BY JIL SANDER



Favorit parfymen just nu, Pure by Jil Sander. Den luktar fräscht och lätt, perfekt sommarparfym! Jag köpte den på Arlanda för ca 500-600 kr om jag inte minns helt fel.

Nu är jag framme hos mormor! Jag och Hanna funderar på att gå på bio inne i Sandviken ikväll, men det finns inte så mycket att välja mellan. Dom visar två filmer per kväll...

YESTERDAY




LIKE I GIVE A SHIT





Igår var det fullt hus hemma hos mig. Mina föräldrar åkte till Sandviken igår eftermiddag så det passade perfekt med en tjejkväll. Sara, Sara, Sozo, Petra, Jag, fyra pizzor och cola! Vi gick och la oss när det började bli ljust ute så jag är hyffsat trött just nu. Jag ska snart springa till bussen, klockan 14.30 går mitt tåg upp till Sandviken. Jag kommer sova som en stock hela resan, tro mig. Och när det gäller komentarer runt mitt utseende så kan jag inte bry mig mindre. Jag vet att jag inte är ful, så sådana komentarer är bara orealistiska och elaka.

SPARA VS. SLÖSA


Jag såg nu att "CLICK TO ZOOM" kom med på ena bilden, haha!

Linne nr 1 är från Monki och kostar 150 kr, det andra är från Acne, och går loss på 695 kr. Välj själv, spara eller slösa. Själv skulle jag nog välja linnet från Monki, eftersom dom är väldigt lika. Men å andra sidan tror jag att linnet från Acne är i mycket bättre kvalité och har bättre passform.

I MISS MY FIREND




FALL



Älskar verkligen denna hösttrend: Skinnjackor med pälsdetaljer. Helst fårull eller nåt liknande, som på dessa två jackor från Burberry Prorsum.

candy man



Skrattar lite för mig själv åt min töntiga rubrik... Men han är så jävla snygg, sjukt.

Sucker Punch



Något att se fram emot! Sucker Punch, med bland annat Vanessa Hudgens och Emily Browning i huvudrollerna, verkar vara en jäkligt grym  badass film med mycket girlpower, haha. Vill se! Btw, jag älskar min nya header och design. Tusen tack Liine!

N E W

Nu är Klaras design fixad! Blev en fräsch och enkel design. Hope you like it!

// Liine

Just nu


CALIFORNIA DREAMING

Jag har lite bloggtorka just nu, tyvärr. De senaste dagarna har jag hyrt många teen filmer och ätit mycket onyttig mat. Så jag vet inte riktigt vad jag ska blogga om, typ Hej bloggen idag har jag hyrt 17 again och ätit pizza. Aja ni fattar. Nu till något helt annat. För några dagar sen klickade jag in på EF Språkresor och tittade runt lite där, och jag blev jäkligt sugen på att åka till Kalifornien på språkresa nästa sommar! Tänk er, dra till Venice Beach och surfa efter skolan, eller åka till nåt enormt shoppingmall. Träffa massa nya människor från andra länder! Men jag vet inte så mycket om språkresor och sånt, så om ni har varit på språkresa eller bara varit i Kalifornien, så berätta, ge mig tips!


Universal Studios, Hollywood

MARC BY MARC JACOBS TILL STHLM


Allt från Marc by Marc Jacobs


Den 1 september öppnar Marc Jacobs flaggskeppsbutik på biblioteksgatan i Stockholm! Fan vad roligt.

DAGENS INSPO by Lily Donaldson



Supermodellen Lily Donaldson kör på army jacket trenden under Paris modevecka, snyyyggt.

LIFE IS GOOD



Just nu ligger jag ute på gräsmattan, läser nyaste Elle och äter jordgubbar. Imorse fick jag lite panik efter att ha letat efter nåt att ha på mig här på landet, jag insåg att jag var out of underwear, haha! Så det var bara att åka till Valbo Köpcentrum och köpa upp sig på färgglada trosor inne på H&M. Efter det käkade vi lunch, skagenröra och bakad potatis, och sedan åkte vi till Björk & Berries shop i Högbo. Asmys :D

-

Idag har jag bara slappat och haft det skönt hela dagen, och inte haft tid till bloggen... Vi hörs imorgon igen! ;)


NYTT LACK





Nytt nagellack, nr 701 Hot Coral från Isa Dora och favoritblusen från Zara. Nu ska vi ta båten till morfar för grillkväll!

I OKTOBER...

Blir jag äntligen av med min tandställning!! Två månader kvar, sen är det no more braceface. Jag har inte ens haft den ett år, så det känns lite läskigt, men samtidigt underbart. Just nu har jag så jävla ont på grund av dom här jävla gummisnoddarna som jag ska ha dygnet runt. Tandblekning kommer ske dan efter jag tar bort den. Mitt leende kommer glänsa som sjutton, soft.


Resort trends 2011: Hotpants


Chanel

Emilio Pucci

Marc Jacobs


Lite bloggtorka just nu...

INKÖPSLISTA


(Bild: Rikauteliggare)

Tröja från H&M

WANTIES


Klänning - COS - Boots - Nilssons - Väska - Asos

DAGENS




Nu är jag hos mormor i Sandviken, hemma igen på tisdag! Men jag kommer blogga som vanligt. Min söta blus är från Gina, jeansshorts från Jc och ray ban Aviators. Xox

DAGENS INSPO



Elin Kling står återigen för dagens inspo, men jag kan inte få nog av hennes stil. Svart, chanel och skyhöga klackar, jag gillart!

MALLORCA






BEHÖVER NY DESIGN & HEADER

Usch vad jag är trött på min nuvarande header och design. En gammal bild på mig från i vintras där jag ser ut som ett spöke, fifän. Jag ska nog fråga Liine om hjälp, hon är riktigt vass på sånt! Eller vad tycker ni, ska jag ha kvar den eller byta till nån annan? JAg funderar på att ha typ bara en text som header, men frågan är vad det ska stå... Hjälp mig nu, kära läsare!


SHOPPING





Dessa två plagg fyndade jag på Acne igår! Tröjan är i stickat tyg i fram och i typ sidentyg bak. Jeansen sitter som en smäck och kostade 518 kr! Tröjan gick på 556 spänn.

IDAG: SOL, BAD, SHOPPING & BÅTLIV

Fullspeckad dag! Snart kommer Hanna hit, vi ska nämligen in till stan idag och kolla om det finns nåt på Acne rean, men det kommer nog vara ganska utplockat. Men först måste vi svalka av oss i denna värme, så det blir nog en tur till bagarsjön eller nåt.


GE MIG ACNE


SVAR PÅ TAL



Svar: Nej, det var min födelsedagspresent. Jag skulle aldrig få en sån dyr väska "bara sådär".

HOME

Hello again! Jag är nu hemma från Mallorca, men jag är dock inte hemma i Sthlm... Jag är hos min mormor och ska fira min brorsas födelsedag här med hela släkten och några till! Jag kommer blogga som vanligt igen när jag kommer hem till kära Nacka, och det blir typ på måndag eller tisdag. Xox ♥


HOME

Hello again! Jag är nu hemma från Mallorca, men jag är dock inte hemma i Sthlm... Jag är hos min mormor och ska fira min brorsas födelsedag här med hela släkten och några till! Jag kommer blogga som vanligt igen när jag kommer hem till kära Nacka, och det blir typ på måndag eller tisdag. Xox ♥


LYCKLIG!! (webcam bilder)

Titta vad som precis anlände:




Haha, så sjukt dåliga bilder, men jag hinner inte ta med mobilen och ladda upp dom bilderna nu, eftersom vi ska åka till flygplatsen om 5 min! Så här får ni ett litet smakprov på hur min nya Marc by Marc Jacobs väska ser ut. I love it.

ADIÓS



Nu är väskan packad med söta bikinisar, svala klänningar och mycket bra läsning, all ready to go. Jag tror datan hänger med, så det kommer komma lite inlägg då och då. Åh jag kommer ha en underbar vecka, bara skita i allt och ha det gött. Sånt älskar jag! Innan vi åker till flygplatsen ska vi stanna till i forum och köpa Ray Ban Aviators, äntligen. Jag visar er dom när jag har kommit fram.  Xox

WANTIES




Dessa två jackor, Rita och Veba, från Acne skulle inte sitta helt fel i höst. Skinn och pälsdetaljer är riktigt snygg tillsammans. Vill ha nu. Speciellt jacka nr 1...

NEW


Maxiklänningen från Lindex, 249 kr

Mönstrad klänning från H&M 99 krowns

Imorgon bär det av mot solen och värmen, hallelujah.

RSS 2.0