Coats






Två snygga jackor från Zara! Det var dock jävligt fult att matcha den bruna jackan med en ful blå klänning.... Jag funderar på nån av dessa till våren. En längre, svart modell eller en kortare? Vilken är snyggast?

Idag har jag fixat massor med grejer till mitt rum. Jag håller nämligen på och renoverar! En öppen, stoor garderob, stor spegel och ny matta vill jag ha. Det kommer bli superfint.

Fezt

Igår var jag hos Wille på fest! Det var grymt kul, inga oinbjudna gäster och inget trasigt. Bästa kvällen på väldigt länge. Idag har jag tränat och nu är jag hemma helt jävla död. Ikväll ska jag antingen till Frida på fest eller vara hemma och umgås med min feta chipspåse som ligger och väntar på mig i köket. Det lutar nog åt att var hemma och chilla...


Edde skötte grillen grymt bra


Wåfflis!

iPhone 5

Ååh vad jag vill byta min 3GS mot denna... Snyyyggg som satan

refresh

Just nu sitter jag i min rosa Gant hood och pluggar spanska! Tänkte tipsa er om ett grymt torrschampo som jag köpte i helgen, Refreshing Dry Schampoo från Toni & Guy. Det funkar bra och det luktar inte kärring som många andra torrschampon gör. Tror att det kostade runt 150-200 kr.

Frågestund del 2

vilken är din favortit outfit?
Min favoritoutfit är nog ett par tajta jeans, boots och en kofta eller blus. Enkelt och snyggt.
ÄR du jätte rik?
Hahahahahah nej.
När du praoade på jackie vad fick du göra för saker då?
Jag fick göra massor med olika saker. I början fick jag städa en hel del, och plocka på lagret osv. Men sen fick jag prata med kunder, hjälpa till i kassan, svara i telefon... Ja allt möjligt! Det var verkligen skitkul och jag lärde mig mycket nytt.

Bästa plagget i garderoben?
Mina tajta Acne jeans som jag använder minst fyra dagar i veckan <3

Favorit märke?
Gud vad svårt, jag gillar hur många märken som helst. Några favoriter är By Malene Birger, Acne, Odd Molly och Céline.
Favvo butiker?
Budget - Zara, H&M och Topshop. Annars gillar jag Jackie, Matilde och Acne.
Dina favorit skor?
Mina Primeboots eller vita Converse.

hur kommer du klä dig i sommar/vår?
Söta ballerinas, tajta byxor och blusar i pastell och skira färger. I sommar kommer jag nog använda min långklänning och mina Ray Bans en hel del.
Kan inte du visa din favoritoutfit?
Jag har inte en bra bild på en egen favoritoutfit, men jag kan visa en gammal favorit/dröm outfit som jag skulle kunna offra mitt lilfinger för! Olivia Palermo ger mig sjukt mycket inspiration.

Ska du färga håret till blont? :D <3
Jag tror inte att det blir så, eftersom min frisör avrådde mig från att göra det. Det kommer slita sjukt mycket på mitt hår och jag kommer inte att få den färgen jag är ute efter. Men jag ska nog slinga det en aning ljusare så mitt hår ser lite fräschare ut.
Kan inte du visa upp ALLT du har från Odd Molly ?:)
Jo självklart kan jag det. Men int nu, för jag sitter i skolan! Men det kommer, lovar.
Saknar du mig? För jag saknar dig som en galning!
Klart jag saknar dig, som bara den.


Frågestund del 1

Hur mycket får du i månadspeng?
Mina föräldrar köper alla kläder och sånt jag behöver, sen får jag ca 300-500 kr i månaden till fika och annat.
Har du skilda föräldrar?
Nej.
Hur länge får du vara ute på helger/lov?
Det beror på vart jag ska och så, men jag brukar komma hem vid halv ett-ett.
varför e du så snygg?
Taack freddie, jag föddes så.
gillar du nacka?
Nacka är helt ok!
har du haft sex?
Privat hehe!
gillar du någon kille just nu?
Ja det kan man säga.
favorit klädesplagg?
Mina favoriter är nog mina Odd Molly blusar eller Tajta Jeans!!!
vart skulle du helst vilja bo just nu..?
Paris eller Kalifornien skulle vara sjukt härligt. Men svejden funkar de me.
ser du dig själv som en tönt eller k00l tjej som festar?(((för det är såå jävla coooooooooooolt)))))
Jag är nog ganska töntig, men jag festar ändå haha!
Har du någon/några speciella bra killkompisar?
Killarna i min klass är nog mina närmaste killkompisar! Dom är riktigt snela.
Hur köpte du din Marc Jacobs Väska? Var det det enklaste sätet och vad kostade den?
Jag beställde min MJ från net-a-porter.com och jag valde den hemsidan eftersom den var på 30 % rea där. Det var väldigt enkelt och jag fick hem den på posten efter fem dagar. Den kostade typ 3500-4000 kr om jag inte minns helt fel. Det var helt klart det bästa köpet jag har gjort! Eller den bästa presenten jag har fått, eftersom jag fick den i födelsedagspresent av mamma och pappa. Jag använder den varje jag. Den finns på Jackie för 4 999 kr.

exakt hur lång är du och vad tkr du är ideallängd som tjej? är 172 för långt? du är snygg.
Jag är exakt 173 cm lång, så jag tycker verkligen inte 172 cm är för långt. Jag blir kanske lite väl lång om jag har 12cm klackar, men jag är nöjd med min längd. Hmm, ideallängd... Det är så svårt att säga, eftersom jag tycker det är snyggt att vara både kort och lång. Men typ någonstans mellan 160-180 cm. Tack så mycket!

FORTSÄTT FRÅGA

Imorgon kommer svaren till frågestunden! Fråga på tills dess.

Céline


Fall 2010 & Spring 2011, cravings

Ni anar inte hur gärna jag skulle vilja gå med nån av dessa skönheter från Céline runt armen i vår...

Fortsätt att ställa frågor till mig i inlägget längre ner!

SKINNJACKA



Provade en väldigt snygg skinnjacka på Zara förra veckan. Den satt perfekt och jag älskade detaljerna, men den var inte i äkta skinn och såg ganska plastig ut...
Jag vill ha en riktigt snygg skinnjacka till våren, en svart eller kanske beige. Jag får fortsätta leta!

I min väska





I min Marc by marc jacobs hittar du min macbook, Daisy parfym, YSL marcara, mango plånbok, body mist från Victoria's Secret, mobil, busskort, läppsyl och alltid nåt ätbart(äpple i detta fall)! Jag blir alltid så hungrig haha.

Olivia Palermo

Om det är nån kändis som jag skulle vilja byta garderob med så är det Olivia Palermo! Hennes kläder är helt fantastiska.



FRÅÅÅÅÅGEEEESTUUUUND

Vi kör en frågestund nu!!! Fråga vad ni vill om vad som helst, så får jag se vad jag svarar på. Fråga påååå nuuu!!

SVAR - bloggar

"Vilka bloggar läser du?"

Jag läser verkligen många bloggar, så många att jag inte ens räknar dom. Jag läser allt från 15 år och mamma-bloggar till Chloé Shutermans blogg. Jag läser mycke udda bloggar, men också Kenzas, Blondinbellas, Glamourama tjejernas bloggar osv. Jag sitter ofta i timmar och läser olika bloggar och inspireras av olika bloggtyper. Självklart läser jag mest modebloggar, eftersom jag tycker det är mest underhållande.


Sofi Fahrman

Hanneli

Elin Kling

SKA KÖPAS



iPhone skal från Marc by Marc Jacobs, 350 kr!

Idag har jag spelat fotbollscup i Solna, så nu är jag helt slut. Imorgon kommer Jonna och Sofia hit. Vi ska spela Wii Fit för att bli jävligt fit och kolla på Solsidan andra säsongen som har premiär imorgon!!! Det ska bli kult.

BLONDT & KORT

Jag vill, och har velat det länge, färga håret superblond! Nu har jag typ ljusbrunt hår, men jag är så himla trött på det och jag tycker verkligen blond är den snyggaste hårfärgen. Min inspiration är Josephine Bornebusch i Solsidan! Så jääkla snyggt. Men vågar jag? Det kan bli så himla fel verkligen. Vad tycker ni?? Hjälp mig nu!

Godnatt mina kära

Nu ska jag sova och drömma mig bort, låångt bort. Imorgon är det mysdag med klassen som gäller, först museum och sen lunch! Kärlek till er

Älskar denna bild

Sveriges snyggaste par


Foto: Michaela Forni

MY rIDE




Vespa LX 50 4T 4V, 31 995 kr

Tänk att få glida runt på en sån här Vespa i sommar? Jag fyller ju 15 i juni så den här står högst upp på min önskelista. Men vilken färg är finast? Jag tycker nog den röda. Vad säger ni?

CMC

Nu har jag precis kommit hem fråm CMC!!! Jag, Jonna och Sofia har tränat. Vi är så sjukt taggade och nästa vecka ska vi köpa årskort. Riktigt nice! Innan träningen var jag med Jonna i Orminge medans vi väntade på Darinis som slutade senare än oss. Vi gick till Ica och köpte världens äckligaste protein-smoothies, eftersom vi ville vara nyttiga inför träningspasset haha! Det var nog det äckligaste jag har druckit.

Risig tjej just nu

FAN VAD JAG SKA BLI SNYGG

Jag, Jonna, Vendela och Sofia har funderat på att köpa gymkort på nåt trevligt gym. Vi ska till Friskis imorgon och provträna och förmodligen köpa halvårs-kort där. Jag är sjukt taggad faktiskt!! Nu jävlar ska jag bli fit.



Drömkropp...

LEVI'S CURVE ID



Demi (ber så hemskt mycket om ursäkt) Curve, Levi's, 899 kr

Idag var jag på NK med pappa för att spana in rean, men det var inte mycket att hänga i granen. Hittade dom här jeansen från Levi's som sitter som ett andra skinn! Jag älskar dom. Dom kostade 899 kr och var inte på rea tyvärr. Köpte också en kofta från Tommy Hilfiger som jag visar imorgon. Nu ska jag förbereda mig inför skolan som börjar imorgon. Andra terminen i åttan fan! Ser fram emot sommarlovet.


ACNE SALE



Vill ha denna blus från Acne! 777 kr nu på rean.

CURL

Nån frågade vad jag använder för locktång och jag tänkte svara på det lite snabbt. Jag tvingar alltid Vendela att locka mitt hår, eftersom det blir så jäkla snyggt! Hennes locktång heter Artist Curler 19 mm och kostar runt 400 spänn. Den rekomenderar jag verkligen.



Uppdate: Man kan köpa locktången på bl.a Åhléns eller eleven.se!

JONY & VENDELUTTAN

Nu är jag hemma hos mig med Jonna och Vendela! Vi har haft en gaaanska seg kväll, men det har varit kul ändå. Vi har roliga planer för morgondagen!! Bloggar snart

GÅRDAGEN

Igår var jag på fest hos Oscar. Det var kul, tills polisen kom vid tio. Då drog alla till donken och sen åkte jag, Vendela, Lisa, Jonna, Karin, Tobias, Carro,  Alex, Marius, Pontuz och Oscar vi hem till Carro och sov där. Vi somnade typ 5 och vaknade tolv, så nu är jag hemma och ska snart sova. Ikväll blir det bio med Fredrika!
Jag och min porp

Vendela, Jony och jag

LEKER FRISÖRSALONG





Jag har precis klippt av mer än 2 dm av carros långa, blonda hår... Haha jag kan knappt fatta att vi gjorde det!! Det blev skitsnyggt i alla fall, hon är en riktigt babe! Nu ska vi kolla på Sex and the City 2 och äta chips. Puss

Btw det går åt helvete med min vita månad.

TRÄNING

Nu drar jag på träning!! Känns som det var hundra år sen jag tränade sist, så det kommer nog kännas lite. Jag och Filippa har bestämt oss för att ha en nyttig månad, alltså Januari, inte äta godis, chips, eller dricka läsk eller nåt sånt. Jag är faktiskt taggad inför våran "Vita månad" men jag får se hur det kommer gå... Ikväll ska jag träffa Carro! Vi hörs snart.


Frida G




Frida Gustavsson är verkligen min favoritmodell, dels för att hon är svensk och bara 17 år, men mest för att hon är så galet snygg! Hon har gjort kampanjer och gått för alla stora märken som Chanel, Lanvin, Louis Vuitton, Christian Dior, Alexander Mcqueen, Dolce & Gabbana, Fendi, Marc Jacobs, Oscar de la Renta, Celine och svenska märken som Filippa K och Acne. Hon är en stor förebild!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen möte Filippa! Puss

NIGHTY



NYFC

Godnatt lovers, jag är sjuuuuuuukt tröööötttt sen igår så jag går och lägger mig nu. Imorgon ska jag träffa Filippa och kanske träna och sola med Karin! XOX

MELLANDAGSREA



Dessa hudfärgade klackar med platå och peeptoe fyndade jag på Zara igår! 399 kr. Tänk i sommar till bruna med eller nu till mina grå/svarta acne jeans... mums

NYÅR




Osminkad

Igår var hade jag en riktigt trevlig nyår tillsammans med mina fina vänner. Jag och några brudar förade lite hemma hos mig innan vi drog vidare till Viola på nyårsfest! Vid tolvslaget stod alla ute på hennes balkong och kollade på fyverkerierna och skrek Goooooottttt Nyyyyttttt Ååååååååååår och det var sjukt kul. Det blev väldigt sent så jag är trött idag... Kom precis hem från bio med kusinen, såg Easy A för andra gången.

RSS 2.0