gästbloggar

hejsan alla! emelie här vetni ;)
just nu håller vi på att fixar oss för fullt, klara håller på att grejar med sina lösögonfransar och jag gör ingenting är helt klar :D snart äre god mat och sen är det fullrulle med raketer vid 12 slaget och lite innan kanske några smälls upp också. kan inte skriva mer mina lösnaglar förstörts snart (haha), men aja, GOTTTTT NYTTTTT ÅÅÅÅÅR!!!!

(haha, dampa inte nu klara ...)

Emelie is here

Nu sitter moi & Emelie i min sång och tittar på "How to apply fake eyelashes" videos på Youtube, haha. Vi tror vi vet hur man gör nu. Nu är allt fixat, fyverkerier check, skumpa (alkoholfri (och vanlig, moaha) ) check... Ja, vad mer behöver man? Haha, skämta. Asså jag är uppspelt av nån anledning. Hmm, vad kan drt vara? Kanske för att det är Nyårsafton!! Yey :)

Nej, jag är för oseriös för att blogga just nu! Outfit kommer sen ;)


Den här bilden säger så mycket om vilket humör jag är på nu, hahahah.

Nyårsoutfit


Just nu!

Jag vet inte riktigt va tippen ska få för nyårs accesoar ikväll? Kanske en fluga? Eller en partyhatt? Vi får se ;)
Nu ska jag och pappa åka in till la stada och köpa raketer och smällare! Najs. Ikväll kommer Emelie hit, det ska bli skitkul. Vi ska träffa Rangdal och Sozo, eller vilka det nu va, hehe. Kul kommer det bli, i alla fall! Riktigt kul.

Under året som gått...

Ojojoj, vilket år det har varit. Under 2009 har så mycket ändrats för mig. Jag har börjat högstadiet, fått 16 nya vänner, gått på min första konsert, gått på min första fest. Ja, listan är lång. Det har varit sjukt kul, och jag hoppas 2010 kommer bli ännu bättre.

Nåt som hände mig under 2009 var:


Jag var, som sagt, på min första konsert. Mando Diao, som ägde! Blev kär i deras musik efter den konserten.


Jag spelade för första gången i mitt liv på Gamla Ullevi, en av sveriges största arenor. Vi kom tvåa i gothia cup.








Jag var i Italien, hur härligt som helst.



Det blev mycket roliga stunder!

Oj jäklar, nu har jag 1% batteri kvar i min data! Jag fortsätter imorgon, då är det NYÅRSAFTON!

Avatar med Marrä ♥

Jag har inte hunnit berätta om gårdagen, jag var ju i stan med Marrä och kollade på Avatar! Filmen var väldigt bra, men alla hade sagt att den var hur bra som helst, så både jag och Marrä hade lite höga förväntningar. Men den var absolut en av dom bästa filmerna jag sett. Och det var skitkul att vara med Marrä igen, länge sen sist.

Efter filmen gick vi och tittade lite i affärer, och jag hittade en hel del. Men jag ska hålla i slantarna, och sparasparaspara till New York, så det blev inge shopping. Eller juste, jag köpte ju en Ice Watch, haha. Men dom pengarna fick jag ju delvis av den andra klockan som jag bytte.

Och till sist lite bilder från igår som jag hittade på Marräs blogg!

Jävla skitväder...

Haha, moi! Beautiful!!


Nyttigarderoben



Fick denna underbara pälsjacka av mina kusiner. Perfekt till knästrumpor, converse och svart, stickad mössa. Fabulous! ;)

Nu är det uppesittarkväll med bingolotto och chips som gäller! Vi hörs senare, och om jag vinner 3 miljoner så berättar jag det ;)


dagens



Pläsväst från H&M


snabbt inlägg

Igårkväll åkte jag till Sara rangedalidish! Där var också Sozo, och vi hade det trevligt. Vi kollade på The Ugly Truth och hade det mysigt. Om nån timme ska jag iväg till mina kusiner, för ena kusinen fyller fjortis idag! Looking forward to the cake, haha. Det har ju inte gått så bra med min uppdatering dom sista dagarna, och det beror på att jag inte har varit hemma särskilt mycket. Vernissage, släktmiddagar, bio, kompisar... Ja allt som man ska göra på jullovet. Men det betyder inte att jag kan strunta i bloggen, men jag kanske inte bloggar lite mycket som innan. Men, lite always, jag ska göra mitt bästa :) Later. Ps, det går inte att ladda upp bilder, byta stil på texten osv. Hela fältet ovanför rutan där mn skriver ät gone! Stört.

todays shoping


Knästrumpor från Åhléns 59 kr, och vit Ice watch, från Ice Watch, hehe, 995 kr!


Idag bytte jag min klocka och köpte en Ice Watch! Blev riktigt nöjd. Nu måste  jag käka, vi hörs direkt efter ;)

Spring favorites


H&M

football is a lifestyle

Åh gud vad jag är slut. Idag hade jag fotbollscup innomhus från klockan sju till elva. Så jag kom hem för en halvtimme sen, middag på donken tog ju lite tid. Vi vann gruppen, inget mer med det. Jag gjorde ett mål, och många assister. Innomhus fotboll är så jäkla kul, allt går så snabbt och det blir mål hela tiden, very exciting! ;)

Imorgon ska jag träffa Emelie och Marrä, vi ska gå på bio! Äntligen ska jag få se Avatar, min kusin sa att det var den bästa film hon har sätt.

Värst vad tråkigt det här inlägget blev då, I'm sorry. Jag sitter och vinglar, orkar inte hålla ögonen öppna. Så nu säger jag godnatt! ♥

-




Allt från H&M! Åh sommar...

Snart kommer ett långt inlägg om gårdagen! Ikväll har jag fotbollscup, 8 börjar första matchen, och sista 22.40. Idag har jag varit seeg, så jag är lite nervös över hur det ska gå. Later

I'm off

Nu ska jag skynda iväg till Lisa! Jag, Lisa och Jonna ska nämligen servera på nån vernisage eller vad det heter, i stan ikväll. Jag är lite nervös, tänk om jag spiller ner nån med rödvin liksom? Aja, vi hörs sen! ♥

Ice Watch

Jag fick ju en klocka i julklapp, som ni vet. men jag funderar på att byta den mot en Ice Watch? Jag önskade mig en rosa ice från början, men sen ändrade jag mig till den jag fick. Men jag tycker nog att Ice klockorna är lite snyggare. Antingen vit eller rosa kör jag på. Dom är ju lite sportiga kanske, men tillsammans med några fina silver armband blir det nice! :D


Vilken? :)

har spenderat

Åh vad jag älskar mellandagsrea! Nu är mitt Nacka Forum presentkort helt slut. Helt. Men det gör mig inte så mycket, för jag fick finfina grejer med mig hem. Nämligen..


Beige kofta, skitsnyggt till jeansshorts och vita converse i vår, från Zara, 130 kr.

Grå oversize tröja från Zara, 99 kr!

Nån typ av gladiatorsandaler, med silver och mocka detaljer, så jäkla snygga. 200 kr från Zara ;)


Mörkblå kofta från Odd Molly, 600 kr, 50 % off på Jackie! ;) Fast den sticks som fan.

Efter några timmar i forum åkte jag och mina kusiner hem till dom för att käka Christmas Turkey! Alltså kalkon, hah det låter inte ett dugg gott på svenska. K-a-l-k-o-n, ueh. Men jag åt inge kalkon, jag var för feg för det. Vi barn, eller vad man ska säga, höll oss till kyckling. Trevligt var det iallafall. Det är också därför jag inte har bloggat på hela dagen.
Jag hade också träning imorse, klockan 11. Och det var så jäkla jobbigt. Match, tre mot tre, i två timmar. Jag har typ inte kunnat gå på hela dagen. Och då kan ni ju tänka er hur jag kommer känna mig imorgon? Haha, kommer dö.

Godnatt på er, kära läsare! ;) ♥

Lite av det jag fick i julklapp





Sämst bilder, ser jag nu. Mobilkameran! ;)

Finfin klocka med strasstenar, lite mysiga kuddar, filmer & presentkort, min älskade, rosa mobil... Vilken var eran bästa julklapp? ♥

Imorgon är det tidig träning som gäller! Det var inte igår jag tränade sist, typ två veckor sen. Men det är bara bra, för vi har cup på måndag. Innomhus, skitroligt! ;)
Sen ska jag och mina kusiner åka till Forum och shop til we drop, haha. Nej, men vi ska shoppa massor i mellandagsrean och fika, mysigt.

mario fever



Nu ska jag och brorsan geeka lite Mario Bros! Bästa julklappen, ni vet. Snart kommer kusinerna för att käka lite julmat, igen, hehe. Cya ♥

I ♥ julklappar

Då var julafton över då, nu dröjer det ett år till nästa! Men det är det jag tänker på minst just nu. Jag fick så fina julklappar av hela min släkt igår. En new york guide, en mobil (som ni vet), en klocka, kläder, presentkort, massor med fickpengar till NYC, inredning till mit rum... Jag hade inte tänkt shoppa nåt alls innan jag åker till NY, men eftersom jag fick presentkort på Nacka Forum så måste jag ju det, haha. Jag och mina kusiner ska fajtas i mellandagsrean imorgon, hade vi tänkt.

Snart ska jag iväg till mina kusiner för att käka jullunch med hela glada släkten! Sen ska jag nog träffa Lisa en stund, och jämföra våra julklappar, haha.


Såhär ser jag ut idag, min nya t-shirt som jag fick av min brorsa igår, och min stora, svarta halsduk på det.

Merry christmas from me & Tippie


Haha, visst är han söt? Julrosetten är nu på :)


Jag har på mig tröjan från Zara med massa plajetter på ena axeln och glansleggings! Och mitt nya diadem ;)

Ha en superbra jul! ♥

Santa's been here

GOD JUL ALLESAMMANS! Jag har precis öppnat min första julklapp, vi får alltid öppna en på morgonen och resten sen, och gissa vad som fanns i paketet? Min älsklings mobil, en Sony Ericsson T707, och den var rosa, how great? :) Nu ska vi äta julgröt och julskinka till frukost, sen kommer Lisa hit! Vi ska åka pulka... ;)

God Jul mina söta läsare, vi hörs efter Kalle Anka! ♥




christmas feelings big time







Morfar var precis här med en gigantisk chokladask, som jag tyvärr inte får öppna fören imorgon. Nu är allt färdigt och fixat, och det är sjukt mycket klappar under granen, och det står mitt namn på varje paket. Tycket faktiskt att tomten har varit lite orättvis i år, höhö. Några måste ligga i granen, annars får dom inte plats. Och morfars och kusinernas presenter saknas förtfarande, lovely. Nu är det bara ett litet rött band runt Tippies hals som saknas, haha. Han kommer blir skitgullig imorgon, då han får sin lilla julrosett!

It's in my head



Nu är det inte långt kvar tills jag åker! Åh vad jag längtar. Det är det ända jag tänker på just nu, så förlåt om ni tycker jag tjatar om min New York resa, MEN JSG ÄR SÅ JÄKLA LYCKLIG! Att få se Frihetsgudinnan, Central Park och ground zero, och framförallt, shoppingen!

Jag vill gärna ha med mig hem:

* Converse, röda och vita, dom är superbillga där, typ halva priset.

* Uggs! Bruna eller korallrosa, me like.

* Hunters gummistövlar! Mycket skoshopping...

* Pälsvästar/jackor, behövs verkligen. Min pälsväst spelar verkligen på sista refrängen nu.

* Presenter till mina underbara vänner, såklart. Victoria Secret! hahah

Mamma mia, när jag kommer hem får jag nog leva på snabbnudlar ett tag, hehe.

Ellen Degeneres







Randig kofta från Boomerang, jeans från Tiger of Sweden

Nu sitter jag i soffan och tittar Ellen Degeneres Show! Snart ska jag och pappa in till stan och titta på julklappar till mamma, han klarar inte det utan min hjälp, haha. Sen kommer mormor, och sen ska vi käka middag och tillslut är det dags för Uppesittarkväll! Då känns det som Jul ♥

Surviving Christmas

Tjenare bloggeen!
Nu sitter jag och tittar på Surviving Christmas på femman, haha sjuk film. Den handlar om en kille som hyr in en familj för att få fira jul med honom, och dom får massa pengar och han är inte riktigt frisk, men den är rolig, hehe.
Idag har jag som sagt varit med Lisa, vi bytte julklappar och åkte till forum en sväng. Jag fick världens finaste Thomas Sabo berlock av Lisa, ett hjärta med texten I LOVE YOU på. Tack gumman!

Sen har det mest varit julstädning, all night long. Jag har dammat, dammsugit, plockat, rensat bland filmer och spel, ja, you name it. Men imorgon kommer mormor, och då ska det vara fint här hemma. Åh, nu är det bara en dag och två nätter kvar till julafton. Jag känner mig verkligen som ett barn på julafton, haha. Pirrig och ivrig! Jag mötte tobbe på bussen, och han visste inte ens vad han önskade sig. han brydde sig inte så mycket om julen, typ. Jag förstår mig inte på honom :D


Ha en bra kväll! xoxo


Shoooooooooping




Svart väska med nitar, från Lindex! Som jag fyndade för 149 kr.

Gulligt hårnad med en ros, typ :) Fint att ha på jul och nyår, Lindex, 50 kr!

Nu är det julstädning som gäller, för hela slanten! Cya later♥

MJAUU

Jag älskar dig Klara Berglind.
Jag ger dig tid, tankar, mitt liv, du jag ger dig mitt allt.
Kåbe♥Lisfis föralltid!

two days to go

Godmorgon snyggingar. Idag är det dan före dan före dopparedan! Jag börjar bli spänd, riktigt spänd, haha. Men det är klart, man ska ju vara det. Även om man snart fyller fjorton, hehe. Jag kommer nog alltid känna mig spänd inför Julafton, även när jag är tjugo, för jag älskar att få saker! Dah... ;)

Nej, men seriöst nu! Idag ska jag träffa Lisa, för jag mår prima idag. Sen ska jag jobba, sista gången på detta år. Sen ska jag väl julstäda, fixa lite julklappar och allt sånt man borde göra två dagar innan julafton :)

Åh när jag gick upp i morse dog jag typ. Jag  hittade tippie så här:

Hahahaah, bebiii. Han hade varit ute sen sju imorse, och han frös rätt mycke. Eller det kanske syns? ;)

-

Jag upptäckte nyss att jag inte har bloggat nåt om min dag än, inte för att den har varit mycket att blogga om. Jag vaknade vid nio, väldigt tidigt med tanke på att jag har lov och får sova hur länge jag vill, med värsta magsmärtorna och illamåendet. Sen somnade jag om och sov typ 4 timmar till, jag var hur trött som helst. Sen gick jag upp, vid 1 och mådde fortfarande illa, satte mig vid datan och spelade Bubble Struggle. Nu är jag på level 68, YES :D
Det ända jag har ätit är a-fil och lite soppa, för jag har mått så jäkla illa. Så det blev ingen träning eller träffa lisa, bara Bubble struggle och playstation. Jag har inte ens bytt kläder, bara såsat runt i mina snobben shorts och kizz t-shirt. Kul, verkligen den börjar jag ville ha på mitt jullov, verkligen. Vid middagstid blev jag lite bättre, så jag och mami gjorde lite julgodis.

Så kul har min dag varit, hur har eran varit då? Hoppas bättre än min!

Imorgon gör jag ett nytt försök med att träffa Lisa, jag vill ha min julklapp! Haha, och ge min såklart. Det är det julen handlar om, att ge, vara givmild. Hell no, haha...


Högen blir större och större ;)



Thomas Sabo madness





Som ni säkert vet har ju jag ett armband och två berlocker från Thomas Sabo, som jag använder 24/7 och älskar. Jag har en röd stilettklack och en ljusrosa väska som berlocker, men nu börjar jag bli lite sugen på nya. Dom här ovan är nog min favoriter, men det finns hur många som helst och alla är superfina. Men dyra, dom kostar ca 400-600 per berlock, silver är ju dyrt nu. Skrivs upp på önskelstan...


Svar på tal



Man kan köpa den hos eleven.se, och där kostar den 1995 kr! Jag såg den i nån butik på drottninggatan också, men där kostade den mer. Hoppas du hittar den! ;)

julklapparalamoi





Åh, visst vill man ha allt? Jag älskar den nya iPod nano med videokamera! Och denna strassklädda, supersnygga plattång. Jag har ingen aning om vad den kostar, men det är verkligen en perfa julklapp till dottern! Och D&G parfymen nr 3 luktar mumma, och kostar 679 kr, tror jag ;)

Anna Ankas Jul

Nu har jag precis tittat på dom första två avsnitten av Anna Ankas Jul som går på tv3, och dom var faktiskt inte så bra. Eller asså det var ju roligt att titta på det, men det var liksom ingen julkänsla. Fast det kanske kommer, det är ju några avsnitt kvar.

Snart kommer Lisa hit, som sagt, och vi ska ha det mysigt värre med varm choklad och julklapps öppning! (heter det så?) Sen åker vi kanske iväg till forum för att fixa lite julklappar, jag har bla till brorsan kvar att köpa. Funderar på att köpa Super Mario Bros Wii, ett skitroligt mario spel till Wii. Vi hade det spelet förut, fast till Nintendo DS, och då var typ hela familjen tokig i det spelet.


Rekomenderas! Asroligt.

4de advent och Cayote Ugly

Nu sitter jag och brorsan framför tvn med lite lussebullar och tittar på Cayote Ugly. Idag är det ju fjärde advent, och det är bara 4 dagar kvar till the big day, Julafton! Nu börjar det komma lite julklappar under vår stora kungsgran, och jag kan verkligen inte hålla fingrarna borta. Idag har vi shoppas massa julklappar och stekt köttbullar, så det stinker os i hela jäkla huset nu, mums.
Imorgon ska jag träffa Lisa, och vi ska ha lite Lilla julafton hemma hos henne. Hon har sagt att jag kommer älska hennes julklapp, så jag är nyfiken, hahah.




Julklappar

Har vi shoppat nu, fast inga till min tyvärr. Men till kusinerna! Nu ska jag leka lite tomteverkstad ock slå in alltihopa, så vi hörs sen ;)

Hoppas inte mina kusiner läser min blogg...

Här kommer lite dåliga bilder på dagens

Usch, jag trött jag är. Jag har ty blivit förkyld igen. Hostar snart upp min mage, känns det som. Dagen har varit stressig och mysig. Vi har gjort knäck och ischoklad, köpt gran och pyntat den och bowlat med emelies familj! Bilder och mer om det kommer imorgon, för jag måste ta en huvudverks tablett och lägga mig i soffan med min godispåse nu. Haha, jag måste. Jag hoppas jag mår bättre imorgon, så min uppdatering också blir lite bättre.

Och dagens:



Höga, svarta jeans från Monki, vit puffärmad tröja från Gina och kofta från Vila. Enkel och skön outfit, kanske lite tråkig :)

I ask myself everyday, why did you have to go



The planets are lining up, were bringing brighter days

Nu ska jag träna!

Nu har emelie precis åkt, så nu tänker jag vara duktig och träna lite! Jag tänker inte gå ut och springa, no way i detta väder, men jag ska träna med hjälp av Wii. Jag har både Wii Balance board och vanlig. Jag tror jag ska köra lite Wii tennis, det är faktiskt jobbigt om man kör gärnet och länge.


Frukost



Nu är det dags för frulle : Pizza mackor & chai latte! Sen är det mycket som ska fixas, julgran, julgodis, julklappar... Vi hörs sen! ♥

(o)päls


Exakt en sån här fejk päls jacka/väst vill jag ha, fast utan det där jäkla plastskärpet som finns på typ alla pälsjackor just nu. Vit/svart/grå mönstrad är så jäkla snyggt! Just denna kommer från Cubus och kostar 699!

Min nya tröja





Så här ser min nya tröja ut! Den är från Zara, som sagt och kostade 300 kr. Jag älskar den, och den är hur skön som helst. Jag tror den finns i grått också! ;)

Nu är det äntligen jullov! Jag, Emelie, Liine och Sozo är nu hemma hos moi och myser med pizza och glögg! Snart ska vi till fregattbacken som ligger typ 5 min från mitt hus och åka pulka, haha. Det blir nog lite snöbollskrig också, alla mot alla! ;)

Vi hörs senare, puss

suckyupdate

Idag har det varit K-A-O-S. Det har inte funnits några bussar i hela nacka under 11 - 14 typ, och det har varit snöstorm. Imorse fick jag vänta i över en halvtimme på min buss, så jag kom sent till skolan också. Och efter skolan väntade jag nog det dubbla för att åka till jobbet. Sjuukt. Innan jag jobbade var jag i forum en stund. Vi fick sluta tidigare idag, så jag hann med det. Jag hittade äntligen min älskade tröja från Zara i min storlek! Jag såg den ligga där och hörde änglakören sjunga! Haha. Så den köpte jag, och sen åkte jag till jobbet.

Efter jobbet mötte jag upp mami i forum, och vi litade julklappar till forum stängde. Sen när vi kom hem var jag på lite dåligt humör, pga att jag är lite trött på en person, men min brorsa muntrade upp mig med lite snöbollskrig. Så jag har egentligen precis kommit innanför dörren! Haha, stressig men härlig dag, och nu är det dags för fika, glögg & lussebullar!

Förlåt för så dålig uppdatering, men nu är första gången jag sitter vid en data idag. Och nu är jag helt slut...



Hahah, sämst bild, ska föreställa en lussebulle och en pepparkaka!

will you be there

Tjenare bloggen!
Åh vad jag är mätt, mätt på lussebullsdeg. Efter skolan åkte jag och karin till Orminge C och köpte allt som behövdes till pepparkakor och lussebullar, och sen åkte jag hem och drog igång värsta lussebullsbaket! Så nu har jag lussebullar så det räcker i jul, och lite till.

Den här Avatar filmens trailer går 24/7 på tvn. Den verkar så himla bra, vill verkligen se den. Vet ni vilken jag menar? Den handlar om en kille som inte har några ben pga av nån olycka, som förvandlas till en Avatar och får åka till deras land, haha. Den verkar i alla fall fett spännande, precis sånna filmer som jag älskar.

Nu är mina lussebullar fäärdiga, cya later! ;)

Jag såg ut så här idag:




Randig tröja - H&M

tre mornar kvar att gå upp

I'm in hell. Det känns så, i alla fall. Min tandställning is killing me. Jag har två stora sår innanför varje kind från två taggar som sitter där tandställningen slutar, och världens värk i varje jäkla tand. Fyfan!

Aja, happy thoughts nu. Nu är det bara 9 dagar kvar till julafton! Och tre dagar kvar i skolan, bara tre dagar till måste man slita sig upp ur sängen. Sen är det JULLOV! Helt underbart. Vad ska ni göra på lovet? Jag ska bland annat...



Åh, nu längtar jag till jullovet, haha.


Peace out!

Braceface

Just nu:

Jag till höger! Där fick ni en bild på mig i tandställning, vacker huh? Hörs sen! ♥

Cubus




Jag älskar dom här väskorna från Cubus, alla är lika snygga. Vad tycker ni om dom, vilken i snyggast? Dom är billiga också, spana in Cubus hemsida

Åh vilken smärta jag har i tänderna nu. Det gör så jäkla ont, det stramar i hela överkäken, inte nice. Jag ska ta några Ipren nu och gå och lägga mig. Puss och godnatt!

NYTT IDAG: TANDSTÄLLNING

Yes, nu är allt skrot som ska in i mi mun inne. Jag och mami åkte in till Estman Institutet vid 12 för att fixa min tandställning. Det tog typ 1 och en halv timme att sätta in rälsen uppe, nu är bar aden där nere kvar.  Dom sa att jag skulle få rejält ont ikväll, så jag är lite rädd. Det skaver i hela munnen, och det får mig på liite dåligt humör. Men jag blev genast på mycket bättre humör när jag såg att mina beställningar från H&M hade kommit!







Jag är supernöjd med allt, och det gick på ca 130 kr. Får se hur länge armbandet håller, men det kostade liksom 20 spänn?

Det är ungefär det jag har gjort idag, ett snabbt läkarbesök imorse också. Jag har inte varit i skolan på hela dagen, bara en halv spanska lektion imorse. Nice ;)

Nu ska jag värma lite soppa, det ända jag får äta just nu. Mums, verkligen. Ps, bara 4 dagar kvar i skolan nu!

Mys söndag

Åh vad jag älskar söndagar. I alla fall när det är advent. Idag har verkligen spenderat min söndag precis som jag velat. I förmiddag åkte jag in till stan med mamma och pappa, och vi käkade sushi, tittade på julskyltningen, tittade i butiker och myste. Jag jagade min tröja som jag vill ha på alla Zara butiker i stan, eller i alla fall den vid sture gallerian och hamngatan, men den finns inte i min storlek. Jag har lagt in alla Zara butker i sthlms nr i min mobil, så jag ska ringa runt imorgon! Jag måste ha den :)

Nu sitter jag och myser med Tippie och funderar om jag ska sätta på en film. Jag vill se en julfilm, kanske Love Actually eller Grinchen? Ovanligt om jag sätter på Grinchen, haha.



Christmas feelings på Biblioteksgatan idag!

Puderrosa från H&M



Två söta toppar från H&M! Båda finns i svart också, 99 kr respektive 199 kr kostar dom. Love it ♥

In mot stan

Tredje advent! Bara 1 vecka kvar i skolan. 1 vecka! Sjukt.

Nu ska jag i alla fall in till stan en sväng med mamma och pappa, titta på NKs julskyltning, julmarknad och köpa en tröja som jag blev kär i igår från Zara. Nicenice. Vi hörs när jag kommer hem! ♥


Haha, vems finger? :)

TACOS

Nu har jag och Sozo precis avnjutigt en skitgod middag, det blev tacos ikväll. Mina föräldrar är borta hela kvällen, så vi passade på att vara här hemma ikväll.

Idag har vi varit i forum med Liine. Vi shoppade lite, men bara lite. En ny fondation blev det för mig, och det var verkligen nödvändigt. Min gamla fondation köpte jag när jag fortfarande var brun, och det blir lite fjortisvarning när jag använder den nu. Det var mycket som jag ville köpa, men försöker hålla i slantarna nu så nära jul. I mellandagsrean kommer allt säljas för typ halva priset, bättre att slå till då.


MOOOMS

Dagens lilla shopping, från Lindex.

Jag idag ute i SNÖN! Sämst bild, men man ser att det är snö.

Söta Liine!

Vi hörs senare, ha en bra kväll! ♥


Friday night


Haha, jag i mammas kimono.

Emelie, jag & Liine! Hade min paljettkavaj på mig, som ni ser :)

Galet.


Vi dansade till hardstyle all night long.

Liines julklapp :)

Godmorgon...

Åh shit asså. Jag och Sozo har nu vaknat och vi ligger i soffan, typ halft döda. Det var en superlyckad kväll igår! Helt galet mycket skratt. Jag har säkert hundra bilder som snart kommer upp här på bloggen, men just nu ska jag och Sozo fortsätta chilla, haha.

Idag ska vi sen träffa Lisa, tror jag. Jag är sugen att gå på bio! Aja, vi får se sen :)

Några bilder från dagen!


Emelie, Sozo, Rangdals röv och jag!

Haha, Emelie och Sozo in action! Precis innan emelie ramlade...

Nu håller jag & Sozo på att fixar förfullt, snart är det party-time!Vi har laddat upp med varsin kebab pizza, så det ska nog gå bra. Senare kommer kvällens outfit! ;)

Mobiler som jag lätt skulle tacka ja till




Sony Ericsson T707, C905 och Jalou f100
. Love! ♥

Godmorgon!

Nu drar jag iväg till skolan om en stund, i mjukiskläder från topp till tå. Det kommer bli pinsamt att sitta i mjukisar när vi kollar på lucia tåg, men vi åker ju direkt efter till ishallen.


Oh yeah, swetpants girl! ;)

Handlat det sista...



Jag och mamma åkte och handlade lite småsaker till festen imorgon! Snacka om att jag kommer sitta nära Paradis-asken hela kvällen, allt i den asken är så himla gott. Och det känns verkligen som jul när man äter ur den, så den är ju ett måste på glöggfesten. Jordgubbar köpte vi också, 30 st för 60 spänn, och inte särskilt goda. Men vi har bestämt att vi ska bjuda på chokladdoppade jordgubbar, och då ska vi det! ;)

Imorgon måste jag gå upp skittidigt. Jag ska nämligen åka skridskor imorgon. Haha, det ska bli ett rent nöje att se alla mina kompisar på isen. Eller dom kanske är bra på att åka? Då blir jag lite besviken, hehe. Mycket blider ska jag ta i alla fall, så ni får se sen!

Vi hörs imorgon, pussar ♥

Stress-ad

Nu ska jag äta middag, med min kära familia. Sen måste jag ringa runt till alla som är bjudna, och sen ska jag och mami åka till orminge och köpa bakelser! För att fira att jag var så duktig på provet idag, haha.

Bloggar sen! ♥

komentarer

Ville bara säga att jag tycker det är skitkul att ni, mina söta läsare har börjat komenterat lite! Förut var det ju inga komentarer alls, men nu börjar det droppa in några. Tack så mycket, och fortsätt! Det kan aldrig bli för mycket. Jag älskar när ni säger vad ni tycker :)

Ang den komentaren jag fick om jag kunde göra ett videoinlägg, min mikrofon på min data har gått sönder, tyvärr. Så just nu kan jag inte det. Men när min kamera sladd kommer, så ska jag absolut göra det! Jag tycker bara det känns lite pinsamt, att stå och prata med en kamera, haha. Men såklart, det kommer! ♥



See ya later, aligator ;)

sitter på NOn och I'm bored

Nu har jag NO, och det suger. Jag fick tillbaka mitt NO prov idag, och det gick bra, faktiskt. Nu: Bubble Struggle!






Svar på tal



Jag åker till New York i slutet av januari, typ. Och jag kan knappt vänta!! :)


Central Park, en superfin park mitt i NYC.

Sonia Rykiel for H&M



Känner ni till Sonia Rykiel? Klart ni gör, hon har nu släppt en kollektion för H&M! Det är mest underkläder, men några finfina plagg är också med. Här ovan ser ni mina favoriter, jag älskar den ljusrosa klänningen. vad tycker ni om hennes kollektion? :)

Sushi

Tjena bloggen!
Nu har jag precis kommit hem från forum. Jag, Sozo och lisa har käkat middag där, sushi! Innan det var vi i Orminge och handlade allt till festen på fredag. Glögg, skummtomtar, knäck ingridienser och annat julgott. Och det gamla vanliga, massa cola, chips,dip och godis. Ingen fest utan de, hehe. Eller fest och fest, mer glöggmys.




@ godishyllorna!

Lisa och jag i forum, haha. Vissa bilder går bara att ladda upp liggandes, tyvärr.

Nu ringer Sozo, cya ♥


nu är det inte långt kvar


hittade den här videon på Marräs blogg, låter är grym och det är så bra bilder på NY.

Nu är det inte långt kvar tills jag åker till New York, o jäklar vad jag längtar. Jag blir helt pirig bara jag tänker på flygresan dit. Dricka starbucks varje dag, shop til I drop... Ja, ni hör ju själva? Jag hoppas bara inte att jag har för höga förväntningar.


Inget slår sturbucks, väntar på att dom ska koma till sverige.

Mocka-mc-jacka





Åh vad jag vill ha den här jackan till våren. Jag tycker det är skitsnyggt med mc jackor i mocka. Till en vit tunika och ljusa jeansshorts, lovely! Just denna jacka kommer från Cubus.

Linser, hitt or diss?


(varning! No-makeup ögon)
På bild nr 2 har jag bruna linser, alltså mina linser som jag vann. Vad tycker ni? Vilket är snyggast? Bilderna är kassa, I know, men jag ska köpa batterier till min kamera. Det ska jag göra imorgon, faktiskt. Men skit i det nu, vad tycker ni?

Åker upp på önskelistan



Lindex, Hunters & Jacques Lemans

091208

Godmorgon allesammans, hur mår ni idag?
Jag mår fortfarande skit. Fast lite bättre är det, jag har inte så ont i halsen idag. Bara helt sänkt. Jag orkar knappt byta kanal på tvn, hehe.

Idag skulle jag ju ha jobbat efter skolan, men jag tror inte jag ska det eftersom jag är sjuk. Kanske jag kan ta ett xtra pass imorgon, för även om jag är frisk ska jag inte träna. Haha, intressant värre. Men jag har verkligen inget att blogga om nu när mina dagar består av att ligga i soffan, typ. Men ni får inte sluta läsa för det! När jag blir frisk blir allt som vanligt igen :)

Kanske vi ska ta en dagens outfit? Så här glider jag runt idag, haha.





Pappas kläder alltihop ;)

Mina linser har kommit!





Resultatet får ni se sen! :)

We're sending out a major love



Jag får rysningar när jag tittar på det här klippet. Tänk om man hade varit där? Och sett honom live. Fyfan vilken känsla. Gud vad jag önskar att jag var 20 år äldre.  Ni måste titta,vid 1:22 upptäcker Michael att han har gylfen öppen, haha.

Michael Jackson, Another Part of Me Bad tour 1988

Sjuk as hell

Godmorgon bloggen. Idag är jag hemma, har typ feber och det känns som jag har en såg i halsen. Inte nice, kan jag säga. Jag behöver isglass och massa bra filmer, så kanske jag överlever dagen. Jag orkar inte skriva mer, mina fingrar viker sig hela tiden, hahah. Svaaag.

Btw, idag är det en vecka tills jag blir omförvandlad till Emelies art, en BRACEFACE! That's right, om en vecka får jag min tandställning :)

Bags by Gina Tricot



Åh, hur snygga är inte dom här väskorna från Gina Tricot?  Min favorit är den svarta och vita, alltså den längst ner. 179 kr, 299 kr och 179 kr kostar dom :)

Today's pictures


Jag står och bakar



Marrä pyntar min gran, haha. Vi pyntade om den sen, för den såg förjävlig ut :)

Mysdag med älsklingen Marrä

...har jag haft idag! Hon kom till mig vid 3, och då slängde vi oss i soffan med lite glögg och körde gärnet på Bubble Struggle! Sen bakade vi pepparkakor, drack lite mer glögg, kollade på Mammas Pojkar och monterade upp min nyinköpta mini-plast-gran till mitt rum och pyntade den. Vi, eller snarare jag, var för trötta för att åka in till stan i snöblandat regn. Men vi hade det jättetrevligt ändå! :)

Nu har jag äntligen skickat iväg min önskelista till släkten! Så himla länge jag har jobbat med den, och så här lång blev den:



Haha, två ynka punkter... Jag hade många fler förut, men så tänkte jag att det är ju bättre att jag får pengar och shoppar allt jag vill ha i NY.



advent number 2

Tjena Mittbena!
Hur är det med er idag då? Idag är det andra advent! Nu är det bara ca 2 veckor kvar tills tomten kommer. Spännande ;)
Snart ska jag träffa Marrä, vi ska typ åka in till NK och kolla in deras julskyltningoch fika lite. Eller så är vi bara hemma och myser med glögg framför Grinchen? haha :) Aja, vi får se.


Jag hoppas att det inte är så här mycket folk idag :s

dear santa, please give me!

Jag har aldrig vetat att JC har hur snygga smycken som helst!

Halsband: 89 kr & 79 kr! Det är ju ingenting? :)


Armband: 99 kr!

Det finns massor på deras hemsida, kolla in det :)

Sleep tight

Nu är jag hemma igen, efter att ha varit hos Lisa! Det blev inget med Sarorna och Sozo, don't ask me why, så jag åkte till Lisa istället. Vi åkte och hyrde film och myste, treevlans. Tog lite gulliga bilder, men dom kommer imorgon. För nu är jag så trött att jag ser stjärnor.
Imorgon ska jag tvinga min  familj att följa med mig in till stan och titta på NKs julskyltning och köpa en minigran till mitt rum. Passar väl som bra aktiviteter på andra advent? Shiiet, det är redan andra advent morgon! :)

Sov gott, och sött och allt vad man nu säger ♥

jag bara ska hitta på nåt ikväll!!

Jag är trött, häning och borde nog bara vara hemma och vila ikväll, men nej. Jag vill inte det. Chillkväll vare igår, inte idag! Jag ska iväg till Sara om en stund och träffa Sara, Sara och Sozo. Vet inte riktigt vad vi ska göra, men det visar sig. Men inte vara hemma och titta på film i alla fall! :)

Jag har julstädat lite i mitt rum idag. Jag har ju glömt att sätta upp en julstjärna i mitt stora fönster? Haha, jag låg i min säng och pratade i telefon med Sozo när set slog mig: Men gud, jag har ju ingen julstjärna i mitt rum! Jag sprang ner för att leta rätt på en i nån av våra julpyntslådor, men hittade ingen. Jag fick lite panik för stunden, men sen hittade jag en ljusslinga som jag pyntade lite med. Imorgon ska jag åka och köpa en minigran och pynt till den som jag också kan ha i mitt rum. Vad tycker ni om det? ;)






LÖÖÖRDAG

Nu är jag hemma igen. Jag har varit i stan och bytt storlek på min paljettkavaj, och stått i Orminge med Emelie och sålt tandborstar! Trevligt. Eller inte, haha. Det var mest NEJ man fick till svar, när man frågade om folk ville köpa tandborstar. Dessutom frös jag arslet av mig. Fast det var kul att vara med Emelie, ofc.
Jag har typ blivit sjuk eller nåt. Min hals är svullen som bara den och min näsa rinner 24/7, inte nice. Får se vad som händer ikväll, jag kanske ska till Lisa? Eller så är jag bara hemma, skittråkigt, jag vet, men jag mår som sagt inte bra :(

Lördagsgodis måste jag i alla fall köpa idag! Det är viktigt :)

Cya later


mmm... ;)

H&M Shop Online




Detta har jag klickat hem! Det är rea på H&Ms hemsida och allt detta gick på typ 130 kr? Hur billigt som helst! Star Wars t-shirten är från killavdelningen ;)

fredagsmys



Nu ska jag och emelie titta på Bruno, med Sascha Baron Choen, f.d Borat ni vet? Sen blire Cirkus Möller och Shan Banan ;) Hoppas ni får en trevlig fredagskväll ♥

Gårdagens shopping: Paljettkavaj





Så här ser alltså min paljettkavaj som jag köpte igår. Den kostade 230 kr tror jag, och är från Zara. Den var superbillig, så jag köpte den utan att prova den ordentligt, och igår när jag provade den hemma upptäckte jag att jag behöver en större storlek. Får försöka fixa det i helgen. Men vad tyckte ni om den? :)

Helgens planer

Tjaa!
Nu sitter jag och min baby Emelie i min soffa och käkar nachos. om nån timme ska vi pallra iväg oss till Orminge för att sälja lite tandborstar. Alla i laget måste sälja typ 20 paket var. Fan vad underbart med helg! Vad ska ni hitta på i helgen?

Själv ska jag:



Kanske träffa jultomten i forum på lördag också? ;) hahah.

Vi hörs senare, nu är det dags för lite Bubble Struggle lan ♥

Right now

Nu sitter jag i köket och mumsar på en Marabou Sensation chokladkaka som jag vann idag i forum. Shoppade lite med mamma, några julklappar och en paljettkavaj till mig själv. Bild på den kommer ikväll! Nu är det dags för middag ;)


Good morning

Nu ska jag springa till bussen! Så här ser jag ut idag ;)



Väska från Vezzano, mössa från H&M och jacka från Tommy Hilfiger.

Pussar

wednesday

Tjenare bloggen!
Hur mår ni? Jag mår bra, har precis käkat lite middag. Efter skolan skyndade jag mig hem, sen vare bara chop-chop, äta, byta om jag kuta till träningen. Träningen gick skitbra idag, det var riktigt kul! Bara kallt som f*n, och skridskobana över hela planen. Haha, när man tog sprong gick det knappt att stanna.

Idag fick vi reda på att vi har NO prov nästa vecka. Eller, våran lärare har nämt det tidigare, men ingen har liksom tagit det så seriöst. SO och matte prov är ju redan avklarat, då är det svenska och NO kvar innan jul. Uschibuscha, det gillas inte.

Nu ska jag duscha, plugga och fixa lite i mitt rum, och sen sooovaaa. Jag bloggar senare ikväll ;)




Yeeeey!

Jag är lycklig! Jag har aldrig vunnit nåt, och nu vinner jag ett par linser. Haha, alltid något ;)



Jag valde ett par bruna linser, tror ni att jag passar i det?

Gina Tricot




Nåt att ha på Jul eller Nyår?

OMG

Jag satt och pluggade och skrev min önskelista för fullt när jag kom på att jag inte hade bloggat på typ hela dagen! Jag har helt enkelt glömt det. Inte bra, och definitivt inte okej.
Efter skolan åkte jag hem en snabbis, käkade lite och sen åkte jag och jobbade. Idag gick det rätt bra att jobba, välte i alla fall inget, hehe. Sen åkte jag hem och åt middag och började plugga in spanskan tills imorgon. Nu sitter den, tror jag. Jag började också skriva på min önskelista som jag ska skicka till hela stora släkten, men jag får aldrig iväg den. Det är alltid nåt jag vill ändra, eller skriva dit. Jag funderar på att bara önska mig pengar, så kan jag köpa allt själv. Men det är ju inge kul att bara ha ett litet paket att öppna på julafton. Eller kanske man kan lägga en hundring i olika stora paket? Maybe maybe.

Imorgon är det träning efter skolan, som vanligt. Inte så mycket mer med det :)

Lateeer ;)

Lindex



RSS 2.0