig vid matteboken. Jag har inte pluggat så mycket som jag borde, men det får gå ändå...

I forum köpte jag en kajal, ögonfransböjare, käkade på BK (haha) med Liine & Emelie och drog hem. Dagen gick shiet snabbt? Har börjat skriva shiet av nån anledning. Och nu MÅSTE jag sova, annars tar jag mig inte upp imorgon. Eller det kanske inte hade varit så hemskt, ett matteprov lockar ju inte direkt.


tjejer går alltid på toa tillsammans?


HAHAHA, sozo baby sitter och kissar! :)

Inne på skolan toa idag, mums

Just nu sitter jag på NOn och vi har genomgång om atomer, haha fuun. Efter skolan måste jag till forum en snabbis, behöver eyeliner, nagellack, godis... Ja, nödvändiga saker helt enkelt. Vi hörs när jag kommer hem ikväll, ha en fortsatt bra dag! ♥

delicious-s


Right now håller jag på och göra en peanutbutter-banana sandwich här hemma. Och nej, det är gott, inte alls motbjudande som min mamma tycker. Och rätt nyttigt, tror jag? Eller kanske inte, men bananen är ju nyttig, haha.

PLUGG

Rubriken säger allt, tre dagar borta och jag ligger ett halvår efter? Jag hatar skolan. I'm only doing it so I don't need to work att Donken in the future, haha.




come down to earth



Snälla kan du berätta vem du menar när du säger " låt min kompis vara"? Jag har verkligen ingen aning vad du pratar om. Eller så kanske du har tagit fel? Haha, leker jag tung? Jag är inte speciellt tjock, om det är det då menar? Och om du har läst bättre bloggar, gå och läs dom då! ;)

HOME SWEET HOME?

Då var man hemma igen då... Känns lite..surt? Nej, det ska bli väldigt kul att träffa alla igen, och ge mina kompisar presenter och så, men jag önskar att jag fortfarande var kvar i New York. Resan har varit otrolig, bättre än vad jag hade tänkt mig. Och jag vet att jag kommer återvända, many times! ;)

Jag har minnesluckor, jag minns inte perioden 06.00 - 14.30 idag? Jag var så jäkla trött, sov kanske tre timmar under natten. Jag hatar att sova i flygplan, det är så jäkla inte skönt. Jag minns dock att så fort jag kom hem la jag mig i soffan och slocknade direkt. Haha, och jag är ändå svimfärdig. Men mamma låter mig inte gå och lägga mig innan nio...


Sitter och myser/sover i min nyinköpta A&F hoodie!

Glömde att säga att jag gjorde lösnaglar i NY, eller rättare sagt tips (toppar in swedish). Hela nageln är inte min egen, bra toppen är fejk. Hudfärgat nagellack, me like. Vad tycker ni?
G

TAXFREE SHOPING


shooooooping



Abercrombie & Fitch

Marc Jacobs

Zara

Idag är det sista dagen, sista dagen på en underbar resa. Det är så sorgligt, jag vill inte åka hem. Jag hör hemma här, inte i tråkiga sverige! Haha, nej men det är så jäkla härligt här, inget slår New York.
Nu ska vi skynda oss och få ut så mycket som möjligt av våran sista dag! Jag har ju fortfarande lite pengar kvar som jag kan sätta sprätt på... ;)


Candy heaven





Det handlar om att bjuda på sig själv, hehe.

DYLANS CANDY BAR & CENTRAL PARK

Om vi flängde runt mycket första dagen är det inget jämfört med gårdagen. Nio var vi ute och hade ätit frukost, redy to shoooop, haha. Nej men vi gör faktiskt andra saker än att shoppa också! T.ex. igår fikade vi i Central Park, och jag kände igen flera ställen i parken från filmer. Grans Central Station hann vi också med igår, och det var riktigt coolt.
Fast Dylan's candy bar var ju dagens höjdpunkt, det måste jag nog erkänna. Haha, nej men det var också grymt coolt. I golvet var det riktigt godis, på väggarna var det godis. I was in heaven :)

Igår gick vi till andra Abercrombie butiken nära Central Park, och den butiken var mycket bättre. Jag börjar gilla den grymt höga musiken! I denna butik var det dansare som stog i trapporna och hälsade What's up? när man gick förbi.


Vi stannade på Magnolia Bakery påvägen hem, m-u-m-s.

American breakfast, glutenfria pankakor!!

En liten del Central Park!

Resten av bilderna kommer i ett eget inlägg. Puss sålänge!



shop til u drop


Vita converse, $44


Tröja med axeldetaljer, $22 från Forever 21

Söt t-shirt från Junkfood, $11

Hittade konstigt nog Odd Molly inne på Century 21, skitbillgt också! Den här kostade $39

Grå baströja från Odd Molly, Century 21, kostade $20

Grå/svart kofta från Odd Molly, Century 21, $65. Fin till converse, svarta jeans och stor halsduk! Hittade in tll kort jacka från Odd Molly, men den ska jag nog lämna tillbaka...

Kort skjorta från Abercrombie & Fitch! $ 39 på rean

Paljettvästen som jag hade sett på hemsidan, blev överlycklig när jag hittade den! $59 kostade den, tror jag.

Nu ska vi strax gå ner till Blooms Diner, där vi käkade frukost igår. Sen ska vi försöka hitta till Marc Jacobs butiken, Dylans Candy Bar och Magnolia Bakery, bageriet som är med i Sex and the City, haha. Näst sista dagen här, och vi har massor kvar! Underbart :)

Empire state of mind

Hejsan bloggen!
Idag har jag shoppat Big time. Vid tio imorse (lokal tid) begav vi oss till et skitmysigt Diner lite längre ner på Lexington Street, alltså på gatan vå bor. Efter en lång & god frulle tog vi tunnelbanan till Century 21, det stora outlet varuhuset. Där fyndade jag Odd Molly! Jag trodde verkligen inte att jag skulle hitta det i New York, det är ju svenskt lixom. Vi fajtades runt inne på Century 21 i två timmar, sen tog vi en båt för att titta på Frihetsgudinnan. Det var verkligen coolt att få se den på riktigt, verkligen ett minne för livet. Nära båten hittade vi ett steakhouse, och jag var grymt sugen på en biffig steak så det passade perfa. Och precis bredvid restaurangen låg Abercrombie & Fitch!! Och där var det verkligen inte trevligt. Jag har aldrig varit med om så hög musik inne i en butik, jag fick skrika till mamma om jag skulle säga nåt till henne, hahah. Och i omklädningsrummen var det över 30 grader varmt lixom? Rent helvete. Men deras kläder är ju fortarande hur fina som helst, så jag handlade rätt mycket där ändå.
Sen blev det alla möjliga butiker, bla Forever 21 som jag inte hittade så mkt på, en converse butik, wholefoods...
Och nu ligger jag och mamma i sängen och ska precis beställa cheesebrugare, vi orkar inte gå ut och äta ikväll. Lazy, jag vet, men v i har varit i farten hela dagen och gått, gått och gått så vi käkar ute imorgon istället!

Bilder på all shopping kommer lite senare!


Bild från båten idag

Lunch, steeeeeaaaak! ;)

Och dagens shopping


framme i new york!

Åh jäklar vilken dag. Vid 05.15 imorse ringde klockan, och det var ovanligt lätt att gå upp, haha, konstigt. Flygresan tog typ 8 timmar, men jag lyckades inte sova en minut. Omg, jag är så trött nu att jag inte vet vad jag skriver. Klockan är 02.29 i min hjärna med här är den inte mer än nio på kvällen.

När vi kom fram åkte vi till hotellet på en gång, checkade in, bytte om och gick ut på stan. Då var vi skithungriga, eftersom klockan var åtta svensk tid. Vi käkade på ett mexikansk ställe som ägde, haha, nej med det var sjukt gott! Sen gick vi till det mest magiska, otroligaste stället jag har varit på, Time Square. Det var otroligt fint, med alla tusen neonskyltar och blinkande lampor, beautifuul.



Dagens outfit in Time Square





Hann med lite shopping också! Imorgon ska jag shoppa loss rejält, hehe. I.d Minerals startkit, $60 och Fresh Mascara $25!

Nu orkar jag inte trycka på en tangent till, haha. Jag bloggar imorgon igen, när klockan är fyra på morgonen här och elva i min kropp, kommer nog ha mer ork då! Pussar från NYC ♥






WTF?



Matteläxa, NO läxa, spanskaläxa, So läxa, engelskaläxa, svenskaläxa... Jag ska bara vara borta tre dagar från skolan lixom. S-U-C-K

LAST

Efter skolan åker jag till forum med min gullunge Emeli för att fixa dom sista sakerna till resan imorgon. Behöver plåster, godis, sladd till kameran... Ja, lite allt möjligt. Sedan åker jag till jobbet en stund, städar och får lööööööön, haha. Men vi hörs ikväll igen! Ohoho, om lite mer än ett dygn har jag landat i The Big Apple


Smög in i lärarrummet på rasten för att skriva ut alla packlistor och skit, haha.

Cubus


Finfina leggings med fejkskinn detaljer, me like! Från Cubus

Sleep tight

Nu har jag börjar packa iallafall... Eller jag har försökt. När jag gick upp för att ta fram kläder som jag skulle packa ner hittade jag tippie i soffan, och då kunde jag inte låta bli att gosa lite med honom. Sen började Svenska Hollywood Fruar repris på trean, det kan man heller inte missa lixom? Haha, jag får göra ett nytt försök med packningen imorgon!

Med dom här vackra bilderna säger jag godnatt! ♥



Bustier



Ohmylord, Bustier under kavaj är hur snyggt som helst. Till hög kjol/höga jeansshorts i sommar, halleluljah! Haha, det är väligt vågat, men supersnyggt. Bustier från Kappahl och kavaj från Gina ♥

favorite shoes





Jag älskar dom här sandalerna från H&Ms vårkollektion. Dom finns i svart, lila & mörkröd och kostar 129 kr. Som hittat ;)

HEAD PAIN

Nu sitter jag i min soffa och stirrar på one tree hill, det blev igen träningen idag. Jag har världens huvudvärk, och måste dessutom packa. Jag har inte ens börjar med packningen än! Fast så mycket ska jag ju egentligen inte packa, jag måste spara plats för all shopping lixom, haha.


Om 36 timmar bär det av mot New York


svar på tal

Fick en komentar från nån som ville se alla min a listor för New York, och det är lätt ordnat ;)





-


Från Gina Tricot, Mulberry, Forever 21, Cubus, love it!

SCHOOL




Min buss går om en halvtimme, så jag hinner jobba lite på min packlista så länge, haha. Vi hörs när jag kommer hem igen, PEACE! ♥

JAG gillar Abercrombies startsida


Haha, MJAOU ;)

LOVES



Från H&M, Ray Ban, Hunter, Lindex & Forever 21! soo my style, haha.

MOVIETIME

Nu är det dags för lite familjemys framför tvn, vi ska titta på Män som hatar kvinnor och käka glass, trevligt. Sen ska jag packa upp min väska, ut med skidkläderna och in med nyc prylarna. Åker om tre dagar nu, gaaaaaah! Jag har typ 5 dokument på Word som är om NY, packlista, shoppinglista, resautang & affärer adresser... I'm obsessed, haha.


I'm home

Nu, mina söta läsare, nu är det slut på denna kassa uppdatering, för nu är jag hemma! Fast på torsdag kommer den bli lite kass igen, eftersom jag åker till New York, hehe. Men fram tills dess kommer jag blogga som vanligt igen.

Ja, vad ska jag säga om helgen? Det skulle bli ett jäkligt långt inlägg om jag berättade allt, så ni får se lite bilder istället ;)


Första kvällen i den mysiga stugan, Lisa gölli ;)

Sozo i skiduthyrningen!

SthekarN och den andra, hehe

Lite för snygg för att jag egentligen ska lägga ut den...

Oboy är det ända man kan dricka när man åker skidor.

Since 2004

hahahah, Sozo med 1 1/2 korv

Fortsätter sen!

-



OOOOOOOOOOHHHHHHH!

SKI

Nu sitter jag, sozo och lisa i soffan och är helt sanslöst trötta. Vi har åkt skidor hela dagen, eller jag har ju faktiskt åkt bräda, hehe. På vägen hem stannade vi och köpte thaimat, godis, kladdkaka & vispgrädde, chips & dip. Så vi har en lång kväll framför oss, haha. Mormor har laddat ner alla Bring it on filmerna till oss, ye-es!

Vi kom fram till Sandviken vid halv 5 igårkväll, och då stod mormors man där och väntade på oss. Tacos blev det till middag, sen chips & dip. Vi la oss i hyfsad tid eftersom vi skulle vara i kungsberget när det öppnade, dvs vid 10. Men så blev det inte, våran morgontrötthet gjorde att vi var där vid 11, haha.

Btw, vi har fotat en massa idag, men har tyvärr ingen sladd till kameran just nu. Ni får se dom sen!


Love u guys

Right now, N-O M-A-K-E-U-P

Gone too soon



Crying like a baby just nu, hehe. He lives inside me.

FIX YOUR HANDS


Klocka ifrån Esprit, Nagellack från O.P.I, nagel och handvård från The Body Shop och ring från H&M.

Jag älskar beiga/ljusrosa nagellack. Klockan älskar jag också. Almond Oil handkrämen från The Bod shop köpte jag till mamma i julklapp, och jag ska nog köpa en till mig själv också. Ringen vet jag inget om, men snygg var den!

packning, grey'sanatomy, sushi, core

Jag är tröötttt. Packar inför helgen, äter och tittar på greys anatomy samtidigt. Snart ska jag iväg och träna ett pass core med laget, härligt. Imorgon vid lunch åker vi tjejor till Kungsberget! Kommer hem på söndag kväll igen. NAJS! Jag har inte tid att blogga nu, mina vänner, jag måste äta, liksom. ♥



Cardigan, Monki



Hittade även denna söta kofta på Monkis hemsida. Till ett par bruna ben, hur fint som helst i sommar! Kostar 250 krowner ♥

Dagen som gått

Idag har jag farit runt hela dagen, känns det som. Vi började aptidigt med 1 timme & 50 min slöjd, hur kul är den liksom? Sen flöt väl dagen på rätt snabbt. Efter school åkte jag till forum med Sozo och Lisa, vi käkade på tacobar och jag laddade upp inför jobbet, haha. Jag tittade på skidkläder inför helgen, men hittade tyvärr inga. Sen åkte jag till jobbet, åkte hem, packade lite inför skidhelgen och blablabla. Min dag har gått jättesnabbt, men det känns inte som att jag har hunnit med särskilt mycket? Aja, desto snabbare dagarna går, desto närmare NY resan, hehe.

Känner inte att jag har så mycket mer att tillägga, så vi hörs såklart senare. Puss på er ♥


Mällis idag! Nyttigt värre, höhö.

Monki


Åh vad jag vill ha den här jackan. Till vita converse, höga jeansshorts och wayfarers, NICE! Från Monki.

bloggdator för NYC is...

min Mini PC! Eftersom min macbook börjar krångla mer och mer, så tar jag med mig gamla säkra pcn. Då kommer jag kunna blogga varje dag och bjuda er på finfina blider direkt från New York citeeyy. Bra va? ;) En vecka kvar nu...



Nr1

Nu har jag tränat! Det var skitrolig träning, vi var indelade i tre lag och körde bara tävlingar. Mitt lag vann, såklart, och priset var en tränings t-shirt. Jag är skitstolt över den!! Och det känndes grymt att slå sara D, eftersom hon hade varit så kaxig innan träningen och sagt att hennes lag skulle vinna. Haha, det hände visst inte, moahaha.

Jag orkar inte blogga mer ikväll, säger bara ett ord: M-I-G-R-Ä-N. Usch, skitjobbigt. Vi hörs imorgon! ♥

Ps, på fredag ska jag, Sozo och Lisa åka till Kungsberget över helgen! Åka skidor, mysa i afterski och bo i en stuga rätt nära. Helt underbart! Mer om det senare...

Favorites


A&F


Ett litet collage som jag hr fjort i Sumo, haha jag lär mig fortfarande! Allt är från Abercrombie.

Skin & Nail

Nu har vi fått träffa våran nya tränare! Det är en tjej som heter Karin, och hon verkar jättebra. Kul med en tjej för en gång skull, vi har aldrig haft en tjej. Hon var utbildad core & spinning tränare också, så hon körde hårt med oss! Det var en riktig jobbig träning, och inga bollar alls, haha. Vi körde rygg, mage och benstyrka, och det lär verkligen kännas imorgon...

Nu har jag duschat, fixat naglarna, rakat benen, smöjt in mig med b.u.s och gjort ansiktsmask. Härligt! Känner mig som en ny människa, haha... Imorgon börjar jag tidigt, så jag måste lägga mig nu. Vi hörs imorgon, sov sött

Btw, idag lärde Liine mig hur man hanterar Sumo, så nu kan jag göra finfina kollage! Så det blir många sånna framöver, be prepared!



Core

Nu ska jag iväg och träna upp mina lilla kropp. Vi ska köra Core, alltså på stora bollar, med laget. Lite annorlunda fys, men betydligt roligare än vanligt. Bloggar när jag kommer hem igen, vid åtta. TTYL! :D


Behöver jag verkligen träna? Jag är ju redan värsta muskelpaketet!

New

Nu har jag fixat Klirrilitos blogg till lite mer causal eller rättare sagt mer enkel & fräsch! Hehe :)
/ Liine


GODNATT!

Nu måste jag gå och lägga mig, så ja är lite pigg tills imorgon. Vi hr sovmorgon och slutar tidigt, så det är en lugn dag. Får se om jag hinner med en dagens imorgonbitti! ♥

Gina Tricot



Diggar kavajen starkt! Åh sommar... ♥

dancing machine





Bild 1 - Vacker bild under dagens fika
Bild 2 - kofta från Zara
. Kameran var urladdad så mobilbilder får duga.

Idag var jag med my brotha from anotha motha som man säger, alltså Sozo! Vi hade planer på att åka skridskor, men det blev en tripp till forum tillslut. Jag hittade en suprfin kofta med paljettprydda axlar, från Zara för 400 kr, men jag köpte den inte. Jag har lovat mig själv att inte köpa nåt alls innan NY... Men en lång, mysig fika blev det! Och lite sushi, hehe ;)

SUNDAY MORNING

God morgon folks! Hur mår ni?
Själv mår jag superbra, sitter just nu och skriver ledighetsansökan (!!) och käkar frulle. Nu är det ca 1 vecka och 3 dagar kvar tills jag och mami, klockan 9 på morgonen, åker till Arlanda, parkerar bilen, checkar in, går ombord och flyger till New York! Det är ungefär en vecka kvar tills jag ska börja packa :D

Nu ska jag ut och jogga en stund, är så jäkla stel efter cupen igår. Vi hörs sen! ♥


DOG CRIB




Paris Hiltons hundars hus? Japp, alla dar i veckan. Det är lite sjukt, men om man har pengar så har man! Skulle nog ha gjort likadant om jag hade chansen... ;)

smile though your heart is aching



The world misses you every day ♥

-

Nu är jag hemma igen, efter en lång dag. Jag åkte till cupen vid åtta i morse, och sista matchen slutade vid halv tre. Vi åkte ut i kvartsfinal, lite småpinsamt... Aja, en innomhus cup är kanske inte så jätteviktigt, så vi kommer över det.

Sen vare Max som gällde, Jag, Sozo och Vevve tog Orginal Mål och cola, najs. Stannade också vid hemköp och köpte chips, godis, saft och en tidning, hehe. Ikväll blir det bara chill & soft, jag känner mig helt slut. Jag har ju ändå spelat 4 matcher idag! :)




I love you, baby! Finfin bild från idag, Sozo & jag!

Jag hittade precis min gamla kamera, med tusen supergamla bilder från Gothia 08, Pingstcupen 08.. Kanske ska göra ett nytt Gamla hemska godingar album på facebook? Moahah ;)


Beach 2010 ♥


Från A&F, ofc... ;)



First day is over

Då är det äntligen helg då, har nu klarat av första dagen av vårterminen 2010! Tuff vecka, haha. Dagen gick snabbt och smidigt, vi slutade vid 1. Då gick jag, Sozo och Sara D hem till Sara och tittade på film, bakade och garvade ovanligt mycket. Trevligt var det!

Ikväll ska jag bara vara hemma, eftersom jag har tidig fotbollscup imorgon. Samling 08.50 i solna, inte kul... Aja, vi ska snart bort på middag till våra kompisar, jag och min familia. Sen blir det lite mer filmtittande och tidig kväll. Riktigt exciting, huh? ;)


En finfin bild från iförrgår när vi var hemma hos Liine! Sozo, Rangedalidish och jag ;)

Och en bild från idag, på väg till Sara. Vi gick över isen, och jag var lite småskakig, men sara lovade att isen var lagom tjock för oss, haha.

Jag saknar...

Att gå i converse all day long! Vissa gör det även i detta väder, men det jag absolut inte jag. Nej usch, bli blöt och kall, inte nice. Men snart så. Så fort snön är borta åker dom fram!
Just nu har jag bara ett par, men jag hade ju tänkt köpa några i NY, där dom kostar halva priset.
Jag har alltid varit galen i Converse. När jag var 8 år hade jag 6 par, gröna, röda, svarta, randiga, svarta med döskallar och vita. Jag gick med dom 24/7, jag bodde i Converse. I New York funderar jag på att köpa vita (ett måste, eftersom mina vita, höga är helt slut), ett par låga röda och ett par rosa, höga. Rosa är skitsnyggt, tycker jag! Fast vita är min favorit, helt klart. Åh vad jag saknar mina converse! :D Haha, konstigt inlägg, I know, men jag har lite bloggtorka just nu.


Här är mina älsklingar på!


Back to basics

Imorgon är det skola igen då... Jullovet har bara swichat förbi, det känns som det var dan innan julafton igår. No more stunder framför brasan med varm choklad, haha.  5 månader skola innan sommarlovet, gaah. Fast vårterminen brrukar ju gå snabbt, eftersom vi har rätt många lov. Påsklov, sportlov, valborg... Nu hoppas jag på att vårterminen kommer gå jäkligt snabbt utan svåra prov, så siktar vi in oss på sommar 2010! yeeah ;)
Och ju snabbare dagarna går, desto närmare är New York!!






Sommarbilder!

Cozy by A&F




Jag älskar verkligen Abercrombie & Fitchs kläder! Haha, det kanske ni har märkt? Så mycket jag bloggar om dom, hehe. Det är ju lite dyrare än vanligt, men det kan det få vara, tycker jag, eftersom kläderna är superfina och av bra kvalité. Jag har tjocktröjor från A&F som jag har tvättat 200 gånger och dom är fortfarande i fint skick.
Dom här tjocktröjorna kostar $60 , dvs ca 500 kr, och det är inte speciellt dyrt tycker jag. Pjamas byxorna kostar $38, och det är kanske lite dyrt för ett par pjamasbyxor. Aja, vad tycker ni? ;)

I'm home

Nu har jag precis kommit hem från en skitrolig kväll hos Liine! Jag, Sozo, Vevve och båda sarorna var där, och Liine såklart. Vi kollade på Flightplan, åkte pulka, käkade pizza och hade det trevligt. Jag ska träffa dom imorgon igen, får se vad vi hittar på då!

Nu ska jag sätta på en mysig film som jag lånade av Liine och ta fram Ben & Jerry's. LIVIN' THE DREAM, haha. Sussa sött ;)


Haha, har lite svårt med att ta en seriös bild, kan bero på att jag är trött ;) Min mysiga tröja är ifrån Abercrombie & Fitch!

Supersnabbt inlägg

Nu jag jag iväg på bio inne i stan med min familj, det var så länge sen jag var med mina föräldrar så jag tänkte att dom skulle bli glada om jag följde med! Haha, vi ska se Old Dogs, den verkar skitrolig. Sen ska jag hem till Liine och träffa alla tjejorna, för se om jag sover där eller inte. Aja, later.



Dagens! Tröja från Zara, klocka från Ice watch och jeans från Monki ♥

Sozo all night long

När jag och Sozo kom hem var vi skithungriga, så vi brassade igång massa nachos! Sen kollade vi på Bring it on & Harry Potteroch den flammande bägaren, bring it on var bäst, haha. Sen spelade vi Wii och busade med Tippie, och klockan blev väldigt mycket innan vi gick och la oss. VI hade iallafall asroligt, jag menar nachos och bring it on, vad kan gå fel? ;)





Hahah, tippen var som en bebis, han satt i min famn hela kvällen, nuttteen


2sday

Idag har jag bara chillat, vilat, sovit och spelat mario bros. Haha, nej men jag har inte gjort nåt så speciellt faktiskt. Jag vaknade rätt sent (som vanligt), och då orkade jag lixom inte hitta på nåt, eftersom halva dagen redan hade gått. Och det var rätt skönt att bara vara hemma och vila.
Men nu snart kommer Sozo hit, mina föräldrar är inte hemma ikväll så vi ska vara hemma hos mig och ha det nice! Får se vad vi hittar på. Sozo, ta med dig godis!!! Vi har inget gott alls hemma, så ta med det. Annars får du inte komma, moahaha :D


HHAHAH, best firends! :D

Mini tippie



Har ni sett nåt gulligare? Tippen blir helt sajk när jag spelar klippet för honom, haha. Han stirrar på skärmen och ser ut som om han ska anfalla när som helst.

FUN

Namn: Klara Berglind

Kallas för: KB, Berglind, Klirren, Spinky Legs...

Stjärntecken: Tvilling

Höger eller vänsterhänt: Vänsterhänt!

Piercingar: Bara i öronen (hoppas på en navelpiercing snart..)

Tatueringar: Nej

Längd: 169 cm

Skostorlek: 38-39, ibland 40, hehe.

Hårfärg: BAJSBRUNT

Fräknar: På sommaren har jag typ tusen

Motto: Alla kan dansa! Haha, nej jag har ingen aning

Kär? Inte just nu, tyvärr

Önskar du att du bodde någon annanstans? Nej, I like my hometown Stockholm ;) Men i framtiden skulle jag vilja flytta utomlands i några år.

Tycker du att du är attraktiv? Ja, confidence is key

Dricker du? Cola, hela tiden, haha ;)

Röker du? Nope

Vilket schampo använder du? Tre Semmé

Vilken parfym använder du? Jil Sanders Pure, DKNY Be Delicious och Burburry Brit Woman

Vad är du rädd för? Att jag aldrig ska bli bra i min mage, att jag alltid ska vara glutenallergiker. Låter töntigt, men jag har alltid så jäkla ont i magen och det sabbar allt i min vardag. Och The Grudge kvinnan! Jag tror hon bor hemma hos mig...

Gillar du att tvätta? Öh, nej! I hate it.

Gillar du berg- och dalbanor? Öh, ja! I love it, haha.

Senaste… 

Filmen du hyrde? White Chicks!

Filmen du köpte? Jag köper aldrig filmer, vi är med i nån filmklubb ås vi får massa filmer hemskickade till oss. Senaste var Four Christmases och Baksmällan!

Låten du hörde: Shawty Get Loose med Lilmama, T-pain & Chris Brown på Ellen Degeners show för typ 5 min sen ;)

Låten du laddade ner? Samma låt, haha, för 3 min sen :D

Personen du ringde? Marrä

Personen som ringde dig? Dolt nr, nån som la på så fort jag svarade -.-

TV-program du såg? Ellen Degeneres Show

Person du tänkte på? Michael Jackson, lyssnade på Human Nature

Favorit…

Låt: Buffalo Soldier med Bob Marley och Who's lovin you med Jackson 5 ♥

Sak att göra: Vara utomlands, vara med mina underbara kompisar, shoppa, sova, haha rätt mycket.

Sport: Fotboll is the shit

Dryck: Cola!!

Kläder: Slitna jeans/jeansshorts, beige stor kofta, rayban brillor, vita converse & bruna ben! :D

Film: The Boat that rocked, alla bring it on filmer (haha), Dirty Dancing & Avatar

Bil: HUMMER! :D

Serie: One Tree Hill, Gossip Girl och Desprate Housewifes

Har du någonsin…

Gråtit över en pojke? Ja

Gråtit över en flicka? Ja, men inte för kärleksbekymmer direkt, haha.

Ljugit för någon? Kanske nån liten, vit lögn nån enstaka gång (a)

Varit i slagsmål? På dagis typ

Blivit arresterad? Nej

Träffat någon från internet IRL? Japp

Antal…

Gånger ditt hjärta brustit? 3 kanske?

Hjärtan brustet på grund av dig? Det vet jag inte, men det har hänt

Tjejer du kysst? jag har pussat alla mina tjejkompisar

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Jag går fortfarande i grundskolan?

Gånger ditt namn varit med i tidningen? Typ 3-4

Senaste…

Boken du läste? Moonwalk av Michael Jackson

Personen du fick e-mail av? Facebook, haha

Personen du fick brev av? Mammas kompis söta dotter som diggar mig, hon är urgullig.

Personen du fick sms av? Lisa

Gången hela din familj åt middag tillsammans? I förrgår

Saken du köpte? Smoothie

Vad har du gjort idag? Inte ett skit, har fortfarande pjamas på mig.

Brukar du svära mycket? Ja, tyvärr när jag är arg, t.ex på dommaren.

När stiger du upp på morgonen? När jag har skola går jag upp vid halv sju, annars typ mellan 10.30-12.30 ;)

Vad har du på dig? Stickade strumpor, röda pjamasbyxor och rosa paul frank t-shirt!

Vad är du allergisk mot? Gluten

Var har du ont? I min höft, fick en rejäl tackling igår på cupen

Använder du hårspray? Sometimes

Kan du stå på händer? I typ 2 sekunder :)

Håkan Hellström eller The Ark? Håkan Hellström är grym

Salt eller socker? Socker all day long.

Gillar du ketchup? Jarå

Är du glad nu? JA! Upptäckte nyss att vi hade glass hemma :D

Var du glad igår? Nej, inte så värst. Vi åkte ut ur Estercpen -.-

Vad dansar du till? Hardstyle, haha nej men typ allt.

Stockholm är… ? En härlig stad som jag älskar.

Göteborg är… ? Glennarnas stad, haha.

Kan du sjunga? Absolut inte ;)

Spaghetti eller makaroner? Spagetti, glutenfri dåra

Land du vill besöka? Jag är riktigt jäkla spänd inför New York resan!! :D

Lethershoes




Allt är från Abercrombie & Fitch!

FOOTBALL PHOTOS


Sara D kör sin bootyshake

Sozo & Moi i omklädningsrummet! Carros fräsha benskydd där i bakrunden, haha.

HAHA, jag & Sara D!

Lite bilder från igår som jag hittade på Marräs blogg!

SPRING&SUMMER

Nu längtar jag enormt mycket till våren och sommaren, och speciellt till alla vårkläder, såklart haha. Är så jäkla trött att behöva klä sig i 5 lager dun när man ska gå ut, jag vill gå ut naken, haha. Nej, men gärna i ett par shorts och linne. Allt jag kommer shoppa framöver kommer vara vår/sommar kläder, och inget annat. T.ex när jag är i NY kommer jag leta efter:

* Trenchcoat
* Vita & rödaconverse, passar perfa till trenchcoaten! ;)
* Höga, ljusa jeansshorts
* gladiatorsandlaler av olika slag, inga obekväma klackar för mig i sommar inte
*
Stora skjortor i transparenta färger, skitsnyggt till jeansshorts och sandaler!! :D
* Koftor i alla slag! Oversize-stora, gråa, beiga, långa...



I'm alive

..men bara knappt. Shiet vad jag är slut, har spelat mycket fotboll idag. Vi åkte tyvärr ut ur cupen idag, vi spelade inte alls bra i första matchen. Vi mötte bajens 97or i första matchen, och förlorade med 2-1 (inte vanligt för oss att förlora, så vi blev lite smått stumma). Sen mötte vi Aspudden och vann med 2-0, och då gjorde vi en bättre match. Det roliga är att dom vi spöade med 2-0 spelade lika mot Bajen, som vi förlorade mot. Så kan det gå... Vi siktar mot AIK Girl Star cup på lördag istället! ;)

Imorgon skulle vi (jag & Lisa) igentligen åkt till Kungsberget för att åka skidor, bo hos min mormor, åka skidor hela dagarna och så, skitmysigt. Men det funkade inte för Lisa imorgon, så vi tar det nästa helg istället. Längtar ♥

Nu ska jag sätta på en film och krypa ner i sängen, känner mig mörbultad, haha. Ni får ha det så bra, så hörs vi imorgon! Toodles :)


Jag saknar dig Emelie! Kom hem från fjällen nån gång... ♥

Good morning

Idag är det fotbollscup som gäller! Spännande, kul och lite närvöst. Men först, Mario Bros!
Cya♥

Jag säger godnatt

Fan vad jag är ledsen. Allt är så jävla struligt. I alla fall allt med min fotboll just nu. Som ni vet spelar jag i Boo FF F14 (blir det ju nu när det är 2010) Akademi och har gjort det i typ 4 år. Jag har alltid spelat i Boo FF, men för fyra år sen bildades Akademi lagen. Det är uttagna tjejer & killar som får träna med tränare från Svenska Fotbolls Akademin och blabla.
Vi har typ haft 5 olika tränare på 4 år. Vi byter tränare hela tiden, och jag vet inte riktigt varför. Senast hade vi ju Linus, som hela laget älskade sjukt mycket. När vi fick reda på att vi inte skulle ha honom längre blev alla otroligt ledsna och flera tjejer bytte/började fundera på att byta lag. Och nu ska vi byta yttligare än gång. Och i år ska vi spela i F15 Elit i Sanktan cupen, och det kommer bli jäkligt tufft. Och det kommer börja 95or i vårat lag, och vissa kommer gå ner till 97orna vissa matchen och ja vad vet jag. Jag vill bara att vi 96or ska spela i ett lag i 96 serien i Sanktan, som vi brukar. Jag orkar seriöst inte det här. Jag älskar mitt lag, men jag hatar hur allt fungerar. Jag vet inte vad jag ska göra.
Kan inte allt bli som det var när vi var 10 år? Vi hade skitroligt hela tiden, spelade Örebro cupen och vann hela skiten, vi var grymma, men framför allt, vi hade så jäkla kul. Eller ta tiden med Linus till exempel, vi var i Skåne på träningsläger, två tjejlag på ett hotell, ni kan ju tänka er hur kul vi hade. Gothia 09, då jag verkligen kände hur mycket jag älskar den här sporten. Det är så jag vill ha det, jag och mitt lag, inget splittrat.



Pjuuh, skönt att få skriva av sig lite. Nu måste jag nog ringa Sozo igen och snacka av mig!

Godnatt iallafall. Imorgon ska jag äga på Estercupen, för gamla tider skull.

candy shop

Efter min lilla joggingrunda kom Sozo till mig. Vi ville bort från mitt hus, fort som fan, för min brorsa hade varit på en fotbollscup där en kille hade spytt på planen, euw.. Så vi tog en klassiker och åkte till Forum! Jag shoppade inte, såklart, eftersom jag sparar varenda öre till New York, som ni vet. Eller kanske inte exakt varenda öre, jag köpte en smoothie och lite godis... Fick dock skuldkänslor, tyckte att både smoothie och godis var lite mycket. Haha, sajk.




Haha, creepy hand? Inne på Media Markt, deras massagestolar are fabulous! ;)

Men euw, jag har godis i munnen? Haha, ber om ursäkt för denna bild. Sozo var söt :)

WE NEED THE SUN! ser ni hur bleka vi är? Hemskt.

Jag fick ryck

Jag har precis duschat, men nu är jag skitsugen på att gå ut och springa! Det är inte ofta det händer mig.  Så det är det jag ska göra nu, vi hörs när jag kommer hem ♥


Förstår ni hur mycket jag längtar?



Haha, klarar inte flygresan utan Mario. OHMYGOD, 3 veckor kvar...

Jag tror inte jag ska packa med himla mycket kläder, eftersom jag kommer shoppa rejält. Jag menar, tänk om allt inte får plats? Och det är ju onödigt att lägga pengar på en ny resväska, när jag kan få en av pappa när jag vill (han jobbar på ett väsk & skor företag).

A night with hot chocolate



Nu ska jag sätta på en Harry Potter film, tror jag! Ja, det blir nice, haha. Jag var tvungen att vara hemma ikväll, varannan kväll vetni. Så imorgon är det fritt fram igen! Eller nej, det är det ju inte, eftersom jag har fotbollscup dagen efter imorgon. Haha, vi hörs imorgon iallafall! ;)

Ps. Hur tycker ni mina bilder blir? Nu har jag ju fått alla delar till min Canon Digital Ixus, så inga mer skitmobil bilder! Jag tog alla nyårs bilder med den också, helt okej snygga bilder, tycker jag. Jag är ju inte så satsig när det gäller kamror, så min lilla digitalkamera passar mig perfa.

Paljetter



Stickat & paljetter i samma plagg är skitsnyggt, tycker ni inte det? Speciellt tillsammans med nåt i den här stilen...



Exakt så här vill jag se ut i vår/sommar, finfint ;) Paljettvästarna är från Abercrombie & Fitch!


Mysdag

Fan vilken härlig dag. Jag drog upp Lisa ur sängen vid halv tolv, för jag ville inte sova bort hela dagen. Snabb frulle, sen tog vi tjockishundarna och gick ut i vintervädret, skitmysigt var det! Vi var ute nästan en timme, tror jag. Eller typ 40 min, hehe. Min mamma hade sagt att jag var tvuuungen att vara ute minst 30 min idag, eftersom jag har gått och blivit en soffpotatis under lovet. Jag vet, det är hemskt.
Jag kanske ska belöna mig själv efter som jag har varit ute med hundarna, genom en tripp till donken? Dom har ju  El Maco nu!! Den är ju till och med godare an Big tasty... ;)

Abercrombie & Fitch


Allt ska med hem från NYC! Love it ♥

Jag är för seg för att blogga ordentligt idag, så det får bli lite sånna här inlägg. Ikväll ska jag träffa Lisa, vi ska bara ta det lungt, för det är allt vi pallar med idag, haha.

Godmorgon!

Emelies sista inägg igår kväll upptäckte jag nyss, och thats not true, bara så ni vet det! ;)

Herregud vad jag är trött. Vid halv 4 igår somnade jag, och jag vaknade nu. Och jag är starving! Så vi hörs sen ♥

HEEEEEJ

klara ligger full på marken, så eran älsklingsbloggare bloggar nu igen!

Happy new year


Emelie baby

Moi & Emelie för nån timme sen! Pale face, hehe



Mys

Tänder på en real snake!! Jo, det är sant, en smattersnake, hahah! Asså raketen hette så.

Kvällens outfit har vi här. Jag hade faktiskt höga jeansshorts, instoppat och paljettkavaj! Slå den ni ;)

Jag älskar dig, älskling!

Vispar grädde! 



Fan vad kul vi har haft! Gott nyrr år, alla kära läsare, så hoppas vi att ni stannar ett år till? ;)

RSS 2.0